Tips og inspirasjon

ABChus Black Friday Weekend banner
Signeringskampanje. Signerer du kontrakt med oss i perioden 25.-27.11. får du velge blant tre rå black weekend pakker.

Vi i ABChus har en glede å inviterer deg til en hyggelig familiedag 26. november i Vinterbro Ishall i Kveldroveien 6 fra kl. 11-13. Vi anbefaler at dere tar med egen skøyter, hjelm og varme klær. 

Ingen ønsker å betale mer enn de trenger når det gjelder strøm, særlig ikke nå hvor det er ekstra høye strømpriser. Heldigvis er det mye man kan gjøre for å få en hyggeligere strømregning. Her får du 10 gode tips.

Veien til et ferdig drømmehus trenger ikke bestå av uendelige skisser og timelange samtaler og diskusjoner med arkitekt. Tro det eller ei, men veien til drømmehuset kan faktisk være gjennom en titt i vår huskatalog eller en av våre husmodeller for ferdighus og sparring med våre dyktige kolleger.

Kveldene blir mørkere, luften friskere og det er igjen tid til innekos. La deg inspirere av disse tipsene til å skape et lunt og innbydende høsthjem.

Har du lyst til å lage en brownies er litt annerledes og som smelter på tunga? Imponer gjestene dine med verdens beste brownies, her får du oppskriften!

Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 

null
Et nydelig pyntet bord hører hjemme på 17. mai. Enten du har mange eller få gjester skaper pynten den rette stemingen for den store dagen. Vi har tatt en prat med influencer og stylist Franciska Munch Johansen som driver FranciskasVakreVerden og hun har gitt oss de beste tipsene til borddekkingen.

Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.

Spisestuen i Alexandra er stylet til påske. Her har vi valgt en styling i en pastellvariant, i stedet for å ha de sterke gultonene og de knalle fargene.

Dette er en rett som virkelig får frem funksjonene på hvitevarene. Grillet biff - og grønnsakssalat med hjemmebakt focaccia og deilig parmesandressing. Oppskriften er både enkel og smakfull, denne middagen liker hele familien! 

Risotto er aller enklest å tillage i dampovnen. I stedet for å røre i en gryte i 20 min, dampes risottoen i ovnen, og du kan i stedet bruke tiden på å lage spennende topping!

Gjærbakst elsker damp! Her lager vi verdens enkleste og beste focaccia, uten behov for kjøkkenmaskin eller elting - du trenger kun en rørebolle og noen få ingredienser. Her får du oppskriften, levert av kokk i BSH Husholdningsapparater AS, Øyvind Mebostad, 

Kjøkkenet er der vi møtes for å lage mat og være sammen. Det er ofte her vi har de gode samtalene, og her vi skaper mange av minnene våre som familie. Stilen du velger bør reflektere dere og skape stemningen dere ønsker, trender er mindre viktige. Her får du tipsene til å skape tre ulike stiler.