Vi møter Elisabeth Havås på en tåkete og grå dag i Bergen. Foran oss står en flott og moderne bolig, med flatt tak, store vinduer og et nydelig inngangsparti. Her bor Elisabeth og samboeren Lars Petter sammen med Elisabeth sine to døtre, Emma og Milla.
«Velkommen inn!» ler Elisabeth mot oss. Vi trer inn boligen og inn i en stor åpen gang.
Drømmen om egen bolig
Elisabeth ble tidlig opptatt av hus og hjem. Allerede som 21- åring kjøpte hun sin første leilighet og hun elsket å gjøre leiligheten til et hjem. Men drømmen om eget hus var alltid der. Da hun og Lars Petter skulle flytte sammen, kom tipset fra hennes egne foreldre. De bare «måtte» se på hva ABChus kunne levere. Ikke lenge etter var Elisabeth godt i gang med byggeprosessen.
Bolig med jobb på «kjøpet»
Tilfeldighetene skulle ha det slik at Elisabeth, som lenge hadde jobbet innenfor oljeservicenæringen, søkte jobb i ABChus rett etter at hun hadde signert kjøpekontrakt. «Jeg var veldig fornøyd med hele prosessen rundt husbyggingen og hadde et veldig godt inntrykk av ABChus så jeg sendte inn en søknad,» forteller Elisabeth. Hun kjøpte ikke bare hus, men fikk også jobben som kunderådgiver i ABChus for noen år tilbake.
«Jeg bare elsker å møte kundene», forteller Elisabeth. «Det å kunne bistå med å få til de beste løsningene for huset er både spennende og stort for meg. Å veilede og hjelpe kundene til å få ett nytt flott hjem, er helt klart det gøyeste med jobben», forteller Elisabeth videre.

Lys og flott stue med kontrastvegg i moderne kalkmaling. Legg merke til takhøyden.

Moderne og nordisk stil

Stilen i boligen er stram og inspirasjon for å innrede henter Elisabeth på mange ulike arenaer, men først og fremst Instagram. «Jeg ser på min stil som moderne og nordisk», forteller Elisabeth, og min største inspirasjonskilde finner jeg på både norske og danske kontoer.

Et meget delikat hovedsoverom med walk in closet

God planlegging
Boligen Elisabeth og Lars Petter hadde valgt var Aurora. Boligen er moderne og stor og med mye vinduer, spesielt i stue- og kjøkkenområdet. «Vi brukte mange timer på å planlegge og gå igjennom hustegningene. Jeg er en detaljist og liker ikke å overlate noe til tilfeldighetene», sier Elisabeth med et smil. «Og jo mer man planlegger på forhånd desto mer fornøyd blir man jo med resultatet», fortsetter Elisabeth.
Abchus
AbchusAbchus
Lyst tre, hvitt, grått og svart går igjen i boligen. De moderne Dots knaggene fra Muuto gir et lekent og morsomt uttrykk.
Noen enkle justeringer ble gjort, ettersom de var klare på at de ønsket seg 5 soverom og store bad. Spesielt badet i andre etasje er Elisabeth spesielt god fornøyd med. I tillegg fikk hun kjøkkenløsningen hun alltid hadde drømt om. Løsningen uten overskap og med en sentral øy er som skapt for den aktive familien. Her kan ungene gjøre lekser etter skolen og hvile ut etter håndballtreninger, mens mamma Elisabeth disker opp med kveldsmat.

Strålende fornøyd

«Vi er strålende fornøyd med både valg av hus og ikke minst sluttresultatet», forteller Elisabeth til slutt før vi går.

Et utrolig lekkert bad. Den unike innredningen er kjøpt hos Modena Fliser

Aurora er en moderne bolig hvor du får mye plass, god takhøyde og ikke minst mye sollys. Har du lyst på et nytt hjem? Ta kontakt med oss i dag, så bistår vi deg gjerne. Ta gjerne også en titt i vår huskatalog, denne kan du se digitalt eller bestille gratis hjem i posten.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Nelly
I Hokksund rett utenfor Drammen bor Madeleine og Daniel med sine tre jenter på alderen 2,5, 7 og 10 år. Her har familien bygget husmodellen Nelly et steinkast unna familiegården til Madeleine, og nå ønsker de oss velkommen inn!
null
Stolt forhandler av ABChus. BK Bygg i Tananger satser nå i ferdighusmarkedet i Stavanger og på Nord-Jæren. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet er opptil 5-6 hus årlig på sikt.
Gryningen 128
Vi nordmenn er hyttefolk. Hyttefolk som elsker naturen. Og fjellet. Særlig på vinteren. Drømmer du, som mange andre, om hyttekos rundt peisen, god mat og hyggelig lag? For deg som skal bygge fjellhytte er det et par ting å tenke gjennom før du er helt der. Målet er å få en hytte som utnytter de beste sidene av tomta slik at du for eksempel får de solforholdene du ønsker deg.