Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning av drømmeboligene! Visningene vil være søndag 31. janaur, tidspunkt 12-14. Vi holder visninger i husmodellene: Noomi, Nelly, Nelly for skråtomt, Nora og Zara. Ta en titt videre i artikkelen på hvor i landet vi har visning. Vi serverer kaffe og wienerbrød til alle besøkende. Smittevernsregler vil selvfølgelig bli overholdt. Husk at du må booke tidspunkt for visning denne dagen! 

Ferdighuset Noomi på Nøtterøy

Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette denne visningen. Vi vil anbefale deg å se husmodellen via digital visning/3D-visning. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for avtale.
Ferdighuset Noomi. Her ser du noen illustrasjoner av husmodellen Noomi. Ta kontakt med vår avdeling for for booking av visningstidspunkt. https://abchus.no/kontakt/vestfold-og-telemark/
Abchus
AbchusAbchus

Husmodellen Nelly i Follo

Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette denne visningen. Vi vil anbefale deg å se husmodellen via digital visning/3D-visning. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for avtale.
Her kan du se husmodellen Nelly. Dette er Nelly tilpasset skrå tomt. Ta kontakt med vår avdeling for for booking av visningstidspunkt: https://abchus.no/kontakt/follo
Abchus
AbchusAbchus

Ferdighuset Zara, visning på Mogreina

Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette denne visningen. Vi kommer tilbake med nytt tidspunkt for visning.
Her kan du se husmodellen Zara. Ta kontakt med vår avdeling for for booking av visningstidspunkt: https://abchus.no/kontakt/romerike
Abchus
AbchusAbchus

Opplev Nora og Nelly i Trondheim

Her kan du se husmodellen Nelly og Nora, visning 31. januar.
Adresse for visningen av Nelly er: Ole Laulos veg 10, Heimdal.
Adresse for visningen av Nora er: Leikåsvegen 5, Trondheim
Ta kontakt med vår avdeling for for booking av visningstidspunkt: https://abchus.no/kontakt/trondelag

Ferdighuset Nora med funkispreg

Abchus
AbchusAbchus

Ferdighuset Nelly

Abchus
AbchusAbchus

Visning i Nelly i region Vest

Her kan du se husmodellen Nelly, visning 31. januar.
Adresse for dagen er: Fanahammeren 43 D, Fana
Ta kontakt med vår avdeling for for booking av visningstidspunkt:
https://abchus.no/kontakt/vestland
Abchus
AbchusAbchus

Vi tilbyr gratis tomtebefaring

Vi tilbyr også gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt.
Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig boligprat med en av våre boligkonsulenter.
Velkommen på visning!
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Huskatalogen 2021
«Boligdrømmen» smak på ordene, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslige stue hvor du kan krølle beina under et pledd og fordype deg i en spennende roman. Vår nye huskatalog 2021, kan nå leses  digitalt.  
Gryningen 128
Beslutningen er tatt og dere er klar til å bygge drømmehytta. Dette har dere drømt om i mange år, og nå er det endelig på tide å realisere drømmen. Neste steg blir å finne en hytteleverandør.
null
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning av drømmeboligene! Visningene vil være søndag 20. juni, tidspunkt 12-14. Vi holder visninger i husmodellene: Noomi, Leonora 2M, Nelly og Zara. Ta en titt videre i artikkelen på hvor i landet vi har visning. Vi serverer kaffe og wienerbrød til alle besøkende. Smittevernsregler vil selvfølgelig bli overholdt. Husk at du må booke tidspunkt for visning denne dagen!