Grip muligheten: kjøp ferdighus fra ABChus og få gratis betongplate til garasje verdi 90.000kr med på kjøpet

image

Parkerer du bilen utendørs, og er lei av å måke snø hver gang du skal noe? Det er ikke bare vi menneskene som trenger tak over hode, bilen fortjener også å stå i en tørr garasje.

Ferdighuset Arwen for skråtomt i julestemning

Signer kontrakt med oss i dag

Signerer du kontrakt med oss iløpet av januar eller februar, tilbyr vi nå en gratis støpt betongplate til en frittstående dobbeltgarasje på 37 kvadratmeter, verdt 90.000 kr.

Dette er ikke bare en kostnadsbesparelse, men også en investering i kvalitet og varighet for den nye eiendommen. For de som vurderer et nøkkelferdig hus i 2024 er vår signeringskampanje en unik mulighet til å ta et skritt nærmere drømmen. For mer informasjon, kan interesserte ta direkte kontakt med en av våre boligkonsulenter. 

Håndtverker som skrur

Trenger du hjelp til å bygge garasje? Viken Montasje kan hjelpe deg med monteringen! Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for mer informasjon.

Merk følgende: 
*Kampanjen gjelder ikke for mikrohus, hytter eller ferdig utvendig-konseptet.
*Betongplaten til garasjen leveres samtidig som betongplaten til ditt hus, og byggegrop til garasjen må være klargjort innen den tid.
*Gjelder ikke ABChus forhandlere.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering