ABChus er den første av de norske aktørene i elementhusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle husmodeller

Med kodelås kan du reise på ferie og være trygg. Du kan låse opp og igjen ytterdøren via Smarthus-appen.

I forbindelse med lanseringen av Smarthusteknologi i alle våre boliger deler vi nå ut en kodelås verdi hele 4000 kr til en av dere! For å delta i konkurransen må du abonnere på vårt nyhetsbrev.
Som mottaker av våre nyhetsbrev vil du nyte godt av en rekke fordeler, aktiviteter, inspirasjon og tilbud. Vi ønsker å ta ekstra godt vare på deg, og for å gjøre dette trenger vi litt informasjon om deg. Du kan lese vilkårene, og om hvordan vi behandler dine personopplysninger på vår hjemmeside. Ved å registrere deg samtykker du til vilkårene i denne avtalen. Les mer og meld deg på vårt nyhetsbrev her.
Vi trekker 1 heldig vinner 20. desember 2020. Vinneren blir kontaktet av oss på e-post.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

null
Drømmer du om å bygge hytte? Hyttedrømmen er stor hos mange som ønsker et sted å koble av i helger og ferier – men hva er egentlig best av fjellhytte eller hytte ved sjøen?
Arwen
Vi er på vei for å møte Jarle og Conny med familie for å ta en prat om deres nybygde hus. Vi svinger av mot Fjellhamar og bare noen minutters kjøring så er vi på rett plass.
null
Et nydelig pyntet bord hører hjemme på 17. mai. Enten du har mange eller få gjester skaper pynten den rette stemingen for den store dagen. Vi har tatt en prat med influencer, stylist og fotograf Franciska Munch-Johansen som driver FranciskasVakreVerden og hun har gitt oss de beste tipsene til borddekkingen!