Velkommen til årets boligmesser

image

I år deltar vi på flere på boligmesser rundt om i landet. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra våre avdelingskontorer rundt om i landet. Du finner en oversikt over hvilke messer vi vil delta på og gratisbilletter lenger ned i artikkelen. Vi gleder oss til å treffe deg! 

I år vil vi delta på flere boligmesser rundt om i landet. "Boligmessen" er en messe hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere. Messen er for deg som er i gang med oppussing eller husbygging og ønsker å bli inspirert, få eksperthjelp eller bare ønsker å sikre deg gode messetilbud.  Ellers har Boligmessen flere utstillere fra kategorier som tak, vegger, gulv, bad, kjøkken, møbler, hvitevarer, elektronikk og interiør – ja bortimot alt innen hus og oppussing.

Boligmesse i Drammen

På de ulike messene vil du finne din lokale ABChus avdeling. Disse vil kunne svare på alt det du måtte lure på innen husbygging, byggeprosessen eller spørsmål du eventuelt har rundt våre ferdighus og leveranser. På standen vil du også kunne få eksperthjelp innen byggesak, tomt/tomtebefaring og ikke minst få presentert ferdig priser på våre ferdighus.

Du finner oss på følgende messer

  • Fredrikstad, Kongstenhallen, 17.mars – 19.mars 2023.
  • Hamar, Vikingskipet 28.april – 30.april 2023.
  • Trondheim, 3.november – 5.november 2023

Messen i Trondheim avholdes i Trondheim Spektrum og har følgende åpningstider: Fredag: 11:00 - 18:00
lørdag og søndag: 10:00 - 17:00. Du finner oss i ABChus på standnr: E-13. Gratisbillett finner du her.

Våre boligkonsulenter i Drammen er på plass på Boligmesse i Drammenshallen

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering