ABChus ønsker deg hjertelig velkommen til visning av drømmeboligene! Visningene vil være søndag 18. oktober, tidspunkt 12-14. Husmodellene Nelly og Noelle XL: Adresse Nyvegen 3A og C på Kløfta
Husmodell Noomi: Adresse Høgestølsmyra 20, Straume Vestland. Vi serverer kaffe og wienerbrød til alle besøkende. Smittevernsregler vil selvfølgelig bli overholdt.

Velkommen inn!

Her ser du noen illustrasjoner av husmodellen Nelly. Men opplev den live 18. oktober på Kløfta. Adresse Nyvegen 3A og C
Abchus
AbchusAbchus

Husmodellen Noelle XL på Kløfta

Her kan du se husmodellen Noelle XL. Adresse Nyvegen 3A og C
Abchus
AbchusAbchus

Husmodell Noomi i Vestland

Her kan du se husmodellen Noomi. Adresse Høgestølsmyra 20, Straume Vestland.
Abchus
AbchusAbchus

Ønsker du en uforpliktende boligprat?

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig boligprat med en av våre boligkonsulenter.

Vi tilbyr også gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt.
Velkommen på visning!
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

Luna hjemmekontor
Hjemmekontor har blitt den nye normalen for mange av dem som ikke er avhengig av fysisk oppmøte på arbeidsplassen. Og selv om vi begynner å se lyset i enden av korona-tunellen, er det mye som tyder på at måten vi reiser og jobber på kommer til å forandre seg for alltid. Trolig kommer flere til å jobbe mer hjemmefra enn tidligere – både fordi det er mer effektivt, mer fleksibelt og bidrar til mindre reising og utslipp.
Hyttemagasinet
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om.
Fjellhytte_ABChytta
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om!