Tips og inspirasjon

Ferdighuset Wide utvendig
ABChus kan levere funkishus for skrå tomt, flat tomt og smal tomt. I huskatalogen vår finner du 10 ulike modeller i forskjellig type design, ulike størrelser, med 3 til 5 soverom og med utleiedel hvis ønskelig. Les mer om funkishus her.

Vi er glade for å kunne støtte Follo HK i deres arbeid med å fremme fysisk aktivitet og sunn livsstil blant barn og ungdom i lokalområdet.

Midt i hjertet av Tomter, som ligger i et av Norges fineste jordbruksområder. Her kommer 18 stilfulle og praktiske eneboliger for salg. Vi gir deg rabatt på hele 70.000 kr på tilvalg på kjøkken og hvitevarer. Rabatten gjelder ved signering av kontrakt i løpet av mars, april eller mai 2023

Her finner du oppskrifter på mat og bakevarer som blir lagt ut på våre sosiale medier.

Ingen ønsker å betale mer enn de trenger når det gjelder strøm, særlig ikke nå hvor det er ekstra høye strømpriser. Heldigvis er det mye man kan gjøre for å få en hyggeligere strømregning. Her får du 10 gode tips.

Veien til et ferdig drømmehus trenger ikke bestå av uendelige skisser og timelange samtaler og diskusjoner med arkitekt. Tro det eller ei, men veien til drømmehuset kan faktisk være gjennom en titt i vår huskatalog eller en av våre husmodeller for ferdighus og sparring med våre dyktige kolleger.

Kveldene blir mørkere, luften friskere og det er igjen tid til innekos. La deg inspirere av disse tipsene til å skape et lunt og innbydende høsthjem.

Hygge med ABChus – Sommerkake
Har du lyst til å lage en brownies er litt annerledes og som smelter på tunga? Imponer gjestene dine med verdens beste brownies, her får du oppskriften!

Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 

Et nydelig pyntet bord hører hjemme på 17. mai. Enten du har mange eller få gjester skaper pynten den rette stemingen for den store dagen. Vi har tatt en prat med influencer og stylist Franciska Munch Johansen som driver FranciskasVakreVerden og hun har gitt oss de beste tipsene til borddekkingen.

Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.

Spisestuen i Alexandra er stylet til påske. Her har vi valgt en styling i en pastellvariant, i stedet for å ha de sterke gultonene og de knalle fargene.

Dette er en rett som virkelig får frem funksjonene på hvitevarene. Grillet biff - og grønnsakssalat med hjemmebakt focaccia og deilig parmesandressing. Oppskriften er både enkel og smakfull, denne middagen liker hele familien! 

Risotto er aller enklest å tillage i dampovnen. I stedet for å røre i en gryte i 20 min, dampes risottoen i ovnen, og du kan i stedet bruke tiden på å lage spennende topping!