Som ABChus-forhandler får du tilgang til et effektivt og prisgunstig boligkonsept fra en bransjeledende aktør. Vi bistår deg med systemer, markedsmateriell, innkjøpsavtaler og leads, som sørger for at din bedrift kan ekspandere og øke marginer.
ABChus består av 100 ansatte og har på 20 år bygget mer enn 3800 boligenheter i Norge.

Magnar Sandersen, Forhandlersjef

Gjennom produksjon av elementer på egen fabrikk og montering av hus på byggeplassen kan vi effektivisere byggeprosessen, redusere risikoen for feil og samtidig tilby moderne hjem av høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser.
Vi leverer i dag omkring 300 ferdighus i året - fra Agder i sør til Trøndelag i Nord, og bakgrunnen for at vi ønsker å komme i kontakt med flere potensielle forhandlere er enkel:
– Vi klarer ikke å møte etterspørselen vi har i andre fylker og deler av landet der vi selv ikke har kontorer, forklarer Magnar Sandersen, forhandlersjef i ABChus.
– Vi ønsker derfor å dele vårt konsept med flinke entreprenører. Det kan være et selskap som driver med eiendom, en entreprenør som har en liten bedrift, eller driftige personer med kompetanse innen byggfaget som bygger et par hus i løpet av året.

Vil du bli en ABChus-forhandler?

Som ABChus-forhandler drar du nytte av erfaring, kunnskap og et konsept opparbeidet av et bransjeledende selskap som omsetter for over en halv milliard i året. 
– Våre forhandlere får tilgang til et prisgunstig boligkonsept. De kjøper elementene fra oss og får tilgang til alle våre innkjøpsavtaler. I tillegg kan vi bidra med CRM-løsninger, prosjektleder-verktøy og tilpasset markedsmateriell for deres område, sier Sandersen.
– Hver forhandler vil også motta leads på kunder i deres primærområder for oppfølging, hentet inn av vårt markedsteam.
Målet med å få inn flere forhandlere er å bygge flere boliger og samtidig nå ut til flere områder i Norge. Foreløpig er målet for de neste årene satt til 100-150 flere boliger gjennom forhandlere, der en typisk forhandler tar ut og setter opp 5-10 boliger i året.
– Alle forhandlere vil ha meg som et kontaktpunkt, med hovedoppgave i å bistå og hjelpe dem med alt fra priser, leveranser, dokumenter, huskataloger og tilvalgsbrosjyrer, tekniske verktøy, bistand på byggesak og kontrakter, i tillegg til lokale markedstiltak og markedsmateriell, forklarer forhandlersjefen.
Hvem er den ideelle forhandleren for ABChus?
– Det er en entreprenør eller eiendomsutvikler. Det bør være noen som har erfaring med boligbygging og en bedrift som er godt forankret lokalt og som har et godt renomme. Du bør ha mye energi og pågangsmot og være en god nettverksbygger, sier Sandersen.
– Du må kjenne deg igjen i verdisettet til ABChus – velvilje, ærlighet og respekt.

Komplett utvendig på 1-2 uker og klart til innflytting på 4-6 måneder

Med utgangspunkt i huskatalogen til ABChus og kundens ønsker, kan du velge fritt mellom boligene og få levert alle elementer til et hus, som på 1-2 uker er komplett utvendig.
Katalogen har et bredt utvalg av tradisjonelle hus, herskapelige hus, moderne hus, funkishus, eventuelt også tomannsboliger.
Alle elementer, inkludert baderomskabin og teknisk enhet (varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap), produseres innendørs i tørre og kontrollerte omgivelser på den moderne fabrikken til ABChus.
– Som forhandler har vi gode priser på elementene fra ABChus og kan levere konkurransedyktige tilbud til våre kunder, sier Fride Bolsønes som er kunderådgiver i Tosip AS i Molde, en av dagens ABChus-forhandlere.

Fride Bolsønes som er kunderådgiver i Tosip AS i Molde, en av dagens ABChus-forhandlere.

Din oppgave som forhandler er å ferdigstille boligen etter kundens ønsker og i henhold til ABChus sin standard. Det inkluderer engasjement av lokale tømrere som setter opp elementene, samt rørleggere, elektrikere, flisleggere, malere og byggeleder, eventuelt prosjektleder hvis du ikke gjennomfører dette arbeidet selv.
– ABChus opererer med faste datoer for når et byggesett leveres, og når datoen er satt vet vi med sikkerhet at elementene kommer den dagen. Dette gjør at vi tidlig i prosjektfasen kan lage oss en detaljert fremdriftsplan, forteller Bolsønes.
– Når vi innhenter tilbud fra underentreprenører i området er det aldri tvil om hva de skal levere, og vi deler raskt fremdriftsplanen med dem. Dette gjør at vi kan bruke de beste lokale håndverkerne, både når det gjelder utførelse og pris. I tillegg unngår vi «dødtid» der vi venter på neste aktør, og kan levere nøkkelferdige boliger på rekordtid.
Fra elementene er levert på byggeplassen, kan du forvente å levere en nøkkelferdig bolig til kunden - klar for innflytting, på mellom 4-6 måneder.

Godt utarbeidet leveransebeskrivelse og konkret fastpris

Bolsønes kan fortelle Tosip AS ble startet opp i Molde i 2016, og består i dag av to ansatte. Selskapet har lenge være en samarbeidspartner av ABChus, men fikk nylig tilbud om å bli en forhandler og har allerede tatt ut to boliger til sine kunder
Hvilke fordeler gir det å være en ABChus-forhandler?
– Den største fordelen er at vi kan jobbe i ABChus sine systemer og at vi får tilgang til de kundene som bestiller huskatalog i vårt område. Dette er innsikt vi ikke klarer å hente ut som en frittstående aktør, og som gir oss fordelaktige leads i området. Vi får også tilgang til backoffice-ressurser som vi i dag ikke har i vår egen bedrift, forteller Bolsønes.
En annen fordel er ifølge forhandleren gode leveransebeskrivelser og en konkret fastpris.
– Kunden vet hva de har å forholde seg til gjennom en godt utarbeidet leveransebeskrivelse og vi kan allerede i tilbudsfasen gi en helt konkret fastpris til kunden på prosjektet, sier hun.
– Metoden ABChus benytter for å bygge boliger er innovativ og fremtidsrettet. Når elementene bygges på fabrikk og leveres klare for montering på byggeplassen, blir hele byggeprosessen effektivisert og en kunde kan flytte inn i huset 4-6 måneder etter at elementene er kommet på byggeplassen.
Er det å være en ABChus-forhandler noe dere vil anbefale andre?
– Det er noe vi kan anbefale. Det kan passe for både den tradisjonelle snekkeren, men også andre med faglig kompetansen innen byggebransjen.
Er du en fremtidig ABChus-forhandler?
Vi leter etter dyktige entreprenører, eiendomsutviklere, snekkere eller andre driftige personer med kompetanse innen byggfaget som kan forlenge vårt konsept til nye områder og fylker i Norge. Er det deg?
Ta kontakt med forhandlersjef Magnar Sandersen på telefon; +47 41566406 eller på e-post: magnar-sandersen@abchus.no
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Innkjøpssjef i ABChus André Bakke inngår samarbeid med Lyssand, leverandør av vinduer
Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner. Samarbeidet er i første omgang 2-årig, og innebærer at samtlige av ABCHus sine hus og hyttemodeller vil leveres med vinduer og dører fra Lyssand.
ABChus ferdighuset Nevie Hjemme hos Svein og Victoria
ABChus møter Victoria hjemme hos ekteparet Victoria og Svein i deres nybygde ferdighus Nevie, på Jessheim.
ABChus gir energi Nå kan du få integrerte solceller som tilvalg på våre ferdighus som Nelly
Med høye strømpriser er det mange som ser etter energieffektive løsninger når de skal kjøpe hus. Samtidig er bærekraft noe stadig flere vektlegger, og mange ønsker derfor å kunne benytte seg av energi som er produsert med lavest mulig utslipp.