Torsdag 14. april 2016 ble en merkedag for boligleverandøren ABChus (tidligere IEC-HUS).

Som første Norske boligprodusent ble bedriften ISO– sertifisert etter den nye NS-EN ISO 9001:2015 (kvalitet) og NS-EN ISO 14001:2015 (miljø) standarden, i følge sentrale register. Sertifiseringen er gjennomført av Teknologisk Institutt Sertifisering, og har pågått i 6 måneder.

«Det at vi nå er ISO – sertifisert betyr i all enkelhet at våre kunder kan være enda mer trygg på at vi setter kundeopplevelsen og kvalitet i fokus» sier administrerende direktør Vidar Sandersen i ABChus.

Selve sertifiseringen har vært en møysommelig prosess, med gjennomgang av alle bedriftens prosedyrer og prosesser, besøk på alle regionskontorer og utvalgte byggeplasser. Sertifiseringen har vært ledet av Arne Skjelstad fra Teknologisk Institutt Sertifisering.

«ABChus har arbeidet meget godt over flere år med sin kjerneprosess. De nye ISO standardene speiler godt denne prosessen og hvordan ABChus arbeider» forteller Arne Skjelstad og legger til at det skal bli spennende å følge utviklingen i ABChus og deres ambisiøse mål på kvalitet og miljø framover.

Sertifiseringen er gyldig i 3 år, og vil ha årlige revisjoner

«Dette setter et ekstra krav til hele organisasjonen, et krav vi ønsker å imøtekomme» forteller salgs – og markedssjef Berge Lavik. «Våre kunder skal være trygg på at de handler fra en solid, profesjonell og transparent aktør, som har som mål at de skal være fornøyde» avslutter Lavik.

Web- og SEO-ansvarlig

Anette Kristiansen

Web- og SEO-ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 168 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

I usikre tider er fastpris gull verdt

Vi er preget av usikkerhet både i Norge og i resten av verden. I en slik situasjon er det få som kan si med sikkerhet hvordan verden kommer til å se ut i fremtiden. Samtidig er det ikke til å komme unna at livet går videre på de fleste områder. Hvordan vi vi bor er på ingen måte noe unntak.

null

Du kommer ikke særlig langt med drømmen om nytt hus uten å ha en tomt du kan bygge på. Når vi snakker om tomter, er det mange spørsmål som kan dukke opp. For eksempel hvor stort hus du kan bygge der, hvor høyt hus du kan bygge, hvem du skal kjøpe den av, veirett og rettigheter til å bli koblet på vann og avløp.

Linnea_voksne mennesker

Ferdighus kan kategoriseres på flere måter, enten du vil ta utgangspunkt i, størrelse eller enebolig versus tomannsbolig.  Det finnes imidlertid også en annen måte å kategorisere på - nemlig etter antall etasjer. Altså et skille mellom boliger som har alt på ett plan versus boliger med to eller halvannen etasje. Hva er egentlig fordelene og ulempene med de ulike?