For en ukes tid tilbake var vi i ABChus i husmodellen Adele og pyntet til jul med Habitat Boligstyling, og med Franciskas Vakre Verden som fotograf. Her fikk vi rikelig med julestemning og massevis av gode tips vi tar med oss på veien videre. Vi ønsker å dele et godt tips vi fikk, og det er denne flotte julekransen! 

Hva trenger du?

Tine i Habitat Boligstyling viser deg hvordan du enkelt lager en julekrans hjemme på 1 - 2- 3. Du trenger ikke mange tingene for å få til dette hjemme, helt på egen hånd. For å lage en helt enkel og fin julekrans trenger du følgende:

  • Fine blomster fra blomsterbutikken
  • Deler av din egen Thujahekk
  • Tynn ståltrå
  • En mellomstor ring, fås kjøpt på Panduro eller lignende hobbybutikker
  • Lyslenke med batteri, fås kjøpt på Jula eller lignende butikker

Abchus
AbchusAbchus

Surr blomstene og thujaen rundt ringen, bruk passe mengde slik at kransen blir fyldig. Tvinn så lyslenken rundt kransen, og fest batteriholderen bak kransen slik at du enkelt kommer til og kan skru den av og på.

Foto: Franciskas Vakre Verden / ABChus

Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

Adele herskapelig hus

Har du en egen tomt er du allerede ett skritt nærmere drømmen om ny bolig. Før du setter i gang med å bygge drømmehuset, er det imidlertid en del som skal på plass. Her får du gode råd. Vi tilbyr gratis tomtebefaring, ta kontakt med en av våre boligkonsulenter.

null

Arwen er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk-in garderobe. Ønsker du å vite mer om våre nøkkelferdige hus?

Adele stylet til jul

Desember og julen er endelig her, og denne måneden ønsker vi å presentere vår herskapelige bolig Adele. Med seks soverom, store stuer og flott kjøkken er dette et av våre mest populære ferdighus av den tradisjonelle sorten.