Vi ses på Bygg Reis Deg 2023!

image

Messen finner sted fra 18. til 21. oktober på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Dette er en unik mulighet for deg som drømmer om et nytt hjem, til å oppdage våre ferdighus og få inspirasjon til ditt fremtidige drømmehus.

Besøk ABChus stand

Vår stand D-03-25 vil være åpen fra kl. 09.00 til 18.00 på onsdag, torsdag og fredag, samt fra kl. 10.00 til 18.00 på lørdag.

Husmodellen Embla XL med utleiedel illustrasjon med carport

Vil du bli vår nye forhandler?

Vi er på jakt etter flere forhandlere spred utover landet. Er dette deg? Ta kontakt med oss i dag!

Møt vårt ekspertteam

Vårt erfarne team av boligkonsulenter vil være tilgjengelige under hele messen for å besvare dine spørsmål, gi råd og veilede deg gjennom våre ulike boligkonsepter. Vi forstår viktigheten av å finne det perfekte hjemmet, og vi er dedikerte til å hjelpe deg med å realisere dine boligdrømmer.

Vi inviterer også våre proffkunder og potensielle forhandlere til å bli med oss på Bygg Reis Deg 2023. Dette er en enestående anledning til å utforske vårt brede spekter av ferdighus og se hvordan vi kan samarbeide for å levere førsteklasses boliger til dine kunder.

I tillegg til dette, vil du også ha muligheten til å møte representanter fra flere av Viken-selskapene, inkludert Viken Montasje, Viken Betong, Viken Vei og Anlegg, Viken Tekniske og Viken Element. De vil være tilgjengelige for å hjelpe deg med dine byggeprosjekter.

Husmodellen Vindy med brun kledning

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering