Dalen Bygg og Anlegg i Rykene utenfor Arendal satser nå i ferdighusmarkedet i Agder. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet rundt Arendal og Kristiansand er opptil 10 hus årlig.
Prognosesenterets Boligbarometer viser at det er et underskudd i antall igangsatte boligbyggeprosjekter, og det estimerte boligbehovet i Agder den neste 5 årene. Dalen Bygg og Anlegg tror et velprøvd boligkonsept og en effektiv byggeprosess vil gi en klar konkurransefordel når de nå velger ABChus som sin leverandør i Arendal og Kristiansandsområdet.

─ ABChus har et unikt og sterkt konsept, som gjør at vi kan levere nøkkelferdige boliger med svært høy standard, til en gunstig pris og på svært kort tid. Dette gjør også at vi som selskap får et bredere tilbud, og blir en mer komplett boligleverandør, sier daglig leder i Dalen Bygg og Anlegg, Jim Ronny Dalen.

Vi ønsker Dalen Bygg og Anlegg velkommen som ABChus-forhandler

Vil bidra til lokal verdiskaping

Som ABChus forhandler er Dalen Bygg og Anlegg ansvarlig for å ferdigstille boligen etter kundens ønsker og i henhold til ABChus høye standard. Dette inkluderer å engasjere og prosjektstyre lokale underleverandører som maskinentreprenører, elektrikere og rørleggere.

─ Vi er opptatt av lokalt næringsliv og av å benytte lokale underleverandører så ofte det lar seg gjøre. Derfor har vi sterk tro på at avtalen ikke bare vil være bra for oss og ABChus, men at vi også kan bidra til økt verdiskapning i hele den lokale verdikjeden, sier Dalen.

I dag består Dalen Bygg og Anlegg av totalt 10 tømrere og er etablert i Arendal og Kristiansand

Lokal etterspørsel

ABChus` egne beregninger viser at markedet i Agder har et utnyttet potensial, og tror på rask vekst i samarbeid med Dalen Bygg og Anlegg. I første omgang anslås det at det vil bygges opptil 10 boliger årlig. Etter hvert er målet ytterligere vekst.

Forhandlersjef Magnar Sandersen

─ Vi har allerede mange henvendelser fra boligsøkende kunder i Arendal og Kristiansandsområdet. Samarbeidet med Dalen Bygg og Anlegg vil gjøre det mulig å utløse potensialet i markedet. Beregningene som ligger til grunn for avtalen er nøkterne, og vi har tro på at vi sammen kan ta betydelige markedsandeler i regionen, sier forhandlersjef i ABChus, Magnar Sandersen.

Velprøvd konsept

ABChus tilbyr til sammen 35 ulike husmodeller til faste priser, med alt kundene trenger inkludert. Standardisering bidrar til at boligene kan bygges raskt, og i praksis at et hus kan være innflyttingsklart i løpet av 4-6 måneder. Konseptet og standardiseringen er også viktig får å kunne levere høy kvalitet til lav pris. For kundene betyr det høy valgfrihet og trygghet.

─ Dalen Bygg og Anlegg får tilgang til et velprøvd og solid konsept, og vi har tro på at det raskt vil gi dem konkurransefordeler. Men først og fremst vil det gi kundene i regionen et langt bedre boligtilbud, sier Sandersen.
Om Dalen Bygg og Anlegg
Dalen Bygg og Anlegg ble etablert i 2020, men de ansatte som utgjør kjernen i selskapet har jobbet med snekkertjenester i over 16 år. I dag består Dalen Bygg og Anlegg av totalt 10 tømrere og er etablert i Arendal og Kristiansand, og omsatte i 2020 (som ikke var et fullt driftsår) for 5 millioner kroner. Selskapet utfører alt innen snekkertjenester, nybygg, rehabilitering, gravearbeider og gartnerjobber.
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Jim Ronny Dalen, daglig leder Dalen Bygg og Anlegg
Tlf. 905 39 368 eller e-post byggdalen@gmail.com
Magnar Sandersen, forhandlersjef ABChus AS
Tlf. 415 66 406 eller e-post magnar.sandersen@abchus.no
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 
Nelly tilpasset skråtomt
Dersom du drømmer om å bygge hus på tomten din, har du kanskje sett for deg at huset skal stå klart innen en viss tid. Før huset er nøkkelferdig, er det imidlertid mye som skal planlegges, fraktes, bygges og ferdigstilles. For mange er det store spørsmålet som følger: hvor lang tid tar det å bygge hus om du benytter deg av ferdighus? Her finner du svaret!
Uterom Adele skråtomt
Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.