Har du lyst til å lage en brownies er litt annerledes og som smelter på tunga? Imponer gjestene dine med verdens beste brownies, og pynt med blomster og makroner. Her får du oppskriften!

Verdens beste brownies

3 egg
350 g eller 4 dl sukker (bruk gjerne halvparten brun farin/brunt sukker det gir en ekstra rund smak.)
225 g smeltet smør (meierismør)
100 g eller 2 dl hvetemel
40 g eller 1 dl bakekakao
2 teskjeer vaniljesukker
1/4 teskje salt (gjerne Maldonsalt)
150 g revet marsipan (kan utelates)
En stor håndfull lett hakkede macadamia nøtter (kan utelates eller erstattes av valnøtter, peanøtter eller lignende. Velg det du liker best.)
Pynt
Melis
Usprøytede roser
Makroner, etter eget ønske

Slik gjør du

Sett ovnen på 175 grader.
Smør en form på ca 20 x 40 cm.
Rør egg og sukker lett sammen med en visp. Bland inn det smeltede smøret og resten av ingrediensene.
Ha den seigtflytende røren i en liten langpanne kledd med bakepapir.
Stekes på 175 grader midt i ovnen i 15 – 30 minutter. Bruk gjerne varmluft. Følg godt med kaken etter 15 minutters steketid, og ta den ut med en gang deigen så vidt slipper en stekepinne eller gaffel. Den må heller være for lite enn for mye stekt.

Når kaken er avkjølt, dryss over melis og del den opp i firkanter. Start å plassere brownie-bitene i en sirkel på et fat og bygg oppover til en pyramideform.

Nå kan du starte pyntingen! Klipp av stilken på rosene du vil bruke og fordel dem utover, det samme gjør du med makronene.
Oppskriften er lånt av FraciskasVakreVerden

Vel bekomme!

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Salgsavdelingen
Mens bransjen hadde 2% vekst, leverte vi en salgsøkning på 27,5% i 2021. Mye av forklaringen på suksessen ligger i et økt behov for forutsigbare og trygge konsepter i en ellers usikker tid, sier Per Morten Døhl Petersen, Salgssjef i ABChus.  
Mann vurderer tomten med et kart
Selv om du eier en tomt, betyr det likevel ikke at du kan gjøre hva du vil med den. Her vil vi gi deg en oversikt over hvilke forhold som påvirker muligheten for fradeling og for bygging på en tomt.
null
Det er viktig å bytte filter i din Kardia-enhet minst en gang i året, helst hvert halvår for best mulig ventilasjon. Dette opprettholder den rene luften som kommer fra ventilasjonen og ut i ditt ferdighus. Kardia sine ventilasjonsenheter har to filtre. Et av filtrene renser uteluften som kommer inn i huset. Det andre filteret kommer før varmeveksleren når luft går ut av huset, og beskytter varmeveksleren.