I år vil vi delta på totalt 4 boligmesser rundt om i landet. Her vil du møte flinke boligkonsulenter fra våre avdelingskontorer rundt om i landet. Du finner en oversikt over hvilke messer vi vil delta på og gratisbilletter lenger ned i artikkelen.Vi gleder oss til å treffe deg! 

Besøk oss på boligmesser i 2022

I år vil vi delta på 4 boligmesser rundt om i landet. "Boligmessen" er en messe hvor du kan møte både lokale og nasjonale utstillere. Messen er for deg som er i gang med oppussing eller husbygging og ønsker å bli inspirert, få eksperthjelp eller bare ønsker å sikre deg gode messetilbud.  Ellers har Boligmessen flere utstillere fra kategorier som tak, vegger, gulv, bad, kjøkken, møbler, hvitevarer, elektronikk og interiør – ja bortimot alt innen hus og oppussing.

Velkommen innom oss på årets messer

På de ulike messene vil du finne din lokale ABChus avdeling. Disse vil kunne svare på alt det du måtte lure på innen husbygging, byggeprosessen eller spørsmål du eventuelt har rundt våre ferdighus og leveranser. På standen vil du også kunne få eksperthjelp innen byggesak, tomt/tomtebefaring og ikke minst få presentert ferdig priser på våre ferdighus.
Lørdag 19.mars serverer vi Sashimi fra kl. 12-14 til alle som kommer innom oss på boligmessen i Fredrikstad. Her får du oppskriften!

Deilig laksesashimi serveres

Dette trenger du:
Pozusaus
Salmalaks
Bringebær
Syltet ingefær

Granateple
Koriander
Sesamfrø
Wakame

Du finner oss på følgende messer

Fredrikstad, Kongstenhallen, 18. mars – 20. mars 2022. Standnr: F-10. Klikk her for gratisbillett.
Bergen, Sotra Arena, 25. mars – 27. mars 2022. Standnr: D-17. Klikk her for gratisbillett.
Hamar, Vikingskipet, 29. april – 1. mai 2022. Standnr: A-05. Klikk her for gratisbillett.
Trondheim, Trondheim Spektrum, 16. september - 18. september 2022. Standnr: H-11. Klikk her for gratisbillett.

Våre boligkonsulenter gleder seg til å treffe deg

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 
Nelly tilpasset skråtomt
Dersom du drømmer om å bygge hus på tomten din, har du kanskje sett for deg at huset skal stå klart innen en viss tid. Før huset er nøkkelferdig, er det imidlertid mye som skal planlegges, fraktes, bygges og ferdigstilles. For mange er det store spørsmålet som følger: hvor lang tid tar det å bygge hus om du benytter deg av ferdighus? Her finner du svaret!
Uterom Adele skråtomt
Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.