Hjemme hos Elisabeth Havås - Alexandra stue

Vi møter Elisabeth Havås på en tåkete og grå dag i Bergen. Foran oss står en flott og moderne bolig, med flatt tak, store vinduer og et nydelig inngangsparti. Her bor Elisabeth og samboeren Lars Petter sammen med Elisabeth sine to døtre, Emma og Milla.

Hjemme hos familien samlet

Elisabeth med sine to døtre Emma og Milla.

«Velkommen inn!» ler Elisabeth mot oss. Elisabeth er en av ABChus sine kunderådgivere, stasjonert i vår avdelingen i Bergen. Vi trer inn boligen og inn i en stor åpen gang.

Drømmen om egen bolig

Elisabeth ble tidlig opptatt av hus og hjem. Allerede som 21- åring kjøpte hun sin første leilighet og hun elsket å gjøre leiligheten til et hjem. Men drømmen om eget hus var alltid der. Da hun og Lars Petter skulle flytte sammen, kom tipset fra hennes egne foreldre. De bare «måtte» se på hva ABChus kunne levere. Ikke lenge etter var Elisabeth godt i gang med byggeprosessen.

Bolig med jobb på «kjøpet»

Tilfeldighetene skulle ha det slik at Elisabeth, som lenge hadde jobbet innenfor oljeservicenæringen, søkte jobb i ABChus rett etter at hun hadde signert kjøpekontrakt. «Jeg var veldig fornøyd med hele prosessen rundt husbyggingen og hadde et veldig godt inntrykk av ABChus så jeg sendte inn en søknad,» forteller Elisabeth. Hun kjøpte ikke bare hus, men fikk også jobben og er i dag kunderådgiver i ABChus. Dette er en beslutning hun absolutt ikke angrer på.

«Jeg bare elsker å møte kundene», forteller Elisabeth. «Det å kunne bistå med å få til de beste løsningene for huset er både spennende og stort for meg. Å veilede og hjelpe kundene til å få ett nytt flott hjem, er helt klart det gøyeste med jobben», forteller Elisabeth videre.

Hjemme hos Elisabeth stuen

Lys og flott stue med kontrastvegg i moderne kalkmaling. Legg merke til takhøyden.

Moderne og nordisk stil

Stilen i boligen er stram og inspirasjon for å innrede henter Elisabeth på mange ulike arenaer, men først og fremst Instagram. «Jeg ser på min stil som moderne og nordisk», forteller Elisabeth, og min største inspirasjonskilde finner jeg på både norske og danske kontoer.

Hjemme hos Elisabeth soverom

Et meget delikat hovedsoverom med walk in closet.

Kjøkken med halvøy fra Norema. Spisebordet er plassert i utstikket på boligen.

God planlegging

Boligen Elisabeth og Lars Petter hadde valgt var Aurora. Boligen er moderne og stor og med mye vinduer, spesielt i stue- og kjøkkenområdet. «Vi brukte mange timer på å planlegge og gå igjennom hustegningene. Jeg er en detaljist og liker ikke å overlate noe til tilfeldighetene», sier Elisabeth med et smil. «Og jo mer man planlegger på forhånd desto mer fornøyd blir man jo med resultatet», fortsetter Elisabeth.

Hjemme hos Elisabeth kjøkken

Lyst tre, hvitt, grått og svart går igjen i boligen. De moderne Dots knaggene fra Muuto gir et lekent og morsomt uttrykk.

Noen enkle justeringer ble gjort, ettersom de var klare på at de ønsket seg 5 soverom og store bad. Spesielt badet i andre etasje er Elisabeth spesielt god fornøyd med. I tillegg fikk hun kjøkkenløsningen hun alltid hadde drømt om. Løsningen uten overskap og med en sentral øy er som skapt for den aktive familien. Her kan ungene gjøre lekser etter skolen og hvile ut etter håndballtreninger, mens mamma Elisabeth disker opp med kveldsmat.

Hjemme hos Elisabeth bad

Et utrolig lekkert bad. Den unike innredningen er kjøpt hos Modena Fliser.

Hjemme hos Elisabeth barna

«Vi er strålende fornøyd med både valg av hus og ikke minst sluttresultatet», forteller Elisabeth til slutt før vi går.

Aurora er en moderne bolig hvor du får mye plass, god takhøyde og ikke minst mye sollys. Har du lyst på et nytt hjem? Ta kontakt med oss i dag, så bistår vi deg gjerne. Ta gjerne også en titt i vår huskatalog.

Web- og SEO-ansvarlig

Anette Kristiansen

Web- og SEO-ansvarlig

Relaterte artikler

Ta og føl på huset før du bestemmer deg

For de aller fleste utgjør boligen den aller største investeringen vi foretar oss i løpet av livet. Kjøper du deg en bolig i bruktmarkedet kan du gå på visning for å oppleve huset, studere rominndeling, ta og føle på overflater, materialer osv. I tillegg har du prospekt og annonse som er breddfulle av bilder du kan se på i ro og mak.

Boligmessene 2020

I løpet av 2020 vil vi delta på 6 boligmesser rundt om i landet. Dette er messer hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere, fra flere ulike bransjer innen husbygging og oppussing.

Noelle XL er et at våre ferdighus

Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.