Englekor ligger mellom Høyskolen i Østfold og det etablerte boligområdet rundt Billebakkeveien, Torpumveien og Englekorveien. På denne flotte tomten på omtrent 76 mål blir det nå bygget rekkehus, leiligheter og eneboliger som vil gjøre hele området rundt Høyskolen i Østfold til et veldig spennende nytt boligområde. 

Et prosjekt mange har ventet på

Englekor blir et åpent og trivelig boligområde, med leke/møteplasser samt omkringliggende grøntområder for lek og fritid. Her blir det bygget moderne, urbane og miljøvennlige boliger med alle fasiliteter, med små og store rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Her blir det bygget små og store rekkehus, leiligheter og eneboliger

Med kort avstand til både E6 i vest og Halden i sydøst ligger Englekor fantastisk bra til. Gode sykkel- og gangveier inn til Halden sentrum. En sykkeltur til Halden tar ca 15 minutter. Området grenser også til store friarealer i sydvest. Unnebergstranda i Isebakke er en liten kjøretur unna (14 min med bil).

Området er et satsningsområdene for Halden kommune, nettopp på grunn av beliggenheten med få minutter med bil både til Halden og E6.

Vil du vite mer? Klikk deg inn på landingssiden til prosjektet her.

Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

Adele herskapelig hus

Har du en egen tomt er du allerede ett skritt nærmere drømmen om ny bolig. Før du setter i gang med å bygge drømmehuset, er det imidlertid en del som skal på plass. Her får du gode råd. Vi tilbyr gratis tomtebefaring, ta kontakt med en av våre boligkonsulenter.

null

Arwen er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk-in garderobe. Ønsker du å vite mer om våre nøkkelferdige hus?

Adele stylet til jul

Desember og julen er endelig her, og denne måneden ønsker vi å presentere vår herskapelige bolig Adele. Med seks soverom, store stuer og flott kjøkken er dette et av våre mest populære ferdighus av den tradisjonelle sorten.