Velkommen til Grøntveien, Store Brevik, et etablert, populært og særdeles barnevennlig boområde. De 6 eneboligene er arealeffektive og leveres med integrert carportløsning og takoverbygde inngangsparti.

6 moderne eneboliger i et barnevennlig og etablert område

Inngangspartiet preges av en romslig og lys atmosfære, det er logisk plassert i en nøytral sone som skiller oppholdssoner og sovesoner noe som gjør at sonene kan brukes uavhengig av hverandre. Resterende rom i 1.etasje er barnerom, tv-stue, bad og boder. 2.etasje består av stue/kjøkken med egen masteravdeling.

Nærområdet

Store Brevik likker ca. 50 km syd for Oslo, og er en spasertur (ca. 3,5 km) syd for idylliske Son sentrum. Store Brevik er et etablert, populært og særdeles barnevennlig område. Kanskje først og fremst på grunn av nærheten til barnehager og Brevik skole som er lett tilgjengelig gjennom nabolagets interne smågater. Ny barneskole er også under oppføring. Ungdomsskole, idretts- og svømmehall, kunstgressbane og klubbhus ligger på Grevlingen (gangavstand). Det er kort vei til nærbutikken Rema 1000, like nedenfor. Båthavn og badestrand er også bare få minutters gange unna.

Oppholdsrommene har store, åpne vindusflater som gir mye lys og varme.

Sol og utsikt er en viktig trivselsfaktor og dette har vi lagt ned et stort fokus på i opparbeidelsen av romløsningene. Vi har designet oppholdsrommene med store, åpne vindusflater som gir mye lys og varme. Mot nord og sør, hvor hovedsakelig soverommene ligger, bærer rommene preg av en mer lukket og intim atmosfære. Alle boliger er plassert slik at utsiktsforhold, sol og uteoppholdssoner er mest mulig optimalt området sett under ett.

Transport

Son og Store Brevik har sentral beliggenhet på Østlandet, med praktisk pendleavstand til Oslo. Av- og påkjøring til E6 ved Tegnbyholtet er 10 minutter unna, samme sted ligger også Sonsveien stasjon. Hit kan du enkelt ta 540-bussen på omlag 20 minutter fra holdeplassen i Store Brevik vei.
Bussen har timesavganger mellom Moss bussterminal og Vestby stasjon store deler av dagen. Flybussen stopper for av- og påstigning på Sonsveien. Bussene korresponderer med tog til Oslo. Det er stor parkeringsplass (ikke avgiftsbelagt) på Sonsveien stasjon. Etter den pågående utbyggingen av Follobanen vil for øvrig reisetiden til Oslo forkortes betraktelig i årene som kommer.
Alle 6 eneboligene er solgt. Ønsker du mer informasjon om våre boligprosjekter kan du ta kontakt med din lokale boligkonsulent.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
I hele oktober kan du være med i trekningen av flotte premier. Det du må gjøre er å skanne QR-koden vår, og bestille huskatalogen enten hjem i posten eller lese den digitalt her via vår hjemmeside.
null
Vil du vinne den utrolig lekre VisionLine bålbøtten i metall fra Peisselskabet? Verdi kr. 4990 per stk. Perfekt for å skape ekstra kos og for å få mest mulig ut av høstdagene.⁠
null
Dalen Bygg og Anlegg i Rykene utenfor Arendal satser nå i ferdighusmarkedet i Agder. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet rundt Arendal og Kristiansand er opptil 10 hus årlig.