ABChus og Trapperingen har igjennom mange år hatt et innholdsrikt samarbeid. Vi fortsetter samarbeidet på den samme, gode måten, og vi gleder oss til å fortelle dere mer om trappene vi leverer i våre ferdighus.

Design og kvalitet

Som standard i alle våre ferdighus leverer vi en Salvi trapp i fargen klassisk hvit. Denne trappen gjør seg svært godt i både moderne og tradisjonelle boliger, men om du ønsker det lille ekstra er det mulig å velge lys, 3-stavs eik på trappetrinnene som tilvalg.

Standardtrappen Salvi passer godt inn i både moderne og tradisjonelle boliger

En trapp er gjerne utsatt for hard bruk, og det er i trinnene at slitasjen blir synlig først. Et populært tilvalg for å gi ekstra holdbarhet, er å velge hardtre i trinnene. Eik er et hardere treslag enn f. eks furu, og tåler dermed mer før det blir merker. Eik kan leveres i ulike overflatebehandlinger, men vi ser at malte flater ikke er like vanlig når man velger eik, forteller daglig leder Espen Eriksen i Trapperingen.
Vi har også muligheter for flere tilvalg i våre boliger. Stusstrinn er et tilvalg flere ønsker, noe som kan være fordelaktig om du for eksempel ønsker å benytte plassen under trappen som lagring.

Trappen Solveig er en moderne trapp med klassiske aner, her vist i husmodellen Adele

Er du på jakt etter en helt annen trapp kan vi levere trappen Solveig. Solveig er trappen som oser kvalitet og design. Dette er en moderne trapp med klassiske aner som passer godt inn i de aller fleste hjem.
Er du på jakt etter en helt annen trapp, kan vi levere
trappen Solveig. Solveig er trappen som oser kvalitet og design. Dette er en moderne trapp med klassiske aner som passer godt inn i de aller fleste hjem.
Er du på jakt etter en helt annen trapp kan vi levere trappen Solveig. Solveig er trappen som oser kvalitet og design. Dette er en moderne trapp med klassiske aner som passer godt inn i de aller fleste hjem.

Plant et tre

Trapperingen gjør helt konkrete tiltak for å redusere mengden C02 i atmosfæren. - Vi i Trapperingen er opptatt av å produsere trapper på en bærekraftig måte. Hovedingrediensen i våre trapper er tre, og det i seg selv er mye bedre for miljøet enn om vi lagde trapper av stål eller betong, sier daglig leder Espen Eriksen. 

I Fritzøe Skoger i Larvik planter Trapperingen ett tre for hver trapp de selger

Stolt samarbeidspartner

Trapperingen har i mange år vært stolt samarbeids partner med ABChus, og med kunden i fokus skal vi fortsette å lage gode kvalitetstrapper som en del av boligopplevelsen med ABChus. Vi ser på trappen som et av de viktigst møblene i huset, og med et unikt utvalg, er vi sikre på at kunden får akkurat den trappen de ønsker.

Daglig leder i Trapperingen, Espen Eriksen

Om Trapperingen
Trapperingen er en landsdekkende kjede som består av seks lokale trappeleverandører som leverer trapper av beste kvalitet over hele Norge. Seks av landets mest tradisjonsrike trappeprodusenter har gått sammen i en landsdekkende kjede for å samkjøre og effektivisere produksjon, markedsføring og salg av trapper. Med stor geografisk spredning og effektiv distribusjon er vi rustet til å betjene hvert hus i Norge som trenger en trapp. Vår store ambisjon er å være "best på trapper"!
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

ABChus salgskontoret i Bergen
ABChus søker etter en dyktig boligkonsulent for region Vest, og vi søker deg som har lang fartstid innen eiendom eller bygg og anleggsbransjen. Du må ha et brennende engasjement for kapitalsalg og god kundeservice.
Noelle
Generasjonsbolig er et begrep som beskriver en bolig der flere generasjoner bor sammen. Det er ofte slik at generasjonene da har sine egne, avgrensede deler i boliger. Konsepter er vanligere i andre land, men det forekommer også i Norge.
Nelly C fasade forside i brunt og svart
Det er ikke mye som er bedre, enn når man klarer å oppfylle en drøm som betyr mye for en. Noen drømmer om å bygge et hus, mens andre drømmer om å bygge et hus utenom det vanlige. Et hus man kan bo i lenge, et hus som har det lille ekstra og et hus med god plass til hele familien og litt til. - Nelly C er et slikt hus - moderne hus.