Englekor ligger mellom Høyskolen i Østfold og det etablerte boligområdet rundt Billebakkeveien, Torpumveien og Englekorveien. På denne flotte tomten blir det nå bygget rekkehus, leiligheter og eneboliger som vil gjøre hele området rundt Høyskolen i Østfold til et veldig spennende nytt boligområde. Vil du lese mer? Klikk deg inn på magasinet vi har laget. 
Englekor blir et åpent og trivelig boligområde, med leke / møteplasser samt omkringliggende grøntområder for lek og fritid. Funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken er det som kjennetegner boligene som blir bygget. Med pulttak og stramme linjer på eksteriøret blir dette moderne og kule rekkehus, leiligheter og eneboliger.
I trinn 1 legges tomannsboligen Tuva ut for salg, samt husmodellen Ella i en rekke på 5 enheter. Her er det totalt 7 enheter med boliger av høy standard som selges til svært fordelaktige priser.

Ta en titt i magasinet om Englekor. Link finner du lenger ned på siden

Nærområdet

Med kort avstand til både E6 i vest og Halden i sydøst ligger Englekor fantastisk bra til. Gode ​​sykkel- og gangveier inn til Halden sentrum. En sykkeltur til Halden tar ca 15 minutter. Området grenser også til store friarealer i sydvest.

Boligene ligger i et område med gode sykkel - og gangveier inn til Halden sentrum

Unnebergstranda i Isebakke er en liten kjøretur unna (14 min med bil). Området er et satsningsområdene for Halden kommune, nettopp på grunn av beliggenheten med få minutter med bil både til Halden og E6.
Vil du lese mer om Englekor, klikk deg inn på magasinet vi har laget her.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
Etter en liten kjøretur i idylliske omgivelser nærmer vi oss Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Her har det unge paret Thea og Thomas bygget drømmehuset på en stor og landlig hjørnetomt.
null
Husdrømmen er nærmere enn du tror..
Huskatalogen 2021
«Boligdrømmen» smak på ordene, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslige stue hvor du kan krølle beina under et pledd og fordype deg i en spennende roman. Vår nye huskatalog 2021, kan nå leses  digitalt.