Vi i ABChus har en glede å inviterer deg til en hyggelig førjuls-familiedag 26. november i Vinterbro Ishall i Kveldroveien 6,  fra kl. 11-13. Vi anbefaler at dere tar med egen skøyter, hjelm og varme klær. 

Har du lyst til å gå på skøyter?

Meld deg på her:

Send mail til marked@abchus.no
Lørdag 26.november inviterer vi alle til en hyggelig familiedag i Vinterbro Ishall. Her kan dere ta på skøyter og varme klær.
Vinterbro Ishall ligger i Kveldroveien 6, 1407 Vinterbro. Her er det åpen ishall for skøytegåing. På isen finnes det kasser å støtte seg til for de minste.
Dato: 26.november
Klokkeslett: 11.00-13.00
Adresse: Kveldroveien 6, 1407 Vinterbro

Aktiviteter

  • Isshow fra Follo Kunstløpklubb
  • Ansiktsmaling til barna
  • Pepperkakekonkurranse
  • Nisse kommer

Det vil bli gratis servering

  • Risengrynsgrøt
  • Brus
  • Vafler
  • Kaffe til de voksne

Pepperkakekonkurranse - vinn gavekort verdi 3500 kroner

Vi i ABChus har stor glede av å få ønske alle hjertelig velkommen til pepperkakebyen vår.
Lag ditt favoritt ABChus!
Innlevering av pepperkakehus - ABChus, kan leveres fra 21.-25. november i Kveldroveien 7. første etasje, mellom kl.09-16 på hverdager.

Den heldige vinneren trekkes 26. november

Vi vil trekke vinneren av det mest kreative pepperkakehuset og vinneren vil bli premiert på familiedagen den 26. november.

Pepperkakehuset Adele

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
Det er viktig å bytte filter i din Kardia-enhet minst en gang i året, helst hvert halvår for best mulig ventilasjon. Dette opprettholder den rene luften som kommer fra ventilasjonen og ut i ditt ferdighus. Kardia sine ventilasjonsenheter har to filtre. Et av filtrene renser uteluften som kommer inn i huset. Det andre filteret kommer før varmeveksleren når luft går ut av huset, og beskytter varmeveksleren.
Hvordan spare strøm
Våre ferdighus leveres med smarthusteknologi som standard. Alt kontrolleres i mobil-applikasjonen, der du også har oversikt over morgendagens strømpriser. For deg som kunde betyr at du raskt og enkelt kan redusere strømutgiftene med tusenvis av kroner.
Hjemme hos Kari Anne og Øivind
ABChus møter Kari Anne og Øivind hjemme hos paret i deres nybygde ferdighus Arwen i Malvik kommune utenfor Trondheim.