ABChus er den første av de norske aktørene i elementhusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle husmodeller

Med kodelås kan du reise på ferie og være trygg. Du kan låse opp og igjen ytterdøren via Smarthus-appen.

I forbindelse med lanseringen av Smarthusteknologi i alle våre boliger deler vi nå ut en kodelås verdi hele 4000 kr til en av dere! For å delta i konkurransen må du abonnere på vårt nyhetsbrev.
Som mottaker av våre nyhetsbrev vil du nyte godt av en rekke fordeler, aktiviteter, inspirasjon og tilbud. Vi ønsker å ta ekstra godt vare på deg, og for å gjøre dette trenger vi litt informasjon om deg. Du kan lese vilkårene, og om hvordan vi behandler dine personopplysninger på vår hjemmeside. Ved å registrere deg samtykker du til vilkårene i denne avtalen. Les mer og meld deg på vårt nyhetsbrev her.
Vi trekker 1 heldig vinner 20. desember 2020. Vinneren blir kontaktet av oss på e-post.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

null
Vi er stolte av å kunne presentere vår egen ambassadør Franciska. Hun driver Instagramprofilen @franciskasvakreverden og har hjemmesiden www.fraciskasvakreverden.no. Samarbeidet begynte i det små med konkurranser på sosiale medier, og har nå utviklet seg til å bli et ambassadørsamarbeid. Vi gleder oss til fortsettelsen og til å vise dere hva vi jobber med. 
null
ABChus og uteDESIGN har inngått et nytt samarbeid med et ønske om å gi flere muligheter for uteplassen. Samarbeidet dreier seg først og fremst om gode betingelser for ABChus sine kunder. 
Vindy 2 plans
Det er ikke alle som vil eller har behov for å bygge et stort hus på to etasjer. Det kan også hende at det rett og slett ikke er plass nok på tomten. Vi leverer både moderne og tradisjonelle husmodeller på under 140 kvadratmeter.