Englekor ligger mellom Høyskolen i Østfold og det etablerte boligområdet rundt Billebakkeveien, Torpumveien og Englekorveien. På denne flotte tomten blir det nå bygget rekkehus, leiligheter og eneboliger som vil gjøre hele området rundt Høyskolen i Østfold til et veldig spennende nytt boligområde. Vil du lese mer? Klikk deg inn på magasinet vi har laget. 
Englekor blir et åpent og trivelig boligområde, med leke / møteplasser samt omkringliggende grøntområder for lek og fritid. Funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken er det som kjennetegner boligene som blir bygget. Med pulttak og stramme linjer på eksteriøret blir dette moderne og kule rekkehus, leiligheter og eneboliger.
I trinn 1 legges tomannsboligen Tuva ut for salg, samt husmodellen Ella i en rekke på 5 enheter. Her er det totalt 7 enheter med boliger av høy standard som selges til svært fordelaktige priser.

Ta en titt i magasinet om Englekor. Link finner du lenger ned på siden

Nærområdet

Med kort avstand til både E6 i vest og Halden i sydøst ligger Englekor fantastisk bra til. Gode ​​sykkel- og gangveier inn til Halden sentrum. En sykkeltur til Halden tar ca 15 minutter. Området grenser også til store friarealer i sydvest.

Boligene ligger i et område med gode sykkel - og gangveier inn til Halden sentrum

Unnebergstranda i Isebakke er en liten kjøretur unna (14 min med bil). Området er et satsningsområdene for Halden kommune, nettopp på grunn av beliggenheten med få minutter med bil både til Halden og E6.
Vil du lese mer om Englekor, klikk deg inn på magasinet vi har laget her.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

Luna hjemmekontor
Hjemmekontor har blitt den nye normalen for mange av dem som ikke er avhengig av fysisk oppmøte på arbeidsplassen. Og selv om vi begynner å se lyset i enden av korona-tunellen, er det mye som tyder på at måten vi reiser og jobber på kommer til å forandre seg for alltid. Trolig kommer flere til å jobbe mer hjemmefra enn tidligere – både fordi det er mer effektivt, mer fleksibelt og bidrar til mindre reising og utslipp.
Hyttemagasinet
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om.
Fjellhytte_ABChytta
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om!