Under tar vi deg gjennom stegene på veien mot din nye drømmebolig. Vi har til enhver tid en rekke prosjekter ute i markedet – forhåpentligvis ligger et av disse i et område der du kunne tenke deg å bo.

Våre syv steg

Les deg igjennom våre syv steg og du er godt rustet for veien videre.

1: Velkommen til Visning

På abchus.no, finn.no eller i aviser vil du få informasjon om når vi har visning av våre boligprosjekter. Når du kommer til visning hos oss, kan du få se plantegninger, illustrasjoner og snakke med erfarent personale for å bli kjent med prosjekt og bolig

2: Kjøp av bolig

Når du har bestemt deg for å kjøpe en bolig, skrives en kontrakt med ABChus. Ved signering av kontrakten forfaller 10% av kjøpesummen til betaling. ABChus stiller garanti for pengene, i henhold til Bustadoppføringslova.

3: Tilvalgsmøte

Etter at kontrakten er undertegnet er det tid for å velge tilvalg innenfor gitt frist men blir enige om på kontraktsmøte. Du vil bli kontaktet eller du kontakter våre erfarne innredningsansvarlige til et tilvalgsmøte. Her gjennomgås ABChus sin standardleveranse og det synliggjøres hvilke tilvalgsmuligheter som finnes. Det blir vedlagt i kontraktsmøtet ett eget hefte som viser våre muligheter. Du vil også få informasjon om bestillingsfristene for tilvalg. For å være sikker på at bestillingen innarbeides i boligen, er det viktig at vi mottar bestillingen innen fristen. Dere booker også møte med våre underleverandører. Dette oppsummeres i en endringsavtale som signeres av begge parter.

4: Velkommen til byggeplassvisning

Når råbygget er oppe, og det er trygt å ferdes i bygget, arrangerer vi byggeplassvisning for våre kjøpere. Du vil også få mulighet til en kontroll av plassering av elektropunkter og eventuelt downlight osv for å sikre at de kommer der de skal.

Besøk på byggeplass

5: Befaring og kontroll

Når boligprosjektet nærmer seg ferdigstillelse, sendes informasjon om tidspunkt for forhåndsbefaring og overtagelse. Dere vil også få besiktige boligen sammen med en representant fra ABChus. Noen uker før boligen din er klar for overtagelse gjennomføres en grundig sjekk av alle overflater og tilvalgs bestillinger.

6: Siste innbetaling

Før overtagelse skal resten av kjøpesummen betales. Oppgjørsmegler lager da en samlet oppstilling på hva som skal betales. ABChus må ha bekreftelse fra oppgjørmegler at beløpet er på klientkonto før overtakelse kan finne sted.

7: Overtagelsen

Nå kan du flytte inn! Du får nøkler, FDV til boligen og skjøtet tinglyses. Det er viktig for oss at du skal trives i ditt nye hjem. Skulle du lure på noe eller man oppdager at noe er galt er det bare å ta kontakt med oss. Vi har 5 års garanti på huset, men husk og meld fra så fort du skulle oppdage ett avvik som det er reklamasjons rett på. Vi innkaller deg til en befaring på huset etter at det er gått ett år. Her ser man om alt er slik det skal være. Her lager man en protokoll som du og vi undertegner. Skulle det ha oppstått noe, utbedrer vi dette etter avtale med deg.
Web- og SEO-ansvarlig

Anette Kristiansen

Web- og SEO-ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

null
Er du kunde av ABChus i dag får du allerede gode rabatter hos uteDESIGN, men dette tilbudet vil du ikke gå glipp av! uteDESIGN har nå satt i gang med en "EARLY BIRD-kampanje". 
null
Vi er stolte av å kunne presentere vår egen ambassadør Franciska. Hun driver Instagramprofilen @franciskasvakreverden og har hjemmesiden www.fraciskasvakreverden.no. Samarbeidet begynte i det små med konkurranser på sosiale medier, og har nå utviklet seg til å bli et ambassadørsamarbeid. Vi gleder oss til fortsettelsen og til å vise dere hva vi jobber med. 
null
ABChus og uteDESIGN har inngått et nytt samarbeid med et ønske om å gi flere muligheter for uteplassen. Samarbeidet dreier seg først og fremst om gode betingelser for ABChus sine kunder.