Vinneren av konkurransen er trukket. Vil du vinne den utrolig lekre VisionLine bålbøtten i metall fra Peisselskabet? Verdi kr. 4990 per stk. Perfekt for å skape ekstra kos og for å få mest mulig ut av høstdagene.⁠

Slik deltar du

For å delta følger du abchus og franciskasvakreverden på enten Instagram eller Facebook. Vinneren trekkes 26. oktober. Masse lykke til!

VisionLine Bålbøtte er et nyutviklet produkt fra peisselskabet. Den står godt og stabilt, har praktisk håndtak, slik at du enkelt kan flytte på den, god lufting i bunn, slik at det brenner godt og du får også med et heldekkende trekk. Dette er en bålbøtte du vil kunne ha glede av hele året. (Beregn litt ekstra leveringstid på grunn av Korona.)⁠
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Ta en titt i vår huskatalog på hele 220 sider

Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
Vi har dekket det perfekte festbordet til juleferingen. Irene i Habitat Boligstyling gir oss flere gode tips til både matservering og dekorering. La deg inspirere! 
Adele stylet til jul
Desember og julen er endelig her, og denne måneden ønsker vi å presentere vår herskapelige bolig Adele. Med seks soverom, store stuer og flott kjøkken er dette et av våre mest populære ferdighus av den tradisjonelle sorten.
Boligkonsulenter Follo viser frem ABC-modellen
ABChus er blant Norges mest innovative ferdighusselskaper. – Vi er vel den første boligprodusenten i landet som har innført smarthus som standard i boligene våre, sier administrerende direktør Dagfinn Lindberg.