KJØKKENKAMPANJE!

Signer kontrakt med oss i perioden 01.10.22 - 30.11.22  og få RABATT på tilvalg på kjøkken og hvitevarer til verdi av hele 70.000,-*

Få rabatt på tilvalg på kjøkken og hvitevarer*

Alle våre husmodeller har kjøkken fra Drømmekjøkkenet som både standard og som tilvalg. Nå får du hele 70.000 kr på både kjøkkentilvalg og hvitevarer hvis du signerer kontrakt med oss innen 30. november 2022*

Med Drømmekjøkkenet får kundene et mer betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset sitt. Drømmekjøkkenet har et bredt og tidsriktig sortiment og er en trygg leverandør som produserer kvalitetsprodukter med lang levetid.

Avbildet kjøkken fra husmodellen Arwen. Kjøkken i Bistro østersbeige med benkeplate i Calcatta gold silstone kompositt.

* Kjøkkenkampanjen varer i perioden 01.10.22 - 30.11.22, og gjelder signering av kontrakt innenfor denne tidsperioden
*Kjøkkenkampanjen gjelder på tilvalg på kjøkken og hvitevarer fra vår tilvalgskatalog
*Kjøkkenkampanjen har en verdi på 70.000 kr

Vi har flere spennende tilvalgsmuligheter i vår tilvalgskatalog. Kjøkkenfronter i Bistro Finér Brunbeiset eik med kompositt benkeplate Calcatta gold silstone

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Innkjøpssjef i ABChus André Bakke inngår samarbeid med Lyssand, leverandør av vinduer
Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner. Samarbeidet er i første omgang 2-årig, og innebærer at samtlige av ABCHus sine hus og hyttemodeller vil leveres med vinduer og dører fra Lyssand.
ABChus ferdighuset Nevie Hjemme hos Svein og Victoria
ABChus møter Victoria hjemme hos ekteparet Victoria og Svein i deres nybygde ferdighus Nevie, på Jessheim.
ABChus gir energi Nå kan du få integrerte solceller som tilvalg på våre ferdighus som Nelly
Med høye strømpriser er det mange som ser etter energieffektive løsninger når de skal kjøpe hus. Samtidig er bærekraft noe stadig flere vektlegger, og mange ønsker derfor å kunne benytte seg av energi som er produsert med lavest mulig utslipp.