ABChus er den første av de norske aktørene i elementhusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle husmodeller

Med kodelås kan du reise på ferie og være trygg. Du kan låse opp og igjen ytterdøren via Smarthus-appen.

I forbindelse med lanseringen av Smarthusteknologi i alle våre boliger deler vi nå ut en kodelås verdi hele 4000 kr til en av dere! For å delta i konkurransen må du abonnere på vårt nyhetsbrev.
Som mottaker av våre nyhetsbrev vil du nyte godt av en rekke fordeler, aktiviteter, inspirasjon og tilbud. Vi ønsker å ta ekstra godt vare på deg, og for å gjøre dette trenger vi litt informasjon om deg. Du kan lese vilkårene, og om hvordan vi behandler dine personopplysninger på vår hjemmeside. Ved å registrere deg samtykker du til vilkårene i denne avtalen. Les mer og meld deg på vårt nyhetsbrev her.
Vi trekker 1 heldig vinner 20. desember 2020. Vinneren blir kontaktet av oss på e-post.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
I hele oktober kan du være med i trekningen av flotte premier. Det du må gjøre er å skanne QR-koden vår, og bestille huskatalogen enten hjem i posten eller lese den digitalt her via vår hjemmeside.
null
Vil du vinne den utrolig lekre VisionLine bålbøtten i metall fra Peisselskabet? Verdi kr. 4990 per stk. Perfekt for å skape ekstra kos og for å få mest mulig ut av høstdagene.⁠
null
Dalen Bygg og Anlegg i Rykene utenfor Arendal satser nå i ferdighusmarkedet i Agder. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet rundt Arendal og Kristiansand er opptil 10 hus årlig.