Denne stillingsannonsen er ikke lenger aktiv. Alle som har søkt vil få en tilbakemelding fra oss fortløpende. Er du kreativ, digital og en allsidig markedskoordinator og ønsker å jobbe med markedsføring for en fremtidsrettet ferdighuskonsept? ABChus søker etter en dyktig markedskoordinator, vi søker deg som har brennende engasjement for å bidra til å videreutvikle vårt konsept. Du vil jobbe sammen med erfarne og hyggelige kollegaer for å bistå salgsavdelingen og andre avdelinger med markedsføring lokalt og digitalt.

Markedskoordinator

Vi er stadig i positiv utvikling og søker etter en ny sentral medarbeider. Vi søker etter en dyktig markedskoordinator til vår markedsavdeling. Vi søker deg som har brennende engasjement for å bidra til å videreutvikle vårt ferdighuskonsept. Du vil være også med å utvikle markedsavdelingen
til nye høyder. I dag er vi to i avdelingen og har det kjempemorsomt og travelt på jobb. Vi brenner for oppgavene og liker å ha mange baller i luften.
Du må være nysgjerrig, fremoverlent og ha kunnskap og interesse for digital markedsføring, grafisk design, innholdsproduksjon og sosiale medier. Du har evnen til å ha mange baller i luften samtidig, og jobber strukturert og systematisk. Du er en gjennomfører, er serviceinnstilt og utadvendt.
Vi har det skikkelig gøy på jobben, bare for å nevne noen av de morsomme oppgavene: Hjemme hos-reportasjer hos våre fornøyde kunder, tar bilder og film i våre nyoppførte hus, lager mye spennende videomateriell, reiser ut på byggeplass, er på messer, setter opp eventer mm. Bare å glede seg til en fartsfylt spennende arbeidsplass.

Arbeidsoppavene:

 • Hovedansvar og utarbeidelse av markedsføringsmateriell som annonser, presentasjoner, brosjyrer, leveransebeskrivelser, og kataloger.
 • Digitale kataloger. Utvikle digitale løsninger
 • Videreutvikling av vår merkevare og visuell profil i de ulike media
 • Skape og fortelle de gode historiene gjennom produksjon av video, tekst og bilder
 • Innholdsproduksjon til nettsiden og SoME: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn og Snapchat
 • Webredaktør for våre nettsider: kontinuerlig oppdatering av websider og produksjon av landingssider
 • Videreutvikle nettsider og den digitale kundereisen. Drive trafikk og konverteringer
 • SEO
 • Google Analytics/Search Console rapportering
 • Effektmåling, rapportering og optimalisering for å øke leads. Skape nye leads
 • Kjennskap til HubSpot
 • Lage og publisere nyhetsbrev samt utvikle denne som en optimal kanal som en informasjonskanal
 • Samarbeid med eksterne leverandører: 3D og illustrasjoner
 • Forefallende markedsarbeid, samt være en støttefunksjon og bidragsyter på tvers av teamene i organisasjonen

Kvalifikasjoner

Du vil ha et operativt ansvar og utarbeidelse av all markedsføringsmateriell som annonser, byggeplasskilt, presentasjoner, brosjyrer, leveransebeskrivelser og kataloger. Samt utvikle digitale løsninger.
 • Erfaring med utarbeidelse og produksjon av trykkmateriale som kataloger, brosjyrer og annen reklame
 • Erfaring og god forståelse for digital kanaler og SoMe
 • Gode kunnskaper i Adobe Creativ Cloud: InDesign, Photoshop, Illustrator samt Wordpress, Google Analytics og Google My Business
 • Kjennskap til HubSpot er en fordel, men ingen betingelse
 • Har en interesse og engasjement rundt trender i markedet, særlig i sosiale medier
 • Har meget gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
 • Gode kunnskaper på bruk av Microsoft PowerPoint
Klikk på linken og søk i dag.
finnkode=247079596 https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=247079596

Våre verdier

Velvilje - Vi strekker oss langt og yter gjerne litt ekstra. Ærlighet - Vi er ærlige i vårt arbeide og vår profesjon. Respekt - Vi opptrer redelig, aktsomt og viser respekt for alle vi møter. Vi håper at du deler disse verdiene med oss. 

─ ABChus har et unikt og sterkt konsept, vi tilbyr 36 ulike husmodeller som gjør at vi kan levere nøkkelferdige hus og hytter med svært høy standard, til en gunstig pris.

Husmodellen Wide

Om oss

Markedssjef Helene Smogeli og ansvarlig for Sosiale medier Iselin Øverland

ABChus holder til på Vinterbro. Selskapet har levert høykvalitetsprodukter siden år 2000 innenfor ferdighus-produksjon. Vi har tilsammen satt opp 5000 boenheter.
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Markedssjef Helene Smogeli

Tlf. 900 79 434 eller e-post helene.smogeli@abchus.no eller send til marked@abchus.no
Klikk på linken og søk i dag.
finnkode=247079596 https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=247079596

Huskatalogen

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 
Nelly tilpasset skråtomt
Dersom du drømmer om å bygge hus på tomten din, har du kanskje sett for deg at huset skal stå klart innen en viss tid. Før huset er nøkkelferdig, er det imidlertid mye som skal planlegges, fraktes, bygges og ferdigstilles. For mange er det store spørsmålet som følger: hvor lang tid tar det å bygge hus om du benytter deg av ferdighus? Her finner du svaret!
Uterom Adele skråtomt
Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.