ABChus ønsker deg hjertelig velkommen til visning av drømmeboligene! Visningene vil være søndag 18. oktober, tidspunkt 12-14. Husmodellene Nelly og Noelle XL: Adresse Nyvegen 3A og C på Kløfta
Husmodell Noomi: Adresse Høgestølsmyra 20, Straume Vestland. Vi serverer kaffe og wienerbrød til alle besøkende. Smittevernsregler vil selvfølgelig bli overholdt.

Velkommen inn!

Her ser du noen illustrasjoner av husmodellen Nelly. Men opplev den live 18. oktober på Kløfta. Adresse Nyvegen 3A og C

Abchus
AbchusAbchus

Husmodellen Noelle XL på Kløfta

Her kan du se husmodellen Noelle XL. Adresse Nyvegen 3A og C

Abchus
AbchusAbchus

Husmodell Noomi i Vestland

Her kan du se husmodellen Noomi. Adresse Høgestølsmyra 20, Straume Vestland.

Abchus
AbchusAbchus

Ønsker du en uforpliktende boligprat?

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig boligprat med en av våre boligkonsulenter.


Vi tilbyr også gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt.

Velkommen på visning!

Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

Husmodellen Zara

Husdrømmen er snart en realitet for Christina Solvang Holterhuset og Rolf Erling Holterhuset på Flateby. Artikkelen er hentet og lånt fra lokalavisen Enebakk Avis.

Pris på nøkkelferdige hus

Enten du går på butikken for å kjøpe middag, skal kjøpe en ny bil eller noe annet, er du vant til at du får en pris du kan forholde deg til på forhånd. Skal du bygge deg et nøkkelferdig hus er det imidlertid ikke like enkelt.

null

Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette visningene av Noomi, Nelly for skråtomt og Zara. Vi vil anbefale deg å se husmodellene via digital visning/3D-visning. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for videre avtale.