Desember og julen er endelig her, og denne måneden ønsker vi å presentere vår herskapelige bolig Adele. Med seks soverom, store stuer og flott kjøkken er dette et av våre mest populære ferdighus av den tradisjonelle sorten.
Adele ble designet etter et ønske om en stor og romslig bolig med 6 soverom. Og resultatet er blitt en lekker og herskapelig bolig hvor man kan samle familie og venner til hyggelige middager.
Denne måneden har vi pyntet huset til jul i samarbeid med Habitat Boligstyling og fotograf Franciska (Franciskas Vakre Verden).

Velkommen inn i herskapelige Adele

Vi ønsker deg velkommen inn i en stor og åpen entré hvor det er god plass til både garderobe, speil og annen pynt dersom det er ønskelig.
Her har vi pyntet entréen med delikat julepynt i naturlige toner. Et godt tips er å bruke nøytrale farger og elementer fra naturen.

Boligen har en stor og luftig entre som ønsker velkommen

Gode tips til julestylingen

I samarbeid med arkitekter og interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom i husene valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg, som for eksempel fri NCS i hele boligen.
Abchus
AbchusAbchus
Når du skal pynte til jul har vi fått noen ekstra gode tips av jentene i Habitat Boligstyling:

Tips til julepyntingen

  • Ta utgangspunkt i et fyldig juletre, dette kan plasseres sentralt mellom stue og spisestue
  • Bruk julestjerner i papp i forskjellige farger, både sort og gull er veldig fint sammen i vinduet
  • Pynt gjerne gangen og flere rom i huset, dette gir en rød tråd
  • Hvis du ikke er glad i det tradisjonelle med rødt og grønt, kan du bruke andre rød-toner, som for eksempel burgunderrød eller rustrød
  • Trekk gjerne elementer fra naturen inn, som tre, kurv, granbar og lignende
  • Skal du dekke festbordet i julen kan du lese våre beste tips

Fotograf og Influencer Franciska tar bilder av det julepyntede spisebordet

Lag pepperkakehuset

I år har flere laget husmodellen Adele som pepperkakehus. Franciska Munck-Johansen gir oss de 10 beste tipsene til hvordan du enkelt lager et flott pepperkakehus. Her viser hun også steg for steg hvordan hun laget pepperkakehuset Adele.

1. Finn en god beliggenhet

Start med å finne ut hvor pepperkakehuset skal stå, slik at dere får mest mulig glede av det. Hvis du har planer om å bygge et stort hus kan det være ekstra praktisk å velge et sted det ikke står i veien.

2. Ferdighus eller bygge selv?

90 % velger ferdighus, da er det mindre valg å ta stilling til og du kan konsentrere deg om pynting og detaljer. Vær oppmerksom på at risikoen for byggetekniske problemstillinger vil øke om du velger å bygge selv, men samtidig står du friere og kan få det akkurat slik du ønsker.

3. Tomta er det viktigste

Det hjelper ikke at du har et fint hus, hvis ikke tomta er bra. Et stort brett eller en bilderamme kan fungere fint som et stødig underlag for pepperkakehuset. Legg gjerne ut et hvitt stykke stoff for å få en snødekt hage.

4. Hvem skal bygge huset?

Hvis mindre barn skal være med å bygge, kan det være en fordel å velge et mindre krevende hus, da blir det gøy og overkommelig for alle. Hvis det er voksne eller større barn som står bak,co er det bare fantasien som setter grenser.

5. Hvilken stil

Et pepperkakehus trenger ikke være stort og imponerende for å være fint. Det er mye sjarm i små skeive hus. La deg gjerne inspirere av andres pepperkakehus og lag ditt helt eget i akkurat den stilen du ønsker.

6. Bruk limpistol

Er du også lei av å kjempe med brennende varmt smeltet sukker og synes du det er vanskelig å få det til? Bruk limpistol i stedet, da går husbyggingen som en lek. (Vær da obs på at huset ikke kan spises etterpå).

7. Bruk gelatinplater som ruter

Gelatinplater er perfekte å bruke som «glass» til vinduene.

8. Bruk skikkelig glasur

Se oppskriften her. Da får du en tykk og helt hvit glasur.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

9. Lys i huset

Pepperkakehuset blir ekstra fint med innlagt strøm. Plasser en lyskjede i huset før du setter på taket, da er det enkelt å slå strømmen av og på. Bruk gjerne lyskjeder på batteri, da slipper du ledninger som er i veien.

10. Prikken over i-en

Kunstig snø, rådyr og et par trær eller lignende setter prikken over i-en.

Litt ekstra pynt setter prikken over i-en. Foto: Franciska Munck-Johansen

Tekst og foto er lånt av Franciskas Vakre Verden.

Ferdighus til fast pris

Er Adele eller Adele for skråtomt huset for deg, ønsker du kanskje å vite mer om akkurat denne husmodellen. Huset er på hele 197,9 kvadratmeter som fordelt over to fulle etasjer.
Ønsker du større stue i 2. etasje? Eller kanskje erstatte et soverom med et ekstra omkledningsrom? Vi har også planløsning som gir deg større stue i 1.etasje (Adele2). Med et par enkle grep kan du nå få den planløsningen du ønsker deg i Adele.

Med våre alternative planløsninger kan du blant annet få større stue i 2.etg akkurat slik som på dette bildet

Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi tilbyr også gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom. Under ser du en oversikt over noe av det som er inkludert i vår standardleveranse.  
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
Det er viktig å bytte filter i din Kardia-enhet minst en gang i året, helst hvert halvår for best mulig ventilasjon. Dette opprettholder den rene luften som kommer fra ventilasjonen og ut i ditt ferdighus. Kardia sine ventilasjonsenheter har to filtre. Et av filtrene renser uteluften som kommer inn i huset. Det andre filteret kommer før varmeveksleren når luft går ut av huset, og beskytter varmeveksleren.
Hvordan spare strøm
Våre ferdighus leveres med smarthusteknologi som standard. Alt kontrolleres i mobil-applikasjonen, der du også har oversikt over morgendagens strømpriser. For deg som kunde betyr at du raskt og enkelt kan redusere strømutgiftene med tusenvis av kroner.
Hjemme hos Kari Anne og Øivind
ABChus møter Kari Anne og Øivind hjemme hos paret i deres nybygde ferdighus Arwen i Malvik kommune utenfor Trondheim.