I år deltar vi på flere på boligmesser rundt om i landet. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra våre avdelingskontorer rundt om i landet. Du finner en oversikt over hvilke messer vi vil delta på og gratisbilletter lenger ned i artikkelen.Vi gleder oss til å treffe deg! 

Besøk oss på boligmesser i 2023

I år vil vi delta på flere boligmesser rundt om i landet. "Boligmessen" er en messe hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere. Messen er for deg som er i gang med oppussing eller husbygging og ønsker å bli inspirert, få eksperthjelp eller bare ønsker å sikre deg gode messetilbud.  Ellers har Boligmessen flere utstillere fra kategorier som tak, vegger, gulv, bad, kjøkken, møbler, hvitevarer, elektronikk og interiør – ja bortimot alt innen hus og oppussing.

Velkommen innom oss på årets messer!

På de ulike messene vil du finne din lokale ABChus avdeling. Disse vil kunne svare på alt det du måtte lure på innen husbygging, byggeprosessen eller spørsmål du eventuelt har rundt våre ferdighus og leveranser. På standen vil du også kunne få eksperthjelp innen byggesak, tomt/tomtebefaring og ikke minst få presentert ferdig priser på våre ferdighus.

Du finner oss på følgende messer

  • Fredrikstad, Kongstenhallen, 17.mars – 19.mars 2023. Standnr: I-12
  • Hamar, Vikingskipet 28.april – 30.april 2023, Standnr: E-01 Klikk her for gratisbillett.
  • Trondheim, 3.november – 5.november 2023, mer info kommer

Deilig laksesashimi serveres

Lørdag 28.april serverer vi Sashimi fra kl. 12 til alle som kommer innom oss på boligmessen i Hamar. Her får du oppskriften!
Dette trenger du:
Pozusaus
Salmalaks
Bringebær
Syltet ingefær

Granateple
Koriander
Sesamfrø
Wakame

Våre boligkonsulenter gleder seg til å treffe deg

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Jannicke Valen og familien valgte ferdighus fra ABChus
Å bygge enebolig kan være en krevende og tøff prosess. Men da Jannicke Valen fant et rimelig ferdighus fra ABChus gikk prosessen raskt, og hun bor nå i drømmehuset på Nesodden!
Ferdighuset Wide utvendig
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media
ABChus signeringskampanje mai juni juli 2023

Signeringskampanje!

Signer kontrakt med oss i perioden mai-juli 2023  og få RABATT på tilvalg til en verdi av hele 90.000kr*