I år vil vi delta på totalt 4 boligmesser rundt om i landet. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra våre avdelingskontorer rundt om i landet. Du finner en oversikt over hvilke messer vi vil delta på og gratisbilletter lenger ned i artikkelen.Vi gleder oss til å treffe deg! 

Besøk oss på boligmesser i 2022

I år vil vi delta på 4 boligmesser rundt om i landet. "Boligmessen" er en messe hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere. Messen er for deg som er i gang med oppussing eller husbygging og ønsker å bli inspirert, få eksperthjelp eller bare ønsker å sikre deg gode messetilbud.  Ellers har Boligmessen flere utstillere fra kategorier som tak, vegger, gulv, bad, kjøkken, møbler, hvitevarer, elektronikk og interiør – ja bortimot alt innen hus og oppussing.

Velkommen innom oss på årets messer

På de ulike messene vil du finne din lokale ABChus avdeling. Disse vil kunne svare på alt det du måtte lure på innen husbygging, byggeprosessen eller spørsmål du eventuelt har rundt våre ferdighus og leveranser. På standen vil du også kunne få eksperthjelp innen byggesak, tomt/tomtebefaring og ikke minst få presentert ferdig priser på våre ferdighus.
Lørdag 19.mars serverer vi Sashimi fra kl. 12-14 til alle som kommer innom oss på boligmessen i Fredrikstad. Her får du oppskriften!

Deilig laksesashimi serveres

Dette trenger du:
Pozusaus
Salmalaks
Bringebær
Syltet ingefær

Granateple
Koriander
Sesamfrø
Wakame

Du finner oss på følgende messer

Fredrikstad, Kongstenhallen, 18. mars – 20. mars 2022. Standnr: F-10. Klikk her for gratisbillett.
Bergen, Sotra Arena, 25. mars – 27. mars 2022. Standnr: D-17. Klikk her for gratisbillett.
Hamar, Vikingskipet, 29. april – 1. mai 2022. Standnr: A-05. Klikk her for gratisbillett.
Trondheim, Trondheim Spektrum, 16. september - 18. september 2022. Standnr: H-11. Klikk her for gratisbillett.

Våre boligkonsulenter gleder seg til å treffe deg

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Innkjøpssjef i ABChus André Bakke inngår samarbeid med Lyssand, leverandør av vinduer
Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner. Samarbeidet er i første omgang 2-årig, og innebærer at samtlige av ABCHus sine hus og hyttemodeller vil leveres med vinduer og dører fra Lyssand.
ABChus ferdighuset Nevie Hjemme hos Svein og Victoria
ABChus møter Victoria hjemme hos ekteparet Victoria og Svein i deres nybygde ferdighus Nevie, på Jessheim.
ABChus gir energi Nå kan du få integrerte solceller som tilvalg på våre ferdighus som Nelly
Med høye strømpriser er det mange som ser etter energieffektive løsninger når de skal kjøpe hus. Samtidig er bærekraft noe stadig flere vektlegger, og mange ønsker derfor å kunne benytte seg av energi som er produsert med lavest mulig utslipp.