Emma er boligen for deg som ønsker en åpen og praktisk planløsning. Den moderne boligen har et tradisjonelt utseende, med saltak og attraktiv planløsning. 
Huset er på 145,9 kvadratmeter, og er komplett med tre soverom, to bad, peis, vaskerom/sportsbord og en åpen stue - og kjøkkenløsning.

Boligen er arealeffektiv og har store vindusflater

Den moderne boligen har et tradisjonelt utseende, med saltak og attraktiv planløsning. Huset er på 145,9 kvadratmeter, og er komplett med tre soverom, to bad, peis, sportsbod/vaskerom og åpen stue - og kjøkkenløsning.

Bli med inn i husmodellen Emma, og se hele boligen i 3D på vår hjemmeside

Husmodellen har en god planløsning og et areal som er effektivt utnyttet. Løsningen med framtrekket i front av fasaden, gir ferdighuset et harmonisk uttrykk. Og hvem kunne vel ikke tenke seg egen utgang til balkong fra hovedsoverommet? Her kan man nyte morgenkaffen mens man har full oversikt over hva som skjer i hagen. 

Hvem kunne vel ikke tenke seg egen utgang til balkong fra hovedsoverommet?

3D-visning av boligen

Å se husmodellen i 3D er til god hjelp for oss som planlegger å bygge hus. Du får enkelt en følelse av både planløsningen og romfølelsen - og et ekstra stort pluss er måleverktøyet som gjør at man enkelt kan måle vegger og avstander i rommet.

-Kunde 
Ønsker du å se og oppleve husmodellen? Se husmodellen i 3D på vår hjemmeside, eller du vil vite mer om pris på ferdighus og en prat med boligkonsulentene våre! Vi tilbyr uforpliktende møter ved alle avdelingskontorene, samt digitale møter.

Bygge flere enheter

Hvis du liker husmodellen Emma, men ønsker flere enheter kan tomannsboligen Hedda være noe for deg. Denne boligen har akkurat samme planløsning som Emma.

Gode grunner til å bygge tomannsbolig

 • Dele tomtekostnader
 • Dele rydding av tomt og graveutgifter
 • Man kan dele andre kostnader som f.eks boring etter bergvarme
 • Man kan forhandle frem bedre priser – fordi man kjøper dobbelt av alt…
 • Flere operasjoner kan samkjøres
Det er uten tvil en god investering i dette. Verdien vil øke – det viser historikken. I tillegg får du mer areal for pengene. En av veggene deles med naboen. Det betyr også lavere strømkostnader. Langsiktig er det også penger å spare på felles  vedlikeholdsarbeid.
Å komme inn på boligmarkedet kan være en utfordring for mange. Spesielt når man er ung. Da lurer du sikkert på hva det koster å bygge hus, Når du får en pris av fra oss, betyr det at huset er klart til innflytting i henhold til leveransdetaljene oppgitt i prislisten. Det tilkommer ingen skjulte tilleggskostnader eller gebyrer. Det du signerer avtale om, er det vi skal levere, til den prisen vi har avtalt
Det som er sikkert er at trenden gjennom flere tiår har vist at en tomannsbolig er en god investering. Dette fordi en tomannsbolig er lett å omsette. En god plan kan derfor være å alliere seg med noen venner eller en partner, og bygge en tomannsbolig sammen.

Tomannsboligen Hedda har samme planløsning som eneboligen Emma

Vi i ABChus har egne tekniske tegnere og boligkonsulenter som bistår deg med både gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten. Dette for at vi kan kartlegge, samt vise deg akkurat hvordan det vil bli på eiendommen din.

Moderne og trendy kjøkken

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet gir kundene våre et betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset sitt. Drømmekjøkkenet har et bredt og tidsriktig sortiment og er en trygg leverandør som produserer kvalitetsprodukter med lang levetid.
Kjøkkenet i eneboligen Emma er praktisk med god lagringsplass. Ønsker du mer plass har vi muligheter for å levere en praktisk kjøkkenøy som tilvalg. Kjøkkenet som er vist på bildene er kjøkkenet "Solid" i moderne gråfarge. Dette er et stilrent kjøkken som passer godt inn i de aller fleste boliger.
Abchus
AbchusAbchus

Hva er inkludert i prisen?

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.
Visste du at? vi leverer Smartus som standard i våre boliger. Les mer om Smarthus her.
I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg.

Hva er inkludert i leveransen?

 • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
 • Hvitevarer fra Siemens
 • Smarthus; styr lys, varme, ventilasjon og ytterdøren via smarthusappen
 • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
 • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
 • Parkett i begge etasjer
 • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske til huset er samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
 • Støpt plate / grunnmur er inkludert
Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi har tekniske tegnere som også tilbyr gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller.

Les den inspirerende huskatalogen på hele 196 sider

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Påskebordet i Alexandra
Spisestuen i Alexandra er stylet til påske. Her har vi valgt en styling i en pastellvariant, i stedet for å ha de sterke gultonene og de knalle fargene.
Hygge med ABChus - Grillet biff - og grønnsakssalat
Dette er en middagsrett som virkelig får frem funksjonene på hvitevarene. Grillet biff - og grønnsakssalat med hjemmebakt focaccia og deilig parmesandressing. Oppskriften er både enkel og smakfull, denne middagen liker hele familien! 
Mann vurderer tomten med et kart
Selv om du eier en tomt, betyr det likevel ikke at du kan gjøre hva du vil med den. Her vil vi gi deg en oversikt over hvilke forhold som påvirker muligheten for fradeling og for bygging på en tomt.