ABChus er den første av de norske aktørene i elementhusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle husmodeller

Med kodelås kan du reise på ferie og være trygg. Du kan låse opp og igjen ytterdøren via Smarthus-appen.

I forbindelse med lanseringen av Smarthusteknologi i alle våre boliger deler vi nå ut en kodelås verdi hele 4000 kr til en av dere! For å delta i konkurransen må du abonnere på vårt nyhetsbrev.
Som mottaker av våre nyhetsbrev vil du nyte godt av en rekke fordeler, aktiviteter, inspirasjon og tilbud. Vi ønsker å ta ekstra godt vare på deg, og for å gjøre dette trenger vi litt informasjon om deg. Du kan lese vilkårene, og om hvordan vi behandler dine personopplysninger på vår hjemmeside. Ved å registrere deg samtykker du til vilkårene i denne avtalen. Les mer og meld deg på vårt nyhetsbrev her.
Vi trekker 1 heldig vinner 20. desember 2020. Vinneren blir kontaktet av oss på e-post.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
Etter en liten kjøretur i idylliske omgivelser nærmer vi oss Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Her har det unge paret Thea og Thomas bygget drømmehuset på en stor og landlig hjørnetomt.
null
Husdrømmen er nærmere enn du tror..
Huskatalogen 2021
«Boligdrømmen» smak på ordene, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslige stue hvor du kan krølle beina under et pledd og fordype deg i en spennende roman. Vår nye huskatalog 2021, kan nå leses  digitalt.