For en ukes tid tilbake var vi i ABChus i husmodellen Adele og pyntet til jul med Habitat Boligstyling, og med Franciskas Vakre Verden som fotograf. Her fikk vi rikelig med julestemning og massevis av gode tips vi tar med oss på veien videre. Vi ønsker å dele et godt tips vi fikk, og det er denne flotte julekransen! 

Hva trenger du?

Tine i Habitat Boligstyling viser deg hvordan du enkelt lager en julekrans hjemme på 1 - 2- 3. Du trenger ikke mange tingene for å få til dette hjemme, helt på egen hånd. For å lage en helt enkel og fin julekrans trenger du følgende:
  • Fine blomster fra blomsterbutikken
  • Deler av din egen Thujahekk
  • Tynn ståltrå
  • En mellomstor ring, fås kjøpt på Panduro eller lignende hobbybutikker
  • Lyslenke med batteri, fås kjøpt på Jula eller lignende butikker
Abchus
AbchusAbchus
Surr blomstene og thujaen rundt ringen, bruk passe mengde slik at kransen blir fyldig. Tvinn så lyslenken rundt kransen, og fest batteriholderen bak kransen slik at du enkelt kommer til og kan skru den av og på.
Foto: Franciskas Vakre Verden / ABChus
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Nelly
I Hokksund rett utenfor Drammen bor Madeleine og Daniel med sine tre jenter på alderen 2,5, 7 og 10 år. Her har familien bygget husmodellen Nelly et steinkast unna familiegården til Madeleine, og nå ønsker de oss velkommen inn!
null
Stolt forhandler av ABChus. BK Bygg i Tananger satser nå i ferdighusmarkedet i Stavanger og på Nord-Jæren. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet er opptil 5-6 hus årlig på sikt.
Gryningen 128
Vi nordmenn er hyttefolk. Hyttefolk som elsker naturen. Og fjellet. Særlig på vinteren. Drømmer du, som mange andre, om hyttekos rundt peisen, god mat og hyggelig lag? For deg som skal bygge fjellhytte er det et par ting å tenke gjennom før du er helt der. Målet er å få en hytte som utnytter de beste sidene av tomta slik at du for eksempel får de solforholdene du ønsker deg.