Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette visningene av Noomi, Nelly for skråtomt og Zara. Vi vil anbefale deg å se husmodellene via digital visning/3D-visning. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for videre avtale. 

Ferdighuset Noomi

Avtalt visning i ferdighuset Noomi er dessverre avlyst. Ønsker du å se husmodellen i 3D kan du klikke deg inn her. Se også våre sosiale medier for digital visning.

Husmodellen Nelly

Visning i husmodellen Nelly for skråtomt i Follo er dessverre avlyst. Ønsker du å se husmodellen Nelly i 3D kan du klikke deg inn her.
Visningen av Nelly i Bergen / Fanahammaren gjennomføres som avtalt søndag 31.januar kl 12.00-14.00. Les mer om visningen her.

Ferdighuset Zara

Visning i husmodellen Zara på Romerike er dessverre avlyst grunnet korona-restriksjonene i Nordre Follo og kommunene rundt. Ønsker du å booke tid for visning ved et senere tidspunkt kan du klikke deg inn her.

Vi tilbyr gratis tomtebefaring

Vi tilbyr også gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt.
Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig digital boligprat med en av våre boligkonsulenter.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
I hele oktober kan du være med i trekningen av flotte premier. Det du må gjøre er å skanne QR-koden vår, og bestille huskatalogen enten hjem i posten eller lese den digitalt her via vår hjemmeside.
null
Vil du vinne den utrolig lekre VisionLine bålbøtten i metall fra Peisselskabet? Verdi kr. 4990 per stk. Perfekt for å skape ekstra kos og for å få mest mulig ut av høstdagene.⁠
null
Dalen Bygg og Anlegg i Rykene utenfor Arendal satser nå i ferdighusmarkedet i Agder. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet rundt Arendal og Kristiansand er opptil 10 hus årlig.