For en ukes tid tilbake var vi i ABChus i husmodellen Adele og pyntet til jul med Habitat Boligstyling, og med Franciskas Vakre Verden som fotograf. Her fikk vi rikelig med julestemning og massevis av gode tips vi tar med oss på veien videre. Vi ønsker å dele et godt tips vi fikk, og det er denne flotte julekransen! 

Hva trenger du?

Tine i Habitat Boligstyling viser deg hvordan du enkelt lager en julekrans hjemme på 1 - 2- 3. Du trenger ikke mange tingene for å få til dette hjemme, helt på egen hånd. For å lage en helt enkel og fin julekrans trenger du følgende:
  • Fine blomster fra blomsterbutikken
  • Deler av din egen Thujahekk
  • Tynn ståltrå
  • En mellomstor ring, fås kjøpt på Panduro eller lignende hobbybutikker
  • Lyslenke med batteri, fås kjøpt på Jula eller lignende butikker
Abchus
AbchusAbchus
Surr blomstene og thujaen rundt ringen, bruk passe mengde slik at kransen blir fyldig. Tvinn så lyslenken rundt kransen, og fest batteriholderen bak kransen slik at du enkelt kommer til og kan skru den av og på.
Foto: Franciskas Vakre Verden / ABChus
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

Luna hjemmekontor
Hjemmekontor har blitt den nye normalen for mange av dem som ikke er avhengig av fysisk oppmøte på arbeidsplassen. Og selv om vi begynner å se lyset i enden av korona-tunellen, er det mye som tyder på at måten vi reiser og jobber på kommer til å forandre seg for alltid. Trolig kommer flere til å jobbe mer hjemmefra enn tidligere – både fordi det er mer effektivt, mer fleksibelt og bidrar til mindre reising og utslipp.
Hyttemagasinet
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om.
Fjellhytte_ABChytta
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om!