Nelly - ferdig utvendig

Pris ferdig utvendig ØST: fra kr 2.653.000 inkl. mva

Pris ferdig utvendig VEST: fra kr 2.739.000 inkl. mva

Pris ferdig utvendig MIDT: fra kr 2.739.000 inkl. mva

– En praktisk familiebolig

Bygg drømmehjemmet ditt enkelt med vårt ferdig utvendig-konsept. Vi legger grunnlaget med en bolig som er ferdigkonstruert utvendig, inkludert isolerte yttervegger, dampsperre og takstein, og forbereder det interne rommet for rørleggere og elektrikere. I neste fase kan du fokusere på å spare penger ved å gjøre egeninnsats! Sett ditt personlige preg på boligen og skap drømmehjemmet med egne hender.

Hvert hjem er også utrustet med et fullt ferdig baderom, inkludert elegante fliser, moderne baderomsinnredning, og integrerte varmekabler. I tillegg får du en teknisk enhet som omfatter en effektiv varmtvannsbereder og et pålitelig sikringsskap.

I en periode preget av økonomisk stramhet, representerer dette en mulighet til å realisere din boligdrøm uten å ofre kvalitet.

Les mer om vårt selvbyggerkonsept "ferdig utvendig" her.

Nelly er en moderne bolig på 170,5 kvadratmeter og består av fire soverom, to bad, to stuer og et eget vaskerom. Store vinduer gir boligen godt med lys hele året og et flott særpreg.

Store vinduer fyller huset med lys gjennom hele året, og gir boligen et fantastisk særpreg.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Fakta og Mål

BRA

170,5

Grunnflate

95,6

Soverom

5

Sportsbod

Ja

BYA

99,8 m²

Tak

Saltak

Etasjer

2

Bad/WC

2

Energikarakter

B

P-rom

162,3 m²

Antall Solgte

82 solgte

Mønehøyde

7,4 m

Gesimshøyde

5,9 m

Takvinkel

22 grader

Vaskerom

Ja

Energikarakter Farge

red

Lengde

11,9 m

Bredde

9,5 m

Smarthus

Ja

Tilvalgskjøkken i husmodellen Nelly

Relaterte ferdighus

Relaterte ferdighus

Populære innlegg

image

Bestselgeren Nelly

Nelly er et praktisk og stilfullt ferdighus på 2 fulle etasjer med god planløsning. Det moderne ferdighuset er på 167,7 kvadratmeter og består av hele fire soverom, to bad, to flotte stuer, vakkert ildsted og et eget vaskerom. Dette er med andre ord et ferdighus som er helt perfekt for en aktiv familie på fire. 

image

Hjemme hos Iselin og Stian

Vi er på vei for å møte Stian og Iselin med familie for å ta en prat om deres nybygde hus. Vi svinger inn fra sentrum i Ski og bare noen minutters kjøring så er vi på rett plass.