«Boligdrømmen» smak på ordene, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslige stue hvor du kan krølle beina under et pledd og fordype deg i en spennende roman. Familiens samlingspunkt etter stressende arbeidsdager og krevende skolearbeid, boligen skal ønske deg velkommen hjem og gi deg energi til å leve det gode liv.  

Inspirerende huskatalog

Vi i ABChus vil gjerne realisere dine drømmer fra vår spennende huskatalog til virkelighet på den tomten du har funnet, etter lang tids leting og spekulasjoner.
En spennende reise hvor vi med våre dyktige boligkonsulenter hjelper deg gjennom boligprosessen, slik at du får den boligdrømmen du har sett for deg. ABChus har gjennom 20 års erfaring med levering av over flere tusen boliger til det norske folk, utviklet 32 flotte boliger som er tilpasset de behov man har i de forskjellige epoker av livet.
Vi har også i samarbeid med våre partnere fokus på smarte løsninger som den moderne boligkunde forventer, gode gjennomtenkte planløsninger utarbeidet i samarbeid med dyktige interiørdesignere og arkitekter, og ikke minst en bolig som har et sunt inneklima basert på gode digitale løsninger for styring av varme, lys og luft.

Moodboard Arwen

Smarthus som standard

ABChus er derfor stolte av å introdusere, som den første av landets boligbyggere «smarthus» som standard i våre hus, informasjon om dette finner du i katalogen vår når du åpner de neste sidene. På dette punktet er vi enige med Rema 1000, vi sier derfor «enklere blir det ikke». Vi tror nemlig at vi må åpne dører inn i en ny tid, tilpasset den virkelighet som fremtidens boliger krever, på den måten skapes fremtidens boliger som bærekraftige elementer i samfunnet.
Ta en titt på SMARTHUS her: Les mer

Huskatalogen

Bestill huskatalogen til ABChus her. Vi leverer nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til en attraktiv pris. Alle våre boliger er komplett ved innflytting, og utgangspunktet for interiørvalgene er nøye valgt ut ved hjelp av dyktige interiørdesignere.
I huskatalogen har vi samlet alle våre husmodeller, flere nyheter, spennende artikler og rikelig med inspirasjon til deg som planlegger å bygge din drømmebolig. Du kan lese katalogen digitalt via vår hjemmeside eller få den tilsendt i posten i løpet av 1-2 dager.

Våre ferdighus

Kjernevirksomheten til ABChus er lav trehusbebyggelse av høy kvalitet. Dette oppnås gjennom produksjon av elementer på egen fabrikk, og montering av husene på byggeplass. Dette gir svært kort byggetid, og minimert risiko for feil og skader.
Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunde har fortalt oss om sine ønsker for drømmeboligen. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

Hva er inkludert i vår faste pris?

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Smarthus; styr lys, varme, ventilasjon og ytterdøren via smarhusappen
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
  • Støpt plate / grunnmur

Prisliste

Se våre priser på ferdighus her
Ta en titt på Drømmekjøkkenet her: Les mer
Har du en tomt, men vet ikke hvor du skal starte? Bestill katalogen hjem i dag, og book en uforpliktende boligprat med en av våre boligkonsulenter som hjelper deg i gang!
Vil du følge med på lanseringer av nye boliger, nyheter, aktiviteter eller annen inspirasjon og gode artikler. Meld deg på nyhetsbrevet her

Vi tilbyr gratis tomtebefaring

Vi tilbyr også gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.
Vi er glad for å kunne si bygg med ABChus "enklere blir det ikke"
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

null
Drømmer du om å bygge hytte? Hyttedrømmen er stor hos mange som ønsker et sted å koble av i helger og ferier – men hva er egentlig best av fjellhytte eller hytte ved sjøen?
Arwen
Vi er på vei for å møte Jarle og Conny med familie for å ta en prat om deres nybygde hus. Vi svinger av mot Fjellhamar og bare noen minutters kjøring så er vi på rett plass.
null
Et nydelig pyntet bord hører hjemme på 17. mai. Enten du har mange eller få gjester skaper pynten den rette stemingen for den store dagen. Vi har tatt en prat med influencer, stylist og fotograf Franciska Munch-Johansen som driver FranciskasVakreVerden og hun har gitt oss de beste tipsene til borddekkingen!