Grunnmuren til Arwen er endelig på plass, og lastebilene kan ankomme byggeplassen med huselementene. Nå blir byggeprosessen plutselig enda mer virkelig! Vi følger prosessen videre med innvendige arbeider som maling, kjøkken og andre interiørdetaljer. 
Velger du en ferdighusleverandør som bygger ferdighus av elementer vil du oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av svært kort tid (opptil en uke). Nøkkelen til at det går så fort er at gulv-, vegg- og takelementer bygges ferdig på fabrikk. Deretter kjøres elementene ut på byggeplassen og huset settes sammen del for del.
Abchus
AbchusAbchus
Kunden bor i nærheten av tomten, så de kunne se lastebilene komme på morgenen fra leiligheten. Den nye eiendommen har en vei som er litt vanskelig å komme til med store biler, men dette veldig gikk fint.
Imponerende å se hvor presis og effektiv hele husleveransen var. Dette var en stor dag for oss, hvor det bare gikk fra en plate på bakken til at veggene var oppe på kun 2 dager, sier en stolt kunde.
Går du med en drøm om å bygge deg ditt eget drømmehus? Vi anbefaler å booke en privat visning med en av våre boligkonsulenter i et av våre visninghus. Vi tilbyr også 3D-visning av flere av våre husmodeller. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for videre avtale.

Ferdighuset Arwen nærmer seg ferdig tett utvendig. Foto: kunde

Vårt konsept

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.
Bygge hus? se prislisten her.

Planløsning med hele 5 soverom, Arwen for flate tomter

Hva er inkludert i leveransen?

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Smarthus; styr lys, varme, ventilasjon og ytterdøren via smarthusappen
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske til huset er samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
  • Støpt plate / grunnmur er inkludert
Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende, gratis tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Våre tekniske tegnere tilbyr også gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.

Vi ønsker maleren velkommen

Huset beregnes nå som "ferdig gipset" og vi ønsker maleren velkommen inn. Prosessen har gått fort fra elementene ankom byggeplassen til huset ble tett, og veggene ferdig gipset. Dette betyr at alle rommene i huset straks er ferdig malt, og at kjøkkenet er rett rundt hjørnet.
Kunden har valgt den standard fargepakken som er utarbeidet av våre egne interiørdesignere. Vi syns det var noen veldig fine farger, så vi har ikke gjort noen endringer på dette, sier kunden.

Funkishuset

Vi trengte mer plass med 3, snart 4 barn, og vi fant husmodellen Arwen som passet oss perfekt med 5 soverom og en veldig fin planløsning. Vi syns også at vi har hatt mange fine tilvalgsmuligheter, som type gulv, peis, kjøkken og trapp. Dette gjorde at vi kunne bestille akkurat det huset vi ville ha.

Jarle, Kunde.

Endelig er veggene ferdig gipset og sparklet. Dette er 1 av 5 romslige soverom i husmodellen Arwen

Det som er morsomst med denne prosessen er at man endelig kan få romfølelsen. Å gå fra å kun se tegninger, er det kjempe gøy å nå kunne se og oppleve rommene i huset.
Nå er det siste del av prosessen, hvor det skal males og snart legges gulv. Så det blir spennende å se hvordan huset blir helt ferdig innvendig. Kjøkkenet kommer også om noen få uker, som vi også gleder oss til, sier kunden.

Fantastisk takhøyde og store vinduer som gir masse lys og luft inn i oppholdsrommene

Går du med en drøm om å bygge deg eget hus? Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Les den inspirerende huskatalogen på hele 196 sider

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 
Nelly tilpasset skråtomt
Dersom du drømmer om å bygge hus på tomten din, har du kanskje sett for deg at huset skal stå klart innen en viss tid. Før huset er nøkkelferdig, er det imidlertid mye som skal planlegges, fraktes, bygges og ferdigstilles. For mange er det store spørsmålet som følger: hvor lang tid tar det å bygge hus om du benytter deg av ferdighus? Her finner du svaret!
Uterom Adele skråtomt
Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.