Gratis oppgradering av peis fra Peisselskabet

image

Går du med en drøm om å bygge hus? I forbindelse med OL setter vi i gang en ny kampanje den 4.februar. Få gratis oppgradering av peis fra Peisselskabet verdi 26.000kr i din bolig ved signering av hus fra ABChus innen 20.02.2022!

Når du velger ferdighus fra ABChus, får du en peis fra Peisselskabet inkludert i prisen. Peisselskabet har et rikt utvalg av delikate, moderne ildsteder som ikke bare gir deg en lun og deilig varme, men også bidrar til å holde strømkostnadene nede. Her finner du varme det er lett å bli glad i.

Peisselskabet har lang og bred erfaring som gir trygghet og masse glede. Siden 1992 har selskapet representert verdens ledende produsenter av ildsteder og piper, og stadig flere velger ildsteder fra Peisselskabet. Også ledende, profesjonelle boligutbyggere har sett og erfart at Peisselskabet sine produkter har mange fordeler.

Flere av peisene finner du bare hos Peisselskabet, da de er utviklet av- eller for Peisselskabet. Dette med henblikk på norske forhold.

Peiskos med strømsparing

En peis (vedovn eller ildsted) er en god varmekilde og et fornuftig tilvalg av varmekilde til de kaldeste dagene. I tillegg er det dekorativt med et moderne ilsted i boligen. Og så er det jo en høy kosefaktor å fyre i peisen, tylle seg inn i et pledd og nyte en kopp med varm drikke mens det knitrer og spraker fra ildstedet.

Peisselskabet VisionLine i40

Alle våre ferdighus har smarthusteknologi som bidrar til lavere energikostnader. Kombinerer du dette med vedfyring på vinteren, får du god oversikt over strømkostnadene dine. Det er også veldig koselig å fyre når du har besøk av venner.

- Norge har i alle år hatt eksepsjonelt lave strømpriser takket være vår egen vannkraft. Så billig at heller ikke ved har kunnet konkurrere. Nå er dette snudd på hodet. Ved er et godt supplement for å holde strømkostnadene nede. Kos gir det også, forteller Bent Haugseth i Peisselskabet.

Vedovn i våre funkishus

Vedovn (eller peis) er inkludert i prisen på alle våre funkishus. Her er et eksempel på hvordan det kan se ut i vår designmodell Wide – et ferdighus med lekre detaljer, rette linjer og svært god planløsning.

Alle våre funkishus er designet med fokus på stramme, rette linjer, minimalistiske detaljer og store vinduer som gir mye dagslys. Peisene til Peisselskabet passer perfekt inn i funkishusene med de samme rette, rene linjene. Glasset både beskytter mot glør som kommer på avveie og sørger for at dere kan nyte bålet fra flere vinkler.

Stuen i husmodellen Wide, men en fantastisk takhøyde og masse vinduer som slipper godt med lys inn

Praktisk informasjon om peiser i våre ferdighus

ABChus tilbyr til sammen 35 ulike husmodeller og to hytteserier til faste priser, med alt kundene trenger inkludert. Standardisering bidrar til at boligene kan bygges raskt, og i praksis at et hus kan være innflyttingsklart i løpet av 4-6 måneder. Konseptet og standardiseringen er også viktig får å kunne levere høy kvalitet til lav pris. For kundene betyr det høy valgfrihet og trygghet.

VL Stålpipe
Har du fått montert en VL stålpipe, står du fritt til å bruke den til det ildstedet du måtte ønske. Med denne pipen på plass, kan du også vente med å velge ildsted på et senere tidspunkt. Pipen passer til alle Peisselskabets ildsteder.

Moderne peis
Curve og Circle peisovner er innovativ ingeniørkunst i elegant design som passer i moderne hjem. Alle modellene har innebygget DV-teknologi og kommer med skjult frisklufttilførsel (ved bruk av stålpipe). Curve og Circle leveres i flere varianter.

Peisovnene har varmekapasitet på 3-8 kW, og passer derfor godt inn i nye boliger med lavere oppvarmingsbehov. Med lavt energiforbruk, godt inneklima og lavest mulig utslipp vil de gi deg gode og varme opplevelser i mange år fremover.

Curve 300 fra Peisselskabet

Norsk design

VisionLine i40 er utviklet og designet i Norge for norske forhold av designer og arkitekt Johannes Goa Ludvigsen.

VisionLine vedpeiser har mange fordeler; de er blant annet isolerte og har lav vekt. Du trenger ikke brannmur bak eller forsterkning i gulvet under peisen.

Hele ideen med en peis er at du skal se flammene og føle at varmen stråler mot huden din. VisionLine vedpeiser har ekstra stor lysåpning slik at du får maksimalt innsyn til peisbålet. Peisen blir rett og slett et smykke i rommet! Med store glassdører og glass sidefelt kan du nyte peisbålet fra flere kanter.

Nyhet! VisionLine i40 har ekstra store sideglass, som gjør dette til det perfekte ildsted!

OL-kampanje

Den 4. februar setter vi i gang en kampanje som gir deg gratis oppgradering av peis fra Peisselskabet hvis du signerer kontrakt med ABChus om kjøp av bolig innen 20.02.2022. Ta kontakt med ditt lokale avdelingskontor for mer informasjon om kampanjen. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Merk at peisen leveres ubehandlet og må males selv i ønsket farge.

Vision Line fra Peisselskabet - et tilvalg i våre hus - ABChus

Lurer du på noe om peisutvalget? Ta kontakt med Peisselskabet

Butikken og utstillingslokalet til Peisselskabet finner du i
Tvetenveien 12 på Helsfyr (Innkjøring Østensjøveien v/CircleK)
.

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering