HTB Gruppen satser på ferdighus

image

Stolt forhandler av ABChus. Haugaland Totalentreprenør og Byggtjenester i Haugesund satser nå i ferdighusmarkedet på Haugalandet. Det ferske selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet er opptil 10 hus og hytter årlig på sikt.

Prognosesenterets Boligbarometer viser at det er et underskudd i antall igangsatte boligbyggeprosjekter, og det estimerte boligbehovet i Rogaland den neste 5 årene. HTB Gruppen tror et velprøvd boligkonsept og en effektiv byggeprosess vil gi en klar konkurransefordel når de nå velger ABChus som sin leverandør i Haugalandsområdet.

─ ABChus har et unikt og sterkt konsept, som gjør at vi kan levere nøkkelferdige hus og hytter med svært høy standard, til en gunstig pris og på svært kort tid. Dette gjør også at vi som selskap får et bredere tilbud, og blir en mer komplett boligleverandør, sier daglig leder HTB Gruppen, Kjell G. Håvardsholm.

Vil bidra til lokal verdiskaping

Som ABChus forhandler er HTB Gruppen ansvarlig for å ferdigstille boligen eller hytten etter kundens ønsker og i henhold til ABChus høye standard. Dette inkluderer å engasjere og prosjektstyre lokale underleverandører som maskinentreprenører, elektrikere og rørleggere.

─ Vi er opptatt av lokalt næringsliv og av å benytte lokale underleverandører så ofte det lar seg gjøre. Derfor har vi sterk tro på at avtalen ikke bare vil være bra for oss og ABChus, men at vi også kan bidra til økt verdiskapning i hele den lokale verdikjeden, sier Håvardsholm.

HTB og forhandlerrsjef Magnar Sandersen

Lokal etterspørsel

ABChus` egne beregninger viser at markedet på Haugalandet har et uutnyttet potensial, og tror på rask vekst i samarbeid med HTB Gruppen. På sikt anslås det at det vil kunne bygges rundt 10 boliger og hytter årlig. Etter hvert er målet ytterligere vekst.

─ Vi har allerede mange henvendelser fra boligsøkende kunder i Haugalandsområdet. Samarbeidet med HTB Gruppen vil gjøre det mulig å utløse potensialet i markedet. Beregningene som ligger til grunn for avtalen er nøkterne, og vi har tro på at vi sammen kan ta betydelige markedsandeler i regionen, sier forhandlersjef i ABChus, Magnar Sandersen.

Velprøvd konsept

ABChus tilbyr til sammen 36 ulike husmodeller og to hytteserier til faste priser, med alt kundene trenger inkludert. Standardisering bidrar til at boligene kan bygges raskt, og i praksis at et hus kan være innflyttingsklart i løpet av 4-6 måneder. Konseptet og standardiseringen er også viktig får å kunne levere høy kvalitet til lav pris. For kundene betyr det høy valgfrihet og trygghet.

─ HTB Gruppen får tilgang til et velprøvd og solid konsept, og vi har tro på at det raskt vil gi dem konkurransefordeler. Men først og fremst vil det gi kundene i regionen et langt bedre boligtilbud, sier Sandersen.

Om HTB Gruppen
HTB Gruppen ble etablert i begynnelsen av 2021. I dag består HTB Gruppen av totalt 7 ansatte med lang og bred erfaring fra byggebransjen på Haugalandet. Alle er også medeiere i selskapet. Selskapet utfører alt innen snekkertjenester, nybygg og rehabilitering. Selskapet sysselsetter Byggmestere, tømrere og arkitekt i tillegg til administrasjon.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Kjell G. Håvardsholm, daglig leder HTB Gruppen
Tlf. 469 34 184 eller e-post kg@htbgruppen.no

Magnar Sandersen, forhandlersjef ABChus AS
Tlf. 415 66 406 eller e-post magnar.sandersen@abchus.no

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering