Hjemme hos Elisabeth Havås

Hjemme hos Elisabeth Havås
Vi møter Elisabeth Havås på en tåkete og grå dag i Bergen. Foran oss står en flott og moderne bolig, med flatt tak, store vinduer og et nydelig inngangsparti. Her bor Elisabeth og samboeren Lars Petter sammen med Elisabeth sine to døtre, Emma og Milla.
Vi møter Elisabeth Havås på en tåkete og grå dag i Bergen. Foran oss står en flott og moderne bolig, med flatt tak, store vinduer og et nydelig inngangsparti. Her bor Elisabeth og samboeren Lars Petter sammen med Elisabeth sine to døtre, Emma og Milla.
Elisabeth med sine to døtre Emma og Milla.
«Velkommen inn!» ler Elisabeth mot oss. Elisabeth er en av ABChus sine kunderådgivere, stasjonert i vår avdelingen i Bergen. Vi trer inn boligen og inn i en stor åpen gang.
Drømmen om egen bolig
Elisabeth ble tidlig opptatt av hus og hjem. Allerede som 21- åring kjøpte hun sin første leilighet og hun elsket å gjøre leiligheten til et hjem. Men drømmen om eget hus var alltid der. Da hun og Lars Petter skulle flytte sammen, kom tipset fra hennes egne foreldre. De bare «måtte» se på hva ABChus kunne levere. Ikke lenge etter var Elisabeth godt i gang med byggeprosessen.
Bolig med jobb på «kjøpet»
Tilfeldighetene skulle ha det slik at Elisabeth, som lenge hadde jobbet innenfor oljeservicenæringen, søkte jobb i ABChus rett etter at hun hadde signert kjøpekontrakt. «Jeg var veldig fornøyd med hele prosessen rundt husbyggingen og hadde et veldig godt inntrykk av ABChus så jeg sendte inn en søknad,» forteller Elisabeth. Hun kjøpte ikke bare hus, men fikk også jobben og er i dag kunderådgiver i ABChus. Dette er en beslutning hun absolutt ikke angrer på.
«Jeg bare elsker å møte kundene», forteller Elisabeth. «Det å kunne bistå med å få til de beste løsningene for huset er både spennende og stort for meg. Å veilede og hjelpe kundene til å få ett nytt flott hjem, er helt klart det gøyeste med jobben», forteller Elisabeth videre.
Lys og flott stue med kontrastvegg i moderne kalkmaling. Legg merke til takhøyden.
Moderne og nordisk stil
Stilen i boligen er stram og inspirasjon for å innrede henter Elisabeth på mange ulike arenaer, men først og fremst Instagram. «Jeg ser på min stil som moderne og nordisk», forteller Elisabeth, og min største inspirasjonskilde finner jeg på både norske og danske kontoer.
Et meget delikat hovedsoverom med walk in closet.
Kjøkken med halvøy fra Norema. Spisebordet er plassert i utstikket på boligen.
God planlegging
Boligen Elisabeth og Lars Petter hadde valgt var Aurora. Boligen er moderne og stor og med mye vinduer, spesielt i stue- og kjøkkenområdet. «Vi brukte mange timer på å planlegge og gå igjennom hustegningene. Jeg er en detaljist og liker ikke å overlate noe til tilfeldighetene», sier Elisabeth med et smil. «Og jo mer man planlegger på forhånd desto mer fornøyd blir man jo med resultatet», fortsetter Elisabeth.
Lyst tre, hvitt, grått og svart går igjen i boligen. De moderne Dots knaggene fra Muuto gir et lekent og morsomt uttrykk.
Noen enkle justeringer ble gjort, ettersom de var klare på at de ønsket seg 5 soverom og store bad. Spesielt badet i andre etasje er Elisabeth spesielt god fornøyd med. I tillegg fikk hun kjøkkenløsningen hun alltid hadde drømt om. Løsningen uten overskap og med en sentral øy er som skapt for den aktive familien. Her kan ungene gjøre lekser etter skolen og hvile ut etter håndballtreninger, mens mamma Elisabeth disker opp med kveldsmat.
Et utrolig lekkert bad. Den unike innredningen er kjøpt hos Modena Fliser.
«Vi er strålende fornøyd med både valg av hus og ikke minst sluttresultatet», forteller Elisabeth til slutt før vi går.
Aurora er en moderne bolig hvor du får mye plass, god takhøyde og ikke minst mye sollys. Har du lyst på et nytt hjem? Ta kontakt med oss i dag, så bistår vi deg gjerne. Ta gjerne også en titt i vår huskatalog.
Web- og SEO-ansvarlig

Anette Kristiansen

Web- og SEO-ansvarlig

Relaterte artikler

null
I hele oktober kan du være med i trekningen av flotte premier. Det du må gjøre er å skanne QR-koden vår, og bestille huskatalogen enten hjem i posten eller lese den digitalt her via vår hjemmeside.
null
Vil du vinne den utrolig lekre VisionLine bålbøtten i metall fra Peisselskabet? Verdi kr. 4990 per stk. Perfekt for å skape ekstra kos og for å få mest mulig ut av høstdagene.⁠
null
Dalen Bygg og Anlegg i Rykene utenfor Arendal satser nå i ferdighusmarkedet i Agder. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet rundt Arendal og Kristiansand er opptil 10 hus årlig.