Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette visningene av Noomi, Nelly for skråtomt og Zara. Vi vil anbefale deg å se husmodellene via digital visning/3D-visning. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for videre avtale. 

Ferdighuset Noomi

Avtalt visning i ferdighuset Noomi er dessverre avlyst. Ønsker du å se husmodellen i 3D kan du klikke deg inn her. Se også våre sosiale medier for digital visning.

Husmodellen Nelly

Visning i husmodellen Nelly for skråtomt i Follo er dessverre avlyst. Ønsker du å se husmodellen Nelly i 3D kan du klikke deg inn her.
Visningen av Nelly i Bergen / Fanahammaren gjennomføres som avtalt søndag 31.januar kl 12.00-14.00. Les mer om visningen her.

Ferdighuset Zara

Visning i husmodellen Zara på Romerike er dessverre avlyst grunnet korona-restriksjonene i Nordre Follo og kommunene rundt. Ønsker du å booke tid for visning ved et senere tidspunkt kan du klikke deg inn her.

Vi tilbyr gratis tomtebefaring

Vi tilbyr også gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt.
Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig digital boligprat med en av våre boligkonsulenter.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

null
Drømmer du om å bygge hytte? Hyttedrømmen er stor hos mange som ønsker et sted å koble av i helger og ferier – men hva er egentlig best av fjellhytte eller hytte ved sjøen?
Arwen
Vi er på vei for å møte Jarle og Conny med familie for å ta en prat om deres nybygde hus. Vi svinger av mot Fjellhamar og bare noen minutters kjøring så er vi på rett plass.
null
Et nydelig pyntet bord hører hjemme på 17. mai. Enten du har mange eller få gjester skaper pynten den rette stemingen for den store dagen. Vi har tatt en prat med influencer, stylist og fotograf Franciska Munch-Johansen som driver FranciskasVakreVerden og hun har gitt oss de beste tipsene til borddekkingen!