Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette visningene av Noomi, Nelly for skråtomt og Zara. Vi vil anbefale deg å se husmodellene via digital visning/3D-visning. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for videre avtale. 

Ferdighuset Noomi

Avtalt visning i ferdighuset Noomi er dessverre avlyst. Ønsker du å se husmodellen i 3D kan du klikke deg inn her. Se også våre sosiale medier for digital visning.

Husmodellen Nelly

Visning i husmodellen Nelly for skråtomt i Follo er dessverre avlyst. Ønsker du å se husmodellen Nelly i 3D kan du klikke deg inn her.

Visningen av Nelly i Bergen / Fanahammaren gjennomføres som avtalt søndag 31.januar kl 12.00-14.00. Les mer om visningen her.

Ferdighuset Zara

Visning i husmodellen Zara på Romerike er dessverre avlyst grunnet korona-restriksjonene i Nordre Follo og kommunene rundt. Ønsker du å booke tid for visning ved et senere tidspunkt kan du klikke deg inn her.

Vi tilbyr gratis tomtebefaring

Vi tilbyr også gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt.
Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig digital boligprat med en av våre boligkonsulenter.

Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

null
Vi er stolte av å kunne presentere vår egen ambassadør Franciska. Hun driver Instagramprofilen @franciskasvakreverden og har hjemmesiden www.fraciskasvakreverden.no. Samarbeidet begynte i det små med konkurranser på sosiale medier, og har nå utviklet seg til å bli et ambassadørsamarbeid. Vi gleder oss til fortsettelsen og til å vise dere hva vi jobber med. 
null
ABChus og uteDESIGN har inngått et nytt samarbeid med et ønske om å gi flere muligheter for uteplassen. Samarbeidet dreier seg først og fremst om gode betingelser for ABChus sine kunder. 
Vindy 2 plans
Det er ikke alle som vil eller har behov for å bygge et stort hus på to etasjer. Det kan også hende at det rett og slett ikke er plass nok på tomten. Vi leverer både moderne og tradisjonelle husmodeller på under 140 kvadratmeter.