Boligprosjekter

Boligprosjekter
Vårt prosjektkonsept er bygget på at boligen du kjøper er ferdig prosjektert. En ferdig prosjektert bolig medfører mindre jobb for kunden med søknadsprosess og prosjektering.

Vi utvikler boligprosjekter tilrettelagt for deg

Ved et boligprosjekt er som regel de ytre rammene for boligen satt, mens du som kunde kan til dels tilpasse huset innvendig etter egne ønsker. Vi selger boligen før eller underveis i byggeprosjektet, og kunden kan derfor selv sette sitt personlige preg på boligen innen den er ferdig bygget. Det er fleksibilitet med henblikk på materialvalg innvendig, og veien til nybygd bolig blir enklere for kunden ved å velge et boligprosjekt.

Geografisk opererer vi mest med prosjekter i Folloregionen og omegn. ABChus har lang erfaring fra byggebransjen og ferdighusbransjen. Vi kan referere til mange suksessfulle boligprosjekter gjennom årene.

Våre boligprosjekter

Ingen resultater basert på filter du har valgt. Vennligst prøv på nytt.

Brødholt Tomter

Velkommen til Brødholt på Tomter! Omringet av natur og friluftsmuligheter ligger Brødholt idyllisk til, kun noen minutter unna Tomter sentrum. Dette eneboligprosjektet består av flere byggefelt som oppføres trinnvis. 

138,9 m2

4 soverom

2 bad

Skoglundkollen SON

Skoglundkollen ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser, ikke langt fra Son sentrum. Her oppføres flere moderne boliger over flere trinn i et naturskjønt område. Her legges det til rette for godt naboskap med fellesområder og lekeplasser.  

null m2

null soverom

null bad

Populære innlegg

blogg
Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.
blogg
Vi er preget av usikkerhet både i Norge og i resten av verden. I en slik situasjon er det få som kan si med sikkerhet hvordan verden kommer til å se ut i fremtiden. Samtidig er det ikke til å komme unna at livet går videre på de fleste områder. Hvordan vi bor er på ingen måte noe unntak.
blogg
For mange kan det være svært fristende med egeninnsats når man skal bygge bolig. Er du en dyktig håndverker, så kan det lønne seg naturligvis. Men de fleste av oss som har andre yrker, og ellers har en travel hverdag, bør tenke seg om et par ganger. Velger man faktisk å gjøre egeninnsats i vesentlig grad, så forplikter det.