Helgen, 29. - 31. oktober er vi å treffe på årets boligmesse i Drammen. Messen holdes i Drammenshallen. Dette er en messe hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere.

Besøk oss på boligmesser i 2021

I høst vil vi delta på 3 boligmesser rundt om i landet. Dette er en messe hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere. Messen for deg som er i gang med oppussing eller husbygging og ønsker å bli inspirert, få eksperthjelp eller bare ønsker å sikre deg gode messetilbud.  Ellers har messen flere utstillere fra kategorier som tak, vegger, gulv, bad, kjøkken, møbler, hvitevarer, elektronikk og interiør – ja bortimot alt innen hus og oppussing.
På de ulike messene vil den lokale ABChus avdelingen stille opp på messen. Disse vil kunne svare på det du måtte lure på innen husbygging, byggeprosessen eller spørsmål du eventuelt har rundt våre ferdighus og leveranser. På standen vil du også kunne få eksperthjelp innen byggesak, tomt/tomtebefaring og ikke minst få presentert ferdig priser på våre ferdighus.

Du finner oss på følgende messer

Drammen, Drammenshallen, 29. oktober – 31. oktober.
Link til gratis inngangsbillett
Billetter - Boligmesse
Oslo, Telenor Arena, 5. november – 7. november.
Link til gratis inngangsbillett
Billetter - Boligmesse
Trondheim, Trondheim Spektrum, 19. november – 21. november.
Link til gratis inngangsbillett
Billetter - Boligmesse
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
Er du på jakt etter et ferdighus med spennende arkitektur? Wide er en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning. Dette er boligen for deg som ønsker plass til å ha hele familien samlet. Her kan du nyte sommerkveldene på terrassen eller invitere til lystige lag i den åpne stue- og kjøkkenløsningen.
null
Torsdag 30. september holder utvalgte avdelingskontorer åpent fra kl. 08-19. Her vil du treffe boligkonsulenter hele dagen for en uforpliktende og hyggelig boligprat. Det er fårikålens dag, så det vil bli servering av deilig fårikål til alle som kommer fra kl.16.00. Vi vil i tillegg lansere årets huskatalog og en spennende og ny husmodell denne dagen. 
Raskere byggetid gir raskere innflytting
Spoler vi tiden noen tiår tilbake var husbygging en lang og krevende prosess. Bare det å sette opp huset kunne ta svært lang tid. Velger du å bygge elementhus vil du faktisk oppleve at huset oppføres og er tett i løpet av en ukes tid.