ABChus søker etter en dyktig boligkonsulent for region Vest, og vi søker deg som har lang fartstid innen eiendom eller bygg og anleggsbransjen. Du må ha et brennende engasjement for kapitalsalg og god kundeservice.

Selger søkes til markedets mest fremtidsrettede ferdighuskonsept

Sammen med hovedkontoret og teamet i Vest skal du bidra til at ABChus blir den foretrukne boligleverandøren i regionen, hvor vi leverer markedets beste hus- og hyttekonsept. Du vil være en del av et team på 4 personer, som sammen oppfyller kundenes drømmer.
Teamleder Ståle startet i stillingen for ca. 6 mnd siden og har før dette drevet eget entreprenør selskap i mange år.

Teamleder Ståle Bernhardsen

Jeg valgte å starte i ABChus fordi jeg mener at de har det beste ferdighus konseptet på markedet, etterfulgt av gode systemer og hjelpemidler som gjør hverdagen enklere og mer effektiv for de ansatte. Jeg snakket også med flere som hadde kjøpt bolig av ABChus de siste årene, som utelukkende hadde mye positivt å si om kjøps og leveranse prosessen.

Er du nysgjerrig, og har et brennende engasjement for salg?

Vi er stadig i positiv utvikling og søker etter en ny boligkonsulent til vårt kontor på Straume i Bergen. Her vil du få ansvaret for å utarbeide tilbud, signere avtaler, veilede kunder og følge opp prosjektet gjennom hele prosessen.  
Du vil få benytte deg av gode interne ressurser som har spesialisert seg innenfor flere fagområder for å sikre leveranse. Som vår boligkonsulent får du i ansvar å følge opp og ivareta potensielle boligkjøpere som kommer inn via CRM verktøyet Hubspot. 
Boligkonsulenten har også ansvar for å gjennomføre aktiviteter som skaper egne leads, f.eks. igjennom kontakt med meglere og proff kunder.

Boligkonsulent Anna Halvorsen og teamleder Ståle Bernhardsen

Selskapets hovedkontor ligger på Vinterbro, Akershus. Her finner man selskapets kompetansesenter og ledelse innen teknisk/prosjektering, økonomi, salg/marked og administrasjon.

Lang erfaring, høy kvalitet og kort leveringstid på nøkkelferdige boliger er noe av det ABChus tilbyr.

Det er lite som gir en like god følelse som å flytte inn i et helt nytt hus, og for mange står drømmen om en splitter ny enebolig høyt oppe på ønskelista. Har du tomta, kan vi i ABChus oppfylle den drømmen. Og vi gjør det raskt og enkelt.  
– Vi har lang og tung erfaring med å finne den perfekte løsningen for ulike tomter. Det gir en god forutsigbarhet for kunden, og forutsigbarhet er noe av det viktigste for folk når de bygger hus, forteller Ståle Bernhardsen.
Han er teamleder for region Vest med ansvar for ABChus avdeling på Straume, og lang erfaring med boligbygging.

ABChus tilbyr ca 40 unike husmodeller

Våre ferdighus er utformet både i moderne, herskapelige og tradisjonell stil, vi har delt inn i kategoriene: funkishus, moderne, herskapelige, klassiske hus og tomanns- og flermannsboliger. Vi bygger både for utbyggere og for privatpersoner, og hjelper til med hele prosessen fra A til Å.
– Mange kunder ringer oss allerede før de kjøper en tomt, for å finne ut som det er mulig å bygge på den. Da gjør vi alt fra å finne den riktige husmodellen, til å lage 3D-tegninger så man ser huset plassert på eiendommen, sier Ståle.

Nyheten Nelly C

Avdelingskontoret på Straume

ABChus avdeling Vest holder til i moderne lokaler lokalisert på Straume. På dette kontoret sitter boligkonsulentene Anna Halvorsen, Yngve Lillestraum og teamleder Ståle Bernhardsen som gjerne inviterer kundene inn til en kaffe og en uforpliktende boligprat.
Vi opplever økt interesse for vårt konsept her i Vest som skaper mye aktivitet, og vi ser frem til å ta imot en ny kollega som skal bidra til å løfte regionen til nye høyder sammen med de andre kollegene i region Vest

Smålonane 2, 5353 Straume

En spennende salgsjobb hos et selskap i sterk vekst.

Mens bransjen hadde 2% vekst, leverte vi en salgsøkning på 27,5% i 2021. Mye av forklaringen på suksessen ligger i et økt behov for forutsigbare og trygge konsepter i en ellers usikker tid, sier Per Morten Døhl Petersen, Salgssjef i ABChus.
─ Å slå markedet på denne måten er en fin bekreftelse på at våre boligkonsulenter har gjort mye riktig, og de har lykkes med å formidle konseptet vårt til boligkjøperne. Gledelig er det også at vi har fortsatt den gode trenden inn i 2022, hvor vi øker salget i første halvår med 10% mot fjorår, dette i et marked som har en tilbakegang på 15% sier Per Morten. 
Boligkonsulentrollen kan oppleves som noe ukjent for mange, men i all hovedsak går rollen ut på å bistå våre kunder med å finne riktig hus til deres tomt. Valg av hus vil variere da det er forskjellige reguleringsplaner som setter rammen for hva man kan bygge. 

Det er oss du vil jobbe med!

Vi har brukt mye tid på å lage en salgsprosess som er strømlinjeformet og er enkel å sette seg inn i, understøttet av et CRM-verktøy (Hubspot) som speiler vår interne og eksterne kundereise. Vi har også et svært godt samspill mellom avdelingene Salg – Produkt – Marked som er nøkkelen til at vårt produkt blir så godt mottatt i markedet.   

Husmodellen Arwen

Arbeidsoppgavene:

 • Eget salgsbudsjett ihht. forventingsmodell
 • Styrke vår posisjon i markedet og skape videre vekst
 • Sikre høyt fokus på regionens KTI
 • Bistå teamleder med gjennomføring av lokal strategiplan
 • Overvåke lokale markedsmuligheter
 • Delta i ukentlige salgsmøter
 • Skaffe nye leads lokalt og få nye potensielle kunder til å velge ABChus
 • Du får være med å selge markedets mest spennende og fremtidsrettede ferdighus.
 • Ansvar å følge opp og ivareta egne potensielle boligkjøpere som kommer inn via CRM-verktøyet HubSpot.
 • Ansvar for å utarbeide tilbud, signere avtaler, veilede kunder og følge opp prosjektet gjennom hele salgsprosessen.
 • Delta på boligmesser og visningsdager

Vi ser etter:

Vår nye boligkonsulent må være en tillitsvekkende, fremoverlent og strukturert person med godt overskudd. Vi vil ha deg som er den fødte selgeren. Kan vise til gode resultater fra tidligere selger-stillinger. Du er trygg i deg selv og leken.

Kvalifikasjoner

 • Du er engasjert i ditt arbeid og har stor arbeidskapasitet
 • God økonomisk forståelse med kremmerånd
 • 3-5 års erfaring fra kapitalsalg
 • Har meget gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner
 • Du er trygg på deg selv og din rolle
 • Som person er du fremoverlent og leken
 • Kjennskap og interesse for hus, arkitektur og interiør er et pluss
 • Drives av mål og resultatoppnåelse
 • Kjennskap til HubSpot er en fordel

Se hvordan ferdighuskonseptet vårt fungerer

Våre verdier

Velvilje - Vi strekker oss langt og yter gjerne litt ekstra. Ærlighet - Vi er ærlige i vårt arbeid og vår profesjon. Respekt - Vi opptrer redelig, aktsomt og viser respekt for alle vi møter. Vi håper at du deler disse verdiene med oss. 
─ ABChus har et unikt og sterkt konsept, vi tilbyr ca 40 ulike husmodeller som gjør at vi kan levere nøkkelferdige hus og hytter med svært høy standard, til en attraktiv pris.

Husmodellen Wide

Høres det gøy ut å selge superspennende ferdighuskonsepter? eller du lurer på om dette er noe for deg? ring vår rådgiver Tom på tlf. 91 10 10 91 så kan han forteller deg mer om dine muligheter.
Klikk på linken og søk i dag.

Straume

Her kan du legge inn din søknad for kontoret på Straume:

ABChus huskatalog

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Jannicke Valen og familien valgte ferdighus fra ABChus
Å bygge enebolig kan være en krevende og tøff prosess. Men da Jannicke Valen fant et rimelig ferdighus fra ABChus gikk prosessen raskt, og hun bor nå i drømmehuset på Nesodden!
Ferdighuset Wide utvendig
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media
ABChus signeringskampanje mai juni juli 2023

Signeringskampanje!

Signer kontrakt med oss i perioden mai-juli 2023  og få RABATT på tilvalg til en verdi av hele 90.000kr*