abc-hus
ABC Hus

RÅDGIVING BASERT PÅ LANG ERFARING

Vår kompetanse


De fleste bygger drømmehuset bare én gang i livet. Svært få kan bygge på egne erfaringer og er desto mer avhengige av å lene seg på andres kunnskap. Vi i ABChus bygger ca. 300 hus over hele Norge hvert eneste år. Vi har kunnskapen. Vi har erfaringen. Det hører med til historien at vi har levert hus til norske familier i over 10 år, så vi vet mye om hva folk ønsker seg. Det betyr at vi kan gi deg gode råd gjennom hele ditt husprosjekt, fra lenge før første spadetak til nøkkelen står i døra.

Tilpasset deres behov

Tilbudsutarbeidelse

TILPASSING

Mange plukker drømmehuset sitt rett ut fra huskatalogen og blir kjempefornøyde uten å forandre på noe. Har dere behov for større stue, soverom, bad o.l. så har vi alternative planløsninger som ivaretar deres ønsker.

Kontakt rådgiver

TILBUDSUTARBEIDELSE

Før vi kan utarbeide et endelig tilbud, må vi bli enige om detaljer vedrørende utforming og produkter for ditt ABChus. Alt som kan avklares før kontrakt setter trygge rammer for fremdriften videre.

Kontrakt

Byggesøknad
og prosjektering

Artboard 9

Igangsettingstillatelse (IG)

Artboard 7

Oppstartsmøte

KONTRAKT

Når alle valg er tatt og dere er klare til å bestemme dere, signerer vi kontrakten. Vår boligkonsulent gjennomgår hele leveransen sammen med dere slik at begge parter er enige når kontrakten undertegnes.

BYGGESØKNAD OG PROSJEKTERING

Når kontrakten er signert, kan vi starte prosjekteringen av deres nye hus. Sammen fremskaffer vi all nødvendig dokumentasjon, slik at byggesøknaden kan sendes til kommunen.

Snakk med oss

IGANGSETTINGSTILLATELSE (IG)

Når byggesøknaden er ferdigbehandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse. Det betyr at byggingen kan starte. Behandlingstiden varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det mellom 1 og 3 uker.

OPPSTARTMØTE

Når igangsettingstillatelsen kommer, kaller vi dere inn til et oppstartmøte. Her gjennomgår vi fremdriften og dere får møte deres egen byggeleder, som har ansvaret for oppfølging av deres hus fra byggestart til overlevering.

Kom igang