Som et av Norges mest fremtidsrettede boligkonsept etablerer vi oss nå med en forhandler i Sandvika. Det er et godt potensial i Sandvika og området rundt, og vi gleder oss til å starte samarbeidet med den nye ABChus-forhandleren, Karlos hus.
Karlos Hus har sine kontorer i Billingstad (Billingstadsletta 83) og skal bygge ABChus sine ferdighus i områdene rundt Billingstad, Sandvika, Bærums Verk, Lommedalen og Oslo Vest. Med 3 ansatte og 10 tømrere / håndverkere planlegger Karlos Hus å bygge 10 – 15 hus i året.

Lang erfaring

Daglig leder Karolis og Partner / prosjektutvikler Artur har 15 års erfaring fra byggebransjen og er begge utdannet sivilingeniører. Karlos Hus startet i 2009 som et enkeltmannsforetak og rent tømrerfirma, før det ble et eget AS i 2015. De har lang erfaring med alt fra feltutbygging til bygging av private hus og hytter.

Karolis Petrokas, daglig leder i Karlos Hus gleder seg over det nye samarbeidet.

Etter over 15 år i bransjen gleder vi oss veldig til å endelig bli forhandler av ABChus sine ferdighus. Med ABChus får vi muligheten til å bygge moderne, klassiske og tradisjonelle boliger. Det vil styrke oss, og vi er sikre på at vi sammen skal ta markedsandeler i vårt nærområde. Vi skal jobbe tett med proffmarkedet og utviklere, og i fremtiden ser vi for oss å kjøpe tomter selv og bygge ferdighus fra ABChus for salg, sier daglig leder Karolis Petrokas.

Dra nytte av erfaring

Som ABChus-forhandler drar du nytte av erfaring, kunnskap og et konsept opparbeidet av et bransjeledende selskap som omsetter for over en halv milliard i året. 
Forhandlere av ABChus får tilgang til et prisgunstig boligkonsept. De kjøper elementene og får tilgang til alle innkjøpsavtaler. I tillegg bidrar ABChus med CRM-løsninger, prosjektleder-verktøy og tilpasset markedsmateriell for deres område.

Karlos Hus er en motivert og faglig dyktig gjeng som vi har fått et godt inntrykk av sier forhandlersjef Magnar

Året 2021 har startet fantastisk for oss i ABChus hvor vårt salgsapparat kan vise til formidable 50% økning i januar og februar mot fjorår. Vi gleder oss derfor veldig over å presentere en ny forhandler. Karlos Hus er en motivert og faglig dyktig gjeng som vi har fått et godt inntrykk av, og vi er sikre på at de vil levere etter den høye standard som et ABChus skal ha. Vi ser frem til et spennende samarbeid med Karlos Hus og vi gleder oss til å bistå og legge til rette for deres etablering som forhandler, sier Forhandlersjef Magnar Sandersen.
Har du spørsmål om forhandlerkonseptet til ABChus?
Ta kontakt med forhandlersjef Magnar Sandersen for en uforpliktende prat.
Telefon; +47 41566406 / e-post: magnar.sandersen@abchus.no  
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 
Nelly tilpasset skråtomt
Dersom du drømmer om å bygge hus på tomten din, har du kanskje sett for deg at huset skal stå klart innen en viss tid. Før huset er nøkkelferdig, er det imidlertid mye som skal planlegges, fraktes, bygges og ferdigstilles. For mange er det store spørsmålet som følger: hvor lang tid tar det å bygge hus om du benytter deg av ferdighus? Her finner du svaret!
Uterom Adele skråtomt
Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.