God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om.

Hyttedrømmen

Etterspørselen etter hytter har aldri vært så stor som den er nå, derfor ønsker vi i ABChus tilby deg hytter og feriehus med stor glede. Enhver hyttedrøm er forskjellig og derfor vi har utviklet to prisgunstige hytteserier av topp kvalitet.
Vi har lagt stor vekt på gode, arealeffektive planløsninger for ulike familiers behov. Vi tilbyr tradisjonelle og moderne hytter, og hyttene passer både på fjellet og ved sjøen. Hyttene kan leveres i to typer konsepter; som byggesett
montert og byggesett montert inkludert materialpakke.
Les hyttemagasinet her

Hyttedrømmen

Hyttene er innredet av Stylist og interiørfotograf Franciska Munck-Johansen. Franciska er regnet som en av Norges største interiørinfluencere. Hun har blant annet vunnet Vixen Awards med tittelen Årets Interiør Influencer.

Franciska Munck-Johansen

Med bloggen Franciskas Vakre Verden og instagramprofilen @franciskasvakreverden inspirerer hun daglig mer enn 200 000 følgere. Hun har også skrevet en rekke interiørbøker, og hun er grunnlegger av Norsk Interiørskole. Sammen med Marianne Haga Kinder står hun bak Gullfjæren Interiør Awards.
«Når man er på hytta er det tid for å senke skuldrene, nyte livet og ha kvalitetstid sammen med venner og familie». «Jeg har ønsket å skape avslappende og stemningsfulle rom, som man virkelig har lyst til å være i», forteller Franciska. Jeg har valgt en rolig og naturlig fargepalett som harmonerer godt med omgivelsene. Naturtoner i grå, sort og brun er hentet fra fjellene og naturen rundt hyttene. Det mørke og lune treverket på gulv, tak og vegger skaper en fin ramme. Det er valgt myke taktile materialer som stimulerer sansene

Fjellhytta 77

Et rundt bor er en hyggelig samlingsplass for gode måltider, spill og kos.

Stuen i fjellhytte 77

Den store peisen er koselig å sitte rundt og det er mange gode sitteplasser, blant annet en daybed under det ene store vinduet i tillegg til sofagruppen. Lampene blir som et smykke i rommet og er med på å skaper liv og stemning.

På soverommet er det som i resten av hytta valgt en lun og behagelig fargepalett. Dette er en hytte man ikke har lyst til å forlate.

ABChus er kjent for sine populære ferdighus, og nå har de endelig også hytter! Hyttene passer både til fjellet og sjøen og kan lett tilpasses. Denne hytten er innredet for fjellet.
To ulike hyttetyper.
Denne og en flott designhytte som er designet av Vårdal Arkitekter. Snart er illustrasjonene klar til den andre også. Begge hyttene har høy takhøyde, åpen himling og mange gode og gjennomtenkte løsninger.

Vårdal fjellhytte

Vårmagasinet

Ta en titt i vårt nye "Vårmagasin" her
Klikk deg inn for å lese den digitale huskatalogen. Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

Luna hjemmekontor
Hjemmekontor har blitt den nye normalen for mange av dem som ikke er avhengig av fysisk oppmøte på arbeidsplassen. Og selv om vi begynner å se lyset i enden av korona-tunellen, er det mye som tyder på at måten vi reiser og jobber på kommer til å forandre seg for alltid. Trolig kommer flere til å jobbe mer hjemmefra enn tidligere – både fordi det er mer effektivt, mer fleksibelt og bidrar til mindre reising og utslipp.
Fjellhytte_ABChytta
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om!
Fjellhytte85_v3
Vi har tatt en prat med arkitekt Håvard Olsen som har tegnet noen av de unike hyttene til ABChus. Vi tok kontakt med Vårdal Arkitekter og forespurte en hytteserie, nærmere bestemt et «sportshytte-konsept» med hytter i tre ulike størrelser.