Englekor ligger mellom Høyskolen i Østfold og det etablerte boligområdet rundt Billebakkeveien, Torpumveien og Englekorveien. På denne flotte tomten på omtrent 76 mål blir det nå bygget rekkehus, leiligheter og eneboliger som vil gjøre hele området rundt Høyskolen i Østfold til et veldig spennende nytt boligområde. 

Et prosjekt mange har ventet på

Englekor blir et åpent og trivelig boligområde, med leke/møteplasser samt omkringliggende grøntområder for lek og fritid. Her blir det bygget moderne, urbane og miljøvennlige boliger med alle fasiliteter, med små og store rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Her blir det bygget små og store rekkehus, leiligheter og eneboliger

Med kort avstand til både E6 i vest og Halden i sydøst ligger Englekor fantastisk bra til. Gode sykkel- og gangveier inn til Halden sentrum. En sykkeltur til Halden tar ca 15 minutter. Området grenser også til store friarealer i sydvest. Unnebergstranda i Isebakke er en liten kjøretur unna (14 min med bil).
Området er et satsningsområdene for Halden kommune, nettopp på grunn av beliggenheten med få minutter med bil både til Halden og E6.
Vil du vite mer? Klikk deg inn på landingssiden til prosjektet her.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

Luna hjemmekontor
Hjemmekontor har blitt den nye normalen for mange av dem som ikke er avhengig av fysisk oppmøte på arbeidsplassen. Og selv om vi begynner å se lyset i enden av korona-tunellen, er det mye som tyder på at måten vi reiser og jobber på kommer til å forandre seg for alltid. Trolig kommer flere til å jobbe mer hjemmefra enn tidligere – både fordi det er mer effektivt, mer fleksibelt og bidrar til mindre reising og utslipp.
Hyttemagasinet
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om.
Fjellhytte_ABChytta
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om!