ABChus er den første av de norske aktørene i elementhusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle husmodeller

Med kodelås kan du reise på ferie og være trygg. Du kan låse opp og igjen ytterdøren via Smarthus-appen.

I forbindelse med lanseringen av Smarthusteknologi i alle våre boliger deler vi nå ut en kodelås verdi hele 4000 kr til en av dere! For å delta i konkurransen må du abonnere på vårt nyhetsbrev.

Som mottaker av våre nyhetsbrev vil du nyte godt av en rekke fordeler, aktiviteter, inspirasjon og tilbud. Vi ønsker å ta ekstra godt vare på deg, og for å gjøre dette trenger vi litt informasjon om deg. Du kan lese vilkårene, og om hvordan vi behandler dine personopplysninger på vår hjemmeside. Ved å registrere deg samtykker du til vilkårene i denne avtalen. Les mer og meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Vi trekker 1 heldig vinner 20. desember 2020. Vinneren blir kontaktet av oss på e-post.

Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 168 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

null

Det er svært viktig å bytte filter minst en gang i året, helst hvert halvår for best mulig ventilasjon. Dette opprettholder den rene luften som kommer fra ventilasjonen og ut i husene.

Velkommen til en hyggelig boligprat

ABChus er en boligleverandør som har levert mer enn 3800 boligenheter i Norge siden starten i år 2000. Skal du selge eller kjøpe tomt, og lurer på hva som er mulig på din eiendom, da ønsker vi å komme i kontakt med deg. 

Nelly soverom tilpasset skrå tomt

Søvn er viktig for oss alle, og i forbindelse med den internasjonale søvndagen som var den 13. mars har vår egen Markedssjef kommet med 5 gode tips til hvordan du kan sove bedre!