«Boligdrømmen» smak på ordene, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslige stue hvor du kan krølle beina under et pledd og fordype deg i en spennende roman. Vår nye huskatalog 2021, kan nå leses  digitalt.  

Inspirerende huskatalog

Vi i ABChus vil gjerne realisere dine drømmer fra vår spennende huskatalog til virkelighet på den tomten du har funnet, etter lang tids leting og spekulasjoner. En spennende reise hvor vi med våre dyktige boligkonsulenter hjelper deg gjennom boligprosessen, slik at du får den boligdrømmen du har sett for deg.
ABChus har gjennom 20 års erfaring med levering av over flere tusen boliger til det norske folk, og vi har utviklet 34 flotte boliger som er tilpasset de behov man har i de forskjellige epoker av livet. Vi har også i samarbeid med våre partnere fokus på smarte løsninger som den moderne boligkunde forventer, gode gjennomtenkte planløsninger utarbeidet i samarbeid med dyktige interiørdesignere og arkitekter, og ikke minst en bolig som har et sunt inneklima basert på gode digitale løsninger for styring av varme, lys og luft.
Den digitale huskatalogen kan du lese online når du måtte ønske, og den er på hele 310 sider,

Huskatalogen

Bestill huskatalogen til ABChus her. Vi leverer nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til en attraktiv pris. Alle våre boliger er komplett ved innflytting, og utgangspunktet for interiørvalgene er nøye valgt ut ved hjelp av dyktige interiørdesignere.I huskatalogen har vi samlet alle våre husmodeller, flere nyheter, spennende artikler og rikelig med inspirasjon til deg som planlegger å bygge din drømmebolig. Du kan lese katalogen digitalt via vår hjemmeside eller få den tilsendt i posten i løpet av 1-2 dager.

Nyhetsbrev og inspirasjon

Vil du følge med på lanseringer av nye boliger, nyheter, aktiviteter eller annen inspirasjon og gode artikler. Meld deg på nyhetsbrevet her

Våre ferdighus

Kjernevirksomheten til ABChus er lav trehusbebyggelse av høy kvalitet. Dette oppnås gjennom produksjon av elementer på egen fabrikk, og montering av husene på byggeplass. Dette gir svært kort byggetid, og minimert risiko for feil og skader.
Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunde har fortalt oss om sine ønsker for drømmeboligen. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

HVA ER INKLUDERT I VÅR FASTE PRIS?

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Smarthus; styr lys, varme, ventilasjon og ytterdøren via smarhusappen
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
  • Støpt plate / grunnmur

Visningshus

Liker du den moderne stilen med rene linjer og et skandinavisk uttrykk? Eller faller du mer for det klassiske og tradisjonelle? I våre visningshus kan du oppleve hus fra begge stilarter.
Boligene vi leverer er designet ut fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for en drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.
Går du med en plan eller en drøm om å bygge hus, får du her en ypperlig anledning til å se og oppleve husene akkurat slik disse leveres av oss.
Ønsker du å booke en privat visning i et av våre hus? Eller kunne du tenke deg å sitte hjemme i sofaen mens du ser våre hus i 3D? Klikk deg inn på www.abchus/visningshus for mer informasjon.

Vi tilbyr gratis tomtebefaring

Vi tilbyr også gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.
Vi er glad for å kunne si bygg med ABChus "enklere blir det ikke"
Klikk deg inn for å lese den digitale huskatalogen. Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 
Nelly tilpasset skråtomt
Dersom du drømmer om å bygge hus på tomten din, har du kanskje sett for deg at huset skal stå klart innen en viss tid. Før huset er nøkkelferdig, er det imidlertid mye som skal planlegges, fraktes, bygges og ferdigstilles. For mange er det store spørsmålet som følger: hvor lang tid tar det å bygge hus om du benytter deg av ferdighus? Her finner du svaret!
Uterom Adele skråtomt
Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.