For en ukes tid tilbake var vi i ABChus i husmodellen Adele og pyntet til jul med Habitat Boligstyling, og med Franciskas Vakre Verden som fotograf. Her fikk vi rikelig med julestemning og massevis av gode tips vi tar med oss på veien videre. Vi ønsker å dele et godt tips vi fikk, og det er denne flotte julekransen! 

Hva trenger du?

Tine i Habitat Boligstyling viser deg hvordan du enkelt lager en julekrans hjemme på 1 - 2- 3. Du trenger ikke mange tingene for å få til dette hjemme, helt på egen hånd. For å lage en helt enkel og fin julekrans trenger du følgende:
  • Fine blomster fra blomsterbutikken
  • Deler av din egen Thujahekk
  • Tynn ståltrå
  • En mellomstor ring, fås kjøpt på Panduro eller lignende hobbybutikker
  • Lyslenke med batteri, fås kjøpt på Jula eller lignende butikker
Abchus
AbchusAbchus
Surr blomstene og thujaen rundt ringen, bruk passe mengde slik at kransen blir fyldig. Tvinn så lyslenken rundt kransen, og fest batteriholderen bak kransen slik at du enkelt kommer til og kan skru den av og på.
Foto: Franciskas Vakre Verden / ABChus
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Huskatalogen 2021
«Boligdrømmen» smak på ordene, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslige stue hvor du kan krølle beina under et pledd og fordype deg i en spennende roman. Vår nye huskatalog 2021, kan nå leses  digitalt.  
Gryningen 128
Beslutningen er tatt og dere er klar til å bygge drømmehytta. Dette har dere drømt om i mange år, og nå er det endelig på tide å realisere drømmen. Neste steg blir å finne en hytteleverandør.
null
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning av drømmeboligene! Visningene vil være søndag 20. juni, tidspunkt 12-14. Vi holder visninger i husmodellene: Noomi, Leonora 2M, Nelly og Zara. Ta en titt videre i artikkelen på hvor i landet vi har visning. Vi serverer kaffe og wienerbrød til alle besøkende. Smittevernsregler vil selvfølgelig bli overholdt. Husk at du må booke tidspunkt for visning denne dagen!