VM-KJØKKENKAMPANJE!

Denne kampanjen er avsluttet. I år er vi stolt sponsor av Håndball-VM for damer, og i den forbindelse tjuvstarter vi med en RÅ VM-kampanje! Signer kontrakt med oss i perioden 17.11.21-31.12.21  og få RABATT på tilvalg på kjøkken og hvitevarer til verdi av hele 70.000,-*

Få rabatt på tilvalg på kjøkken og hvitevarer*

Alle våre husmodeller har kjøkken fra Drømmekjøkkenet som både standard og som tilvalg. I forbindelse med årets håndball-VM kan du nå få rabatt på hele 70.000 kr på både kjøkkentilvalg og hvitevarer hvis du signerer kontrakt med oss innen 31. desember 2021*

Med Drømmekjøkkenet får kundene et mer betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset sitt. Drømmekjøkkenet har et bredt og tidsriktig sortiment og er en trygg leverandør som produserer kvalitetsprodukter med lang levetid.
DENNE KAMPANJEN ER NÅ AVSLUTTET.
* Kjøkkenkampanjen varer i perioden 17.11.21 til 31.12.21, og gjelder signering av kontrakt innenfor denne tidsperioden
*Kjøkkenkampanjen gjelder på tilvalg på kjøkken og hvitevarer fra vår tilvalgskatalog
*Kjøkkenkampanjen har en verdi på 70.000 kr

*Kjøkkenkampanjen gjelder ikke våre forhandlere (Dalen Bygg og Anlegg, Perle Eiendom, Karlos hus og Tosip)

Få med deg årets håndball-VM

Vi er stolt sponsor av årets håndball-VM, se Norges kamper i gruppespillet. Vi er på lag med gulljentene!
Se årets kamper i Castello:
3.12 kl. 20.30 Norge – Kasakhstan 
5.12 kl. 20.30 Iran – Norge
7.12 kl. 20.30 Norge – Romania
I Norge har NENT group, som pleier å sende kampene på TV3 og Viaplay, rettighetene til mesterskapet. Les mer her.

Vi har flere spennende tilvalgsmuligheter i vår tilvalgskatalog

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 
Nelly tilpasset skråtomt
Dersom du drømmer om å bygge hus på tomten din, har du kanskje sett for deg at huset skal stå klart innen en viss tid. Før huset er nøkkelferdig, er det imidlertid mye som skal planlegges, fraktes, bygges og ferdigstilles. For mange er det store spørsmålet som følger: hvor lang tid tar det å bygge hus om du benytter deg av ferdighus? Her finner du svaret!
Uterom Adele skråtomt
Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.