For en ukes tid tilbake var vi i ABChus i husmodellen Adele og pyntet til jul med Habitat Boligstyling, og med Franciskas Vakre Verden som fotograf. Her fikk vi rikelig med julestemning og massevis av gode tips vi tar med oss på veien videre. Vi ønsker å dele et godt tips vi fikk, og det er denne flotte julekransen! 

Hva trenger du?

Tine i Habitat Boligstyling viser deg hvordan du enkelt lager en julekrans hjemme på 1 - 2- 3. Du trenger ikke mange tingene for å få til dette hjemme, helt på egen hånd. For å lage en helt enkel og fin julekrans trenger du følgende:
  • Fine blomster fra blomsterbutikken
  • Deler av din egen Thujahekk
  • Tynn ståltrå
  • En mellomstor ring, fås kjøpt på Panduro eller lignende hobbybutikker
  • Lyslenke med batteri, fås kjøpt på Jula eller lignende butikker
Abchus
AbchusAbchus
Surr blomstene og thujaen rundt ringen, bruk passe mengde slik at kransen blir fyldig. Tvinn så lyslenken rundt kransen, og fest batteriholderen bak kransen slik at du enkelt kommer til og kan skru den av og på.
Foto: Franciskas Vakre Verden / ABChus
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
Er du på jakt etter et ferdighus med spennende arkitektur? Wide er en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning. Dette er boligen for deg som ønsker plass til å ha hele familien samlet. Her kan du nyte sommerkveldene på terrassen eller invitere til lystige lag i den åpne stue- og kjøkkenløsningen.
null
Torsdag 30. september holder utvalgte avdelingskontorer åpent fra kl. 08-19. Her vil du treffe boligkonsulenter hele dagen for en uforpliktende og hyggelig boligprat. Det er fårikålens dag, så det vil bli servering av deilig fårikål til alle som kommer fra kl.16.00. Vi vil i tillegg lansere årets huskatalog og en spennende og ny husmodell denne dagen. 
Wide kveldsstemning
Helgen, 29. - 31. oktober er vi å treffe på årets boligmesse i Drammen. Messen holdes i Drammenshallen. Dette er en messe hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere.