I år vil vi delta på totalt 4 boligmesser rundt om i landet. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra våre avdelingskontorer rundt om i landet. Du finner en oversikt over hvilke messer vi vil delta på og gratisbilletter lenger ned i artikkelen.Vi gleder oss til å treffe deg! 

Besøk oss på boligmesser i 2022

I år vil vi delta på 4 boligmesser rundt om i landet. "Boligmessen" er en messe hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere. Messen er for deg som er i gang med oppussing eller husbygging og ønsker å bli inspirert, få eksperthjelp eller bare ønsker å sikre deg gode messetilbud.  Ellers har Boligmessen flere utstillere fra kategorier som tak, vegger, gulv, bad, kjøkken, møbler, hvitevarer, elektronikk og interiør – ja bortimot alt innen hus og oppussing.

Velkommen innom oss på årets messer

På de ulike messene vil du finne din lokale ABChus avdeling. Disse vil kunne svare på alt det du måtte lure på innen husbygging, byggeprosessen eller spørsmål du eventuelt har rundt våre ferdighus og leveranser. På standen vil du også kunne få eksperthjelp innen byggesak, tomt/tomtebefaring og ikke minst få presentert ferdig priser på våre ferdighus.
Lørdag 19.mars serverer vi Sashimi fra kl. 12-14 til alle som kommer innom oss på boligmessen i Fredrikstad. Her får du oppskriften!

Deilig laksesashimi serveres

Dette trenger du:
Pozusaus
Salmalaks
Bringebær
Syltet ingefær

Granateple
Koriander
Sesamfrø
Wakame

Du finner oss på følgende messer

Fredrikstad, Kongstenhallen, 18. mars – 20. mars 2022. Standnr: F-10. Klikk her for gratisbillett.
Bergen, Sotra Arena, 25. mars – 27. mars 2022. Standnr: D-17. Klikk her for gratisbillett.
Hamar, Vikingskipet, 29. april – 1. mai 2022. Standnr: A-05. Klikk her for gratisbillett.
Trondheim, Trondheim Spektrum, 16. september - 18. september 2022. Standnr: H-11. Klikk her for gratisbillett.

Våre boligkonsulenter gleder seg til å treffe deg

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Påskebordet i Alexandra
Spisestuen i Alexandra er stylet til påske. Her har vi valgt en styling i en pastellvariant, i stedet for å ha de sterke gultonene og de knalle fargene.
Daglig leder Dagfinn Lindberg
Ski, 04. mars 2022. Ferdighusprodusenten ABChus vil stanse handel med russisk leverandør, og vil raskest mulig flytte produksjonen til Norden og Baltikum. Samtidig gir selskapet full støtte til det norske og internasjonale samfunnets reaksjoner knyttet til Russlands invasjon i Ukraina.
søvn
Søvn er viktig for oss alle, og i forbindelse med den internasjonale søvndagen som var den 18. mars 2022 har vi kommet med 5 gode tips til hvordan du kan sove bedre!