Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning av drømmeboligene! Visningene vil være søndag 31. janaur, tidspunkt 12-14. Vi holder visninger i husmodellene: Noomi, Nelly, Nelly for skråtomt, Nora og Zara. Ta en titt videre i artikkelen på hvor i landet vi har visning. Vi serverer kaffe og wienerbrød til alle besøkende. Smittevernsregler vil selvfølgelig bli overholdt. Husk at du må booke tidspunkt for visning denne dagen! 

Ferdighuset Noomi på Nøtterøy

Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette denne visningen. Vi vil anbefale deg å se husmodellen via digital visning/3D-visning. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for avtale.

Ferdighuset Noomi. Her ser du noen illustrasjoner av husmodellen Noomi. Ta kontakt med vår avdeling for for booking av visningstidspunkt. https://abchus.no/kontakt/vestfold-og-telemark/

Abchus
AbchusAbchus

Husmodellen Nelly i Follo

Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette denne visningen. Vi vil anbefale deg å se husmodellen via digital visning/3D-visning. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for avtale.

Her kan du se husmodellen Nelly. Dette er Nelly tilpasset skrå tomt. Ta kontakt med vår avdeling for for booking av visningstidspunkt: https://abchus.no/kontakt/follo

Abchus
AbchusAbchus

Ferdighuset Zara, visning på Mogreina

Grunnet korona-restriksjoner i Nordre Follo og kommunene rundt har vi valgt å utsette denne visningen. Vi kommer tilbake med nytt tidspunkt for visning.

Her kan du se husmodellen Zara. Ta kontakt med vår avdeling for for booking av visningstidspunkt: https://abchus.no/kontakt/romerike

Abchus
AbchusAbchus

Opplev Nora og Nelly i Trondheim

Her kan du se husmodellen Nelly og Nora, visning 31. januar.
Adresse for visningen av Nelly er: Ole Laulos veg 10, Heimdal.
Adresse for visningen av Nora er: Leikåsvegen 5, Trondheim
Ta kontakt med vår avdeling for for booking av visningstidspunkt: https://abchus.no/kontakt/trondelag

Ferdighuset Nora med funkispreg

Abchus
AbchusAbchus

Ferdighuset Nelly

Abchus
AbchusAbchus

Visning i Nelly i region Vest

Her kan du se husmodellen Nelly, visning 31. januar.
Adresse for dagen er: Fanahammeren 43 D, Fana
Ta kontakt med vår avdeling for for booking av visningstidspunkt:
https://abchus.no/kontakt/vestland

Abchus
AbchusAbchus

Vi tilbyr gratis tomtebefaring

Vi tilbyr også gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt.
Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig boligprat med en av våre boligkonsulenter.

Velkommen på visning!

Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

null
Vi er stolte av å kunne presentere vår egen ambassadør Franciska. Hun driver Instagramprofilen @franciskasvakreverden og har hjemmesiden www.fraciskasvakreverden.no. Samarbeidet begynte i det små med konkurranser på sosiale medier, og har nå utviklet seg til å bli et ambassadørsamarbeid. Vi gleder oss til fortsettelsen og til å vise dere hva vi jobber med. 
null
ABChus og uteDESIGN har inngått et nytt samarbeid med et ønske om å gi flere muligheter for uteplassen. Samarbeidet dreier seg først og fremst om gode betingelser for ABChus sine kunder. 
Vindy 2 plans
Det er ikke alle som vil eller har behov for å bygge et stort hus på to etasjer. Det kan også hende at det rett og slett ikke er plass nok på tomten. Vi leverer både moderne og tradisjonelle husmodeller på under 140 kvadratmeter.