Torsdag 30. september holder utvalgte avdelingskontorer åpent fra kl. 08-19. Her vil du treffe boligkonsulenter hele dagen for en uforpliktende og hyggelig boligprat. Det er fårikålens dag, så det vil bli servering av deilig fårikål til alle som kommer fra kl.16.00. Vi vil i tillegg lansere årets huskatalog og en spennende og ny husmodell denne dagen. 

Besøk ditt nærmeste avdelingskontor

Avdeling Follo
Velkommen til vårt Follo-kontor. Vi holder til i Kveldroveien 7 på Vinterbro. Her møter du dyktige boligkonsulenter som hjelper deg i prosessen mot din nye bolig. Kontoret dekker område Ski, Ås, Oppegård, Vestby, Nesodden, Frogn, Enebakk og Hobøl, Spydeberg og Askim. Ta kontakt med oss her.
Avdeling Drammen
Velkommen til ABChus Buskerud!  Her blir du møtt av våre flinke boligkonsulenter som kan bistå deg i veien mot drømmehuset. Vi har flotte kontorer på Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110 i Drammen og vårt kontor dekker områdene rundt Asker, Buskerud og Drammen. Ta kontakt med oss her.

Husmodellen Nelly er en av våre bestselgere!

Avdeling Romerike
Velkommen til avdelingskontoret på Romerike. Her sitter dyktige boligkonsulenter som har god erfaring innen boligbransjen og som er svært behjelpelige med å svare på det du måtte lure på innen boligkjøp. Kontoret dekker området nord for Enebakk kommune samt Oslo. Ta kontakt med oss her.
Avdeling Trøndelag
Drømmer du om å bygge ferdighus i Trøndelag? Da bør du stikke innom vårt nye og flotte kontor sentralt i Trondheim by. Her møter du våre flinke medarbeidere som bistår deg på veien mot ditt drømmehjem. Kontoret server kunder fra Trøndelag fylke. Velkommen skal du være! Ta kontakt med oss her.
Avdeling Vestland
ABChus Vestland er vårt avdelingskontoret i Bergen, og her treffer du flinke ansatte som gjør alt for at du skal bli en fornøyd kunde. Her har vi ansatte med svært god kompetanse inne boligbygging og som brenner for faget. Velkommen innom oss for en uhøytidelig prat. Ta kontakt med oss her.

Liker du herskapelige hus? Vi har flere husmodeller som kan passe deg og din tomt!

35 nøkkelferdige boliger til en attraktiv pris

Hva er inkludert i vår faste pris?
  • Smarthus
  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet/Hvitevarer fra Siemens
  • Parkett i begge etasjer
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Flislagte bad - varmekabler på baderom og entré
  • Teknisk enhet fra Kardia og Støpt plate/grunnmur
  • Vi har kort byggetid!
Vi i ABChus tilbyr gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten.

Nylansering av huskatalog og en helt ny husmodell

Vi vil lansere årets huskatalog og en spennende, helt ny husmodell denne dagen. Følg med og ta turen innom - vi gleder oss til å treffe deg!

Vi lanserer en ny huskatalog på hele 220 sider denne dagen

Wide en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning. Dette er boligen for deg som ønsker plass til å ha hele familien samlet. Her kan du nyte sommerkveldene på terrassen eller invitere til lystige lag i den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Jobber du hjemmefra har vi gjort plass til et eget kontor i 1. etasje, dette ligger i tilknytning til et stort, ekstra rom som også kan brukes til både TV-stue eller gjesterom.

En liten sniktitt på husmodellen som vil lanseres 30.september

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
I hele oktober kan du være med i trekningen av flotte premier. Det du må gjøre er å skanne QR-koden vår, og bestille huskatalogen enten hjem i posten eller lese den digitalt her via vår hjemmeside.
null
Vil du vinne den utrolig lekre VisionLine bålbøtten i metall fra Peisselskabet? Verdi kr. 4990 per stk. Perfekt for å skape ekstra kos og for å få mest mulig ut av høstdagene.⁠
null
Dalen Bygg og Anlegg i Rykene utenfor Arendal satser nå i ferdighusmarkedet i Agder. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet rundt Arendal og Kristiansand er opptil 10 hus årlig.