Et nytt og spennende boligområde i Halden. 4 boliger er allerede solgt!

Englekor ligger mellom Høyskolen i Østfold og det etablerte boligområdet rundt Billebakkeveien, Torpumveien og Englekorveien. På denne flotte tomten blir det nå bygget rekkehus, leiligheter og eneboliger som vil gjøre hele området rundt Høyskolen i Østfold til et veldig spennende nytt boligområde.

Englekor blir et åpent og trivelig boligområde, med leke / møteplasser samt omkringliggende grøntområder for lek og fritid. Funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken er det som kjennetegner boligene som blir bygget. Med pulttak og stramme linjer på eksteriøret blir dette moderne og kule rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Nærområdet

Med kort avstand til både E6 i vest og Halden i sydøst ligger Englekor fantastisk bra til. Gode ​​sykkel- og gangveier inn til Halden sentrum. En sykkeltur til Halden tar ca 15 minutter. Området grenser også til store friarealer i sydvest. Unnebergstranda i Isebakke er en liten kjøretur unna (14 min med bil). Området er et satsningsområdene for Halden kommune, nettopp på grunn av beliggenheten med få minutter med bil både til Halden og E6.

Englekor ligger bare noen få kilometer fra grensen til Sverige, med omtrent 16 minutter til Nordby kjøpesenter, og omtrent 30 minutter til Strømstad, der begge er shopping og koselige restauranter, i tillegg til å starte på den flotte svenske skjærgården med Kosterøyene bare og liten fergetur unna.

4 av boligene er allerede solgt! Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Kontakt oss

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.