Ferdig utvendig konsept fra ABChus
Ferdig utvendig konsept fra ABChus

Selvbyggerkonsept

Utforsk vårt Ferdig Utvendig-konsept: Vi leverer eksteriøret klart, samt stilfulle baderomskabiner, moderne smarthusfunksjoner og tekniske enheter. De mest krevende trinnene av byggeprosessen er ivaretatt av oss, slik at du som selvbygger kan konsentrere deg om å tilpasse hjemmet ditt, ett rom av gangen, i ditt eget tempo og med ditt eget budsjett. I en økonomisk utfordrende periode, gir dette deg muligheten til betydelige besparelser.

Ta kontakt med ditt nærmeste salgskontor for mer informasjon eller les mer her.

Filtrer etter:
  Spisestue i husmodellen Noomi med spenstige farger
  Spisestue i husmodellen Noomi med spenstige farger

  Meld meg på nyhetsbrev!

  Gjør som 8000 andre personer i jakt på sitt nye
  drømmehus. Få nyheter direkte i innboksen.

  Spørsmål og svar

  Her kan du finne de mest stilte spørsmålene. Om du ikke finner svar her så kan du alltids starte opp en chat eller sende e-post direkte till ditt nærmeste kontor.

  Ferdig utvendig

  Hva innebærer ferdig utvendig-konseptet fra ABChus?
  Ferdig utvendig er en boligløsning hvor utsiden av en enebolig eller tomannsbolig er komplett og klar, mens kunden ferdigstiller innsiden selv, tilpasset etter egne ønsker og behov.
  Hvordan kan ferdig utvendig være kostnadsbesparende?

  Du sparer penger ved å gjøre det innvendige arbeidet selv. Vi leverer huset klart utvendig, med isolasjon, dampsperre og nøkkelferdige bad, klar for de innvendige finpussingene.
  Hvordan kan dette konseptet hjelpe unge voksne inn på boligmarkedet?
  I en tid med økende renter og priser gjør ferdig utvendig boligkjøp mer tilgjengelig ved å redusere kostnadene og tilby fleksibilitet i å forme innsiden med egeninnsats, hvor du kan bruke den tiden du trenger.
  Hvordan kan jeg starte min ferdig utvendig boligreise?
  Kontakt våre boligkonsulenter i dag! Vi hjelper deg med budsjettering, planlegging, og kan også levere byggesøknad som tilvalg.
  Har jeg behov for omfattende håndverkserfaring for å fullføre det innvendige arbeidet?
  Du må stille med rørlegger og elektriker selv, men utover dette skal du gjøre mye egeninnsats som f.eks. gips, sparkling, maling, gulvlegging, montere kjøkken.
  Hvordan kan jeg forberede meg for byggeprosessen?
  Grundig planlegging, være realistisk med budsjettet, og å være åpen for å søke profesjonell hjelp når det trengs, er nøkkelen til en vellykket byggeprosess.