Velkommen til Brødholt – landlig idyll med sentral beliggenhet Midt i hjertet av Tomter, som ligger i et av Norges fineste jordbruksområder, er vi nå i full gang med tredje byggetrinn av Lofthuslia, som består av 18 stilfulle og praktiske eneboliger,  den populære husmodellen vår Emilie.

Signeringskampanje!

Vi gir deg rabatt på hele 70.000 kr på tilvalg på kjøkken og hvitevarer. Rabatten gjelder ved signering av kontrakt i løpet av mars og april 2023 av husmodellen Emilie på Brødholt i Tomter.

Idylliske omgivelser

Boligene ligger flott plassert på en solrik høyde, med fin utsikt over landskapet rundt. Her kan du ha gress mellom tærne og nyte roen i egen hage, samtidig som det ikke er mer enn 10 minutters gange til hyggelige Tomter Sentrum, med matbutikk, togstasjon med mer.
Du finner også et flott turterreng, med fine tjern og gode bademuligheter. Innenfor en radius på 10 km, finner du blant annet Blixland gård og hestesenter og Sushi Teria. Spydeberg ligger 14 minutter unna med bil og har muligheter for aktiviteter som golf, med Mørk Golf, som er en av Norges fineste golfbaner. I Askim finner du Østfoldbadet, spisesteder og et koselig sentrum med hyggelige butikker. I tillegg er det bare 26 minutter med Follobanen til Oslo.

Salgsstart 1. mars

Vi har 18 Emilie til salgs på Brødholt ta en titt her: https://www.brodholtgard.no/
Brødholt er et flott område som passer like godt for barnefamilien, tenåringsfamilien eller det voksne paret hvor barna har flyttet hjemmefra.

Emilie en stilfull bolig over to etasjer

Emilie - en stilfull og praktisk bolig

Ferdighuset Emilie – Det er ikke mye som slår følelsen av å flytte inn i helt egen ny bolig. Husmodellen Emilie har god planløsning og store vindusflater, som sørger for luftige og lyse rom. Her blir det god plass til hele familien.

To stuer - to stiler

Denne stuen er innredet i lune og gode farger, som passer godt til barnefamilien. Det er tatt utgangspunkt i det nyeste fargekartet fra Jotun som heter Stories – Curated Living.

Fargerik stue

Lekent og uformelt

Dette er en stue hvor det er god plass til lek og koselig samvær. Hengestolen er populær for både store og små og det myke teppet gjør det ekstra hyggelig å leke med barna på gulvet. Peisen, som er plassert sentralt i rommet, sørger for ekstra kos når det er kaldt ute, og den myke sofaen er ekstra god å lande i når barna har lagt seg. Stuen har også fått plass til et rundt bord, som gjør det ekstra hyggelig å få besøk av gode venner. Det kan enkelt trekkes ut og bli større om man skulle bli mange.
Til denne stuen har vi tatt utgangspunkt i det nyeste fargekartet fra Jotun som heter Stories – Naturally Grounded. Men denne gangen har vi innredet stuen i en mørkere, varmere og mer voksen stil.

Stue innredet i Japandi stil

Lyst og naturlig

Japandi er en fusjon av japansk og skandinavisk. Japandi tar det beste fra de to stilene, og er kjennetegnet ved en minimalistisk, men likevel lun og naturlig stil med elementer som lin, keramikk, ull og naturlig tre. Rene linjer, ro og funksjonalisme er typisk for stilen. Japandi er en av de store trendene vi ser i interiørbildet om dagen, og mange mener den har gått fra å være en trend til å bli en tidløs stil.
Her har vi innredet stuen i Emilie i lyse, lune og duse farger. Farger som passer perfekt til Skandinavia. Det er valgt møbler i lyse og naturlige tresorter og teppene er myke og organiske. Dette er en stue det er godt å være i, uansett om man har lyst til å spise en god middag sammen hele familien, ta en koselig prat i sofaen eller se på noe hyggelig på tv-en sammen.

Soverommet til tenåringen i huset

Sjekk ut... Den rosa drømmen! Hvem blir ikke påvirket av farger, det må være fantastisk å våkne opp i dette rosa soverommet, det er bare å nyte.

Drøm av et tenåringsrom

Soverommet for minsten

Skap et lekent og personlig uttrykk på barnerommet. Pynt med lysslynge, en fin lyslenke gjør barnerommet enda koseligere. Bruk en lang lysslynge til å forme ord eller figurerer på veggen.

Lekent og koselig barnerom

Våre boliger blir levert med kjøkken fra Drømmekjøkkenet

Hva med sitteplasser på kjøkkenet? Kjøkkenet er blitt selve hjertet i huset, hvor mange er sosiale sammen med familie og venner. her har vi valgt å vise kjøkkenløsningen med en flott kjøkkenøy. Du kan velge standardkjøkken eller et av våre tilvalgskjøkken, som avbildet.

Kjøkken vist med fronten Bistro Finér ask brunbeis med komposittbenkeplate Coral Clay. Ventilator Luna fra RørosHetta

Drøm av et kjøkken

Her har vi vist nok et tilvalgskjøkken. Nyheten fra Drømmekjøkkenet - med pocketdør. Kjøkkenet er vist med fronten Bistro Finér ask brunbeis med komposittbenkeplate Coral Clay.

Kjøkken med Pocketdører

Kjøkkenet huset samlingspunkt

Her ser du kjøkkenfronten Bistro Finér i fargen Lindblomstgrønn med komposittbenkeplate i White Sky. Her har vi valgt vi også valgt en platetopp med ventilator.

Kjøkken med fronten Bistro Finér i fargen Lindblomstgrønn med komposittbenkeplate i White Sky.

Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

ABChus og E.A. Smith Byggern
Fremtidens byggeplasser samhandler i større grad med sine samarbeidspartnere. Bygger’n Proff har utfordret, vært ansvarlig, tilgjengelig og vist seg som en god samarbeidspart gjennom hele prosessen»
Husbank finansiering
Vi har et bredt utvalg av ferdighus, og fleste av våre boliger tilfredsstiller Husbankens krav til finansiering.
Hvordan spare strøm
Våre ferdighus leveres med smarthusteknologi som standard. Alt kontrolleres i mobil-applikasjonen, der du også har oversikt over morgendagens strømpriser. For deg som kunde betyr at du raskt og enkelt kan redusere strømutgiftene med tusenvis av kroner.