Mens bransjen hadde 2% vekst, leverte vi en salgsøkning på 27,5% i 2021. Mye av forklaringen på suksessen ligger i et økt behov for forutsigbare og trygge konsepter i en ellers usikker tid, sier Per Morten Døhl Petersen, Salgssjef i ABChus.  
─ Å slå markedet på denne måten er en fin bekreftelse på at våre boligkonsulenter har gjort mye riktig, og de har lykkes med å formidle konseptet vårt til boligkjøperne. Gledelig er det også at vi har fortsatt den gode trenden inn i 2022, hvor vi øker salget i første halvår med 13% mot fjorår, dette i et marked som har en tilbakegang på 15% sier Per Morten. 
Boligkonsulentrollen kan oppleves som noe ukjent for mange, men i all hovedsak går rollen ut på å bistå våre kunder med å finne riktig hus til deres tomt. Valg av hus vil variere da det er forskjellige reguleringsplaner som setter rammen for hva man kan bygge. 
Vi har brukt mye tid på å lage en salgsprosess som er strømlinjeformet og er enkel å sette seg inn i, understøttet av et CRM-verktøy (Hubspot) som speiler vår interne og eksterne kundereise. Vi har også et svært godt samspill mellom avdelingene Salg – Produkt – Marked som er nøkkelen til at vårt produkt blir så godt mottatt i markedet.   

Lang erfaring, høy kvalitet og kort leveringstid på nøkkelferdige boliger er noe av det ABChus tilbyr.

Høres det gøy ut å selge superspennende ferdighuskonsepter? Da kan vi tilby deg en spennende jobb på Skedsmokorset og på Hamar. Men først vil vi at du treffer dine kolleger og forhåpentlig blir du inspirert til å jobbe med oss.

Teamet for region Øst-nord.

Det er lite som gir en like god følelse som å flytte inn i et helt nytt hus, og for mange står drømmen om en splitter ny enebolig høyt oppe på ønskelista. Har du tomta, kan vi i ABChus oppfylle den drømmen. Og vi gjør det raskt og enkelt.
- Vi har lang og tung erfaring med å finne den perfekte løsningen for ulike tomter. Det gir en god forutsigbarhet for kunden, og forutsigbarhet er noe av det viktigste for folk når de bygger hus, forteller Thomas Fosshaug. 
Han er teamleder for region Øst-Nord med ansvar for ABChus avdeling på Romerike og Hamar, og har over 30 års erfaring med boligbygging.  ABChus tilbyr 36 husmodeller i moderne og klassisk stil. Vi bygger både for utbyggere og for privatpersoner, og hjelper til med hele prosessen fra A til Å. 
– Mange kunder ringer oss allerede før de kjøper en tomt, for å finne ut om det er mulig å bygge på den. Da gjør vi alt fra å finne den riktige husmodellen, til å lage 3D-tegninger så man ser huset plassert på eiendommen, sier Thomas. 
Kontoret vårt på Romerike er sentralt plassert ved E6 med gode parkeringsmuligheter. Vi er tre boligkonsulenter og tre tekniske tegnere som hver dag jobber med å skape kundenes drømmehjem. Vi sitter i åpent landskap med mulighet for å booke oss inn på et stillerom, og får på denne måten sparret mye rundt de daglige utfordringene som dukker opp.

Kontoret på Romerike.

Boligkonsulent Lenita Hvesser Kjærstad og Teamleder Thomas Fosshaug i showroomet.

Avdelingskontoret på Hamar

Sommeren 2021 flyttet ABChus avd. Hamar inn i nye fine lokaler på Brygga sentralt i Hamar sentrum. På dette kontoret sitter boligkonsulent Jesper Fløymo, som gjerne inviterer kundene inn til en kaffe og en uforpliktende boligprat. 
Vi opplever økt interesse for vårt konsept her på innlandet som skaper mye aktivitet, og jeg ser frem til å ta imot en ny kollega som skal bidra til å løfte regionen til nye høyder sammen med meg og de andre i region Øst-Nord.
Jesper opplever de nye kontorene som svært innbydende for kundene, og trekker spesielt frem historikken på bygget, da dette er en tidligere politistasjon og et signalbygg, som gir oss økt synlighet. Der er også i umiddelbar nærhet tilgang på padel, treningssenter, vannski via wire, flytende sauna og mjøsfronten (lounge område med egen strand). Dette er aktiviteter jeg benytter meg av både før og etter jobb. 

Avdelingskontoret på Hamar

Høres det gøy ut å selge superspennende ferdighuskonsepter?

ABChus sin avd. Øst-Nord trenger ny boligkonsulent til sitt kontor på Skedsmokorset og en boligkonsulent til kontoret på Hamar. Hos oss vil du få ansvaret for å utarbeide tilbud, signere avtaler, veilede kunder og følge opp prosjektet gjennom hele prosessen. Du blir en del av et team på 5 personer. Som vår nye boligkonsulent skal du være med å styrke vår posisjon i markedet, skape videre vekst og bistå teamleder med gjennomføring av lokal strategiplan.
Her vil du få benytte deg av gode interne ressurser som har spesialisert seg innenfor flere fagområder for å sikre god leveranse. Som vår boligkonsulent får du i ansvar å følge opp og ivareta potensielle boligkjøpere som kommer inn via CRM verktøyet Hubspot. Du har ansvar for å gjennomføre aktiviteter som skaper egne leads, f.eks. igjennom kontakt med meglere og proff kunder. 
Vår nye boligkonsulent må være en tillitsvekkende, fremoverlent og strukturert person med godt overskudd. Vi vil ha deg som er den fødte selgeren. Kan vise til gode resultater fra tidligere selger-stillinger. Du er trygg i deg selv og leken.

Husmodellen Arwen

Vi tilbyr:

Du får være med å selge markedets mest spennende og fremtidsrettede ferdighus. Her får du en god fastlønn og bilordning. Med god innsats vil det belønnes med en meget god bonusordning, står du på har du mye å glede deg til. Pensjons- og forsikringsløsninger som passer på deg nå og i fremtiden. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og en innovativ kultur hvor idéer tas imot og blir lyttet til

Vi ser etter:

Vår nye boligkonsulent må være en tillitsvekkende, fremoverlent og strukturert person med godt overskudd. Vi vil ha deg som er den fødte selgeren. Kan vise til gode resultater fra tidligere selger-stillinger. Du er trygg i deg selv og leken.

Kvalifikasjoner

  • God økonomisk forståelse
  • 2-5 års erfaring fra løsningssalg
  • Prosjektleder-egenskaper
  • Kjennskap og interesse for hus, arkitektur og interiør er et pluss
  • Har egne tydelige mål med sitt arbeid
  • Selvstendig og teamspiller
  • Førerkort klasse B
  • Må beherske norsk skriftlig og muntlig

Våre verdier

Velvilje - Vi strekker oss langt og yter gjerne litt ekstra. Ærlighet - Vi er ærlige i vårt arbeide og vår profesjon. Respekt - Vi opptrer redelig, aktsomt og viser respekt for alle vi møter. Vi håper at du deler disse verdiene med oss. 

Husmodellen Wide

Høres det gøy ut å selge superspennende ferdighuskonsepter? eller du lurer på om dette er noe for deg? ring vår rådgiver Tom på tlf. 91 10 10 91 så kan han forteller deg mer om dine muligheter.
Klikk på linken og søk i dag.

Skedsmokorset

Her kan du legge inn din søknad for kontoret på Skedsmokorset https://app.vilect.com/positions/4291#apply-form

Hamar

Her kan kan du legge inn din søknad for kontoret på Hamar https://app.vilect.com/positions/4244#apply-form

ABChus huskatalog

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

ABChus og E.A. Smith Byggern
Fremtidens byggeplasser samhandler i større grad med sine samarbeidspartnere. Bygger’n Proff har utfordret, vært ansvarlig, tilgjengelig og vist seg som en god samarbeidspart gjennom hele prosessen»
Husbank finansiering
Vi har et bredt utvalg av ferdighus, og fleste av våre boliger tilfredsstiller Husbankens krav til finansiering.
Hvordan spare strøm
Våre ferdighus leveres med smarthusteknologi som standard. Alt kontrolleres i mobil-applikasjonen, der du også har oversikt over morgendagens strømpriser. For deg som kunde betyr at du raskt og enkelt kan redusere strømutgiftene med tusenvis av kroner.