Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette visningene av Noomi, Nelly for skråtomt og Zara. Vi vil anbefale deg å se husmodellene via digital visning/3D-visning. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for videre avtale. 

Ferdighuset Noomi

Avtalt visning i ferdighuset Noomi er dessverre avlyst. Ønsker du å se husmodellen i 3D kan du klikke deg inn her. Se også våre sosiale medier for digital visning.

Husmodellen Nelly

Visning i husmodellen Nelly for skråtomt i Follo er dessverre avlyst. Ønsker du å se husmodellen Nelly i 3D kan du klikke deg inn her.
Visningen av Nelly i Bergen / Fanahammaren gjennomføres som avtalt søndag 31.januar kl 12.00-14.00. Les mer om visningen her.

Ferdighuset Zara

Visning i husmodellen Zara på Romerike er dessverre avlyst grunnet korona-restriksjonene i Nordre Follo og kommunene rundt. Ønsker du å booke tid for visning ved et senere tidspunkt kan du klikke deg inn her.

Vi tilbyr gratis tomtebefaring

Vi tilbyr også gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt.
Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig digital boligprat med en av våre boligkonsulenter.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
Etter en liten kjøretur i idylliske omgivelser nærmer vi oss Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Her har det unge paret Thea og Thomas bygget drømmehuset på en stor og landlig hjørnetomt.
null
Husdrømmen er nærmere enn du tror..
Huskatalogen 2021
«Boligdrømmen» smak på ordene, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslige stue hvor du kan krølle beina under et pledd og fordype deg i en spennende roman. Vår nye huskatalog 2021, kan nå leses  digitalt.