ABChus og Trapperingen har igjennom mange år hatt et innholdsrikt samarbeid. Vi fortsetter samarbeidet på den samme, gode måten, og vi gleder oss til å fortelle dere mer om trappene vi leverer i våre ferdighus.

Design og kvalitet

Som standard i alle våre ferdighus leverer vi en Salvi trapp i fargen klassisk hvit. Denne trappen gjør seg svært godt i både moderne og tradisjonelle boliger, men om du ønsker det lille ekstra er det mulig å velge lys, 3-stavs eik på trappetrinnene som tilvalg.

Standardtrappen Salvi passer godt inn i både moderne og tradisjonelle boliger

En trapp er gjerne utsatt for hard bruk, og det er i trinnene at slitasjen blir synlig først. Et populært tilvalg for å gi ekstra holdbarhet, er å velge hardtre i trinnene. Eik er et hardere treslag enn f. eks furu, og tåler dermed mer før det blir merker. Eik kan leveres i ulike overflatebehandlinger, men vi ser at malte flater ikke er like vanlig når man velger eik, forteller daglig leder Espen Eriksen i Trapperingen.
Vi har også muligheter for flere tilvalg i våre boliger. Stusstrinn er et tilvalg flere ønsker, noe som kan være fordelaktig om du for eksempel ønsker å benytte plassen under trappen som lagring.

Trappen Solveig er en moderne trapp med klassiske aner, her vist i husmodellen Adele

Er du på jakt etter en helt annen trapp kan vi levere trappen Solveig. Solveig er trappen som oser kvalitet og design. Dette er en moderne trapp med klassiske aner som passer godt inn i de aller fleste hjem.
Er du på jakt etter en helt annen trapp, kan vi levere
trappen Solveig. Solveig er trappen som oser kvalitet og design. Dette er en moderne trapp med klassiske aner som passer godt inn i de aller fleste hjem.
Er du på jakt etter en helt annen trapp kan vi levere trappen Solveig. Solveig er trappen som oser kvalitet og design. Dette er en moderne trapp med klassiske aner som passer godt inn i de aller fleste hjem.

Plant et tre

Trapperingen gjør helt konkrete tiltak for å redusere mengden C02 i atmosfæren. - Vi i Trapperingen er opptatt av å produsere trapper på en bærekraftig måte. Hovedingrediensen i våre trapper er tre, og det i seg selv er mye bedre for miljøet enn om vi lagde trapper av stål eller betong, sier daglig leder Espen Eriksen. 

I Fritzøe Skoger i Larvik planter Trapperingen ett tre for hver trapp de selger

Stolt samarbeidspartner

Trapperingen har i mange år vært stolt samarbeids partner med ABChus, og med kunden i fokus skal vi fortsette å lage gode kvalitetstrapper som en del av boligopplevelsen med ABChus. Vi ser på trappen som et av de viktigst møblene i huset, og med et unikt utvalg, er vi sikre på at kunden får akkurat den trappen de ønsker.

Daglig leder i Trapperingen, Espen Eriksen

Om Trapperingen
Trapperingen er en landsdekkende kjede som består av seks lokale trappeleverandører som leverer trapper av beste kvalitet over hele Norge. Seks av landets mest tradisjonsrike trappeprodusenter har gått sammen i en landsdekkende kjede for å samkjøre og effektivisere produksjon, markedsføring og salg av trapper. Med stor geografisk spredning og effektiv distribusjon er vi rustet til å betjene hvert hus i Norge som trenger en trapp. Vår store ambisjon er å være "best på trapper"!
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 
Nelly tilpasset skråtomt
Dersom du drømmer om å bygge hus på tomten din, har du kanskje sett for deg at huset skal stå klart innen en viss tid. Før huset er nøkkelferdig, er det imidlertid mye som skal planlegges, fraktes, bygges og ferdigstilles. For mange er det store spørsmålet som følger: hvor lang tid tar det å bygge hus om du benytter deg av ferdighus? Her finner du svaret!
Uterom Adele skråtomt
Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.