34 nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til en attraktiv pris

Hva er inkludert i vår faste pris?


  • Smarthus

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet/Hvitevarer fra Siemens

  • Parkett i begge etasjer

  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen

  • Flislagte bad - varmekabler på baderom og entré

  • Teknisk enhet fra Kardia og Støpt plate/grunnmur.


Vi i ABChus tilbyr gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten.
Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat!

Vi leverer alle hus med Drømmekjøkkenet

Smarthus som standard i alle ferdighus

Ingen resultater basert på filter du har valgt. Vennligst prøv på nytt.

Adele

Adele er en av våre mest populære ferdighus. Det er et stort og flott ferdighus i en herskapelig stil. Med hele 6 soverom passer dette perfekt for barnefamilier.

197,5 m2

6 (3) soverom

2 bad

Adele for skrå tomt

Adele - ferdighus for skrå tomter, herskapelig bolig. Luftig stue - og kjøkkenløsning i 1. etasje.

194,2 m2

4 (5) soverom

2 bad

Adele LUX

Adele LUX er et stort, herskapelig hus med klassiske linjer. Dette huset er på hele 375 kvadratmeter og har rom for alle slik at du kan invitere til feiringer med plass til hele storfamilien.

410,7 m2

5 soverom

5 bad

Alexandra

Alexandra er et ferdighus i en tradisjonell stil, med vakre, herskapelige elementer. Huset er vakkert og romslig, og går over to fulle etasjer.

212,9 m2

4 soverom

2 bad

Arwen

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med fem soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

167,7 m2

5 soverom

2 bad

Arwen A – med utleiedel

Arwen A er et moderne funkishus med tre soverom, to bad, et romslig vaskerom, og en åpen og praktisk planløsning. Har også egen løsning for hybelleilighet.

167,5 m2

3 soverom

3 bad

Arwen B – med carport

Er du på jakt etter et arealeffektivt hus med funkispreg? Arwen er en moderne bolig med carport, tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

147,8 m2

3 soverom

2 bad

Arwen for skrå tomt

Arwen for skrå tomt - moderne ferdighus med tre soverom. Boligen for deg som ønsker god plass, rette linjer og en praktisk praktikantdel.

164,9 m2

3 soverom

3 bad

Aurora

Aurora er et av våre svært populære funkishus. Den moderne boligen har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. 

201,2 m2

5 soverom

2 bad

Aurora for skrå tomt

Aurora for skrå tomt er et av våre svært populære funkishus. Den moderne boligen har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. 

201,4 m2

4 soverom

3 bad

Ella 2M

Ella 2M er en flott tomannsbolig med fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning. Boligen har store vinduer og god gjennomlysning noe som gir en lys og trivelig første etasje

236,4 m2

4+4 soverom

2+2 bad

Ella 3M

Tenker du på å bygge flere enheter er Ella 3M husmodellen for deg. Fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning gjør Ella tremannsbolig til en vinner hos de aller fleste. 

354,4 m2

pr enhet 4 soverom

pr enhet 2 bad

Emilie

Emilie er et flott og moderne hus med stor terrasse. Boligen har 4 soverom og store vinduer og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette ferdighuset har carport og et overbygget inngangsport

144,5 m2

4 soverom

2 bad

Hedda 2M

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen. Hver enhet består av tre soverom, to bad, en romslig stue – og kjøkkenløsning.

291,2 m2

3+3 soverom

2+2 bad

Leonora

Leonora er en moderne tomannsbolig som er tegnet med utgangspunkt i Nora. Oppholdsrommene er plassert i første etasje, mens tre soverom, stue og bad er å finne i andre etasje.

291,2 m2

3+3 soverom

2+2 bad

Leonora for skrå tomt

Leonora- ferdighus for skrå tomter, moderne tomannsbolig. Luftig stue - og kjøkkenløsning i andre etasje.

286,4 m2

4+4 soverom

2+2 bad

Luna 6M

Luna er en seksmannbolig hvor hver enhet består av en attraktiv planløsning, tre soverom og et moderne bad. 

479,9 m2

pr enhet 3 soverom

pr enhet 1 bad

Mynte

Mynte er et tradisjonelt hus som egner seg for førstagangsetablereren! I denne boligen ligger alt du trenger plassert i første etasje. Andre etasje leveres uinnredet.

150,7 totalt - Hovedetasje 95,8 m2 m2

2 soverom

1 bad

Nelly

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger. Det moderne ferdighuset er på 170,5 kvadratmeter og består av fire soverom, to bad, to flotte stuer, vakkert ildsted og et eget vaskerom.

170,5 m2

5 soverom

2 bad

Nelly A

Nelly A er en videreutvikling av vår bestselger Nelly, hvor du får en utvidet stue og soveromsavdeling. Dette moderne ferdighuset er på 195,5 kvadratmeter og har fire soverom, to bad, to flotte stuer og et eget vaskerom.

195,5 m2

5 soverom

2 bad

Nelly B

Nelly B er en smart og moderne familiebolig med det lille ekstra! Her får du et romslig kjøkken og en luksuriøs soveromsavdeling med overbygd veranda i andre etasje.

194,9 m2

4 soverom

2 bad

Nelly C

Nelly C er en videreutvikling av vår populære husmodell Nelly. Boligen har blitt utvidet med to tilleggsmoduler som gir en romslig stue- og kjøkkenløsning i første etasje.

219,6 m2

5 soverom

3 bad

Nelly for skrå tomt

Nelly - ferdighus for skrå tomt. Et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse

159,2 m2

4 soverom

2 bad

Nevie

Nevie er en moderne langstrakt bolig på to fulle etasjer som også kan settes på skrå tomt. Boligen har tre soverom og en praktikantdel.

176,5 m2

3 soverom

3 bad

Nevie for skrå tomt

Nevie - ferdighus for skrå tomter, med praktikantdel i første etasje. En flott moderne bolig med oppholdsrommene i andre etasje.

174,5 m2

3 soverom

3 bad

Noelle

Noelle er en topp moderne tomannsbolig med gode planløsninger og med alle krav til komfort ivaretatt.

208,6 m2

3+3 soverom

2+2 bad

Noelle XL

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig. XL-modellen er litt større og er i tillegg komplett med store og flotte takvinduer i toppetasjen.

231,9 m2

3+3 soverom

2+2 bad

Noomi

Noomi er et av våre mest populære ferdighus. Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet.

140,2 m2

3 (4) soverom

2 bad

Nora

Nora er det perfekte hjemmet for deg som drømmer om et funkishus. Den moderne boligen har et klart funkispreg, med stramme linjer og spennende løsninger.

146,0 m2

3 soverom

2 bad

Perle

Perle er en liten, men allikevel arealeffektiv bolig på ett plan. Ferdighuset har tre soverom og praktisk vaskerom/sportsbod. Legg spesielt merke til de store vinduene i spisestuen som trekker naturen inn og gjør boligen lys og luftig.

125,5 m2

3 soverom

2 bad

Tuva 2M

Tuva 2M er en moderne tomannsbolig med funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken med barløsning.

236,3 m2

4+4 soverom

2+2 bad

Tuva 3M

Tuva 3M er en moderne tremannsbolig med god gjennomlysning og en flott kjøkkenløsning.

354,4 m2

4 soverom

pr enhet 2 bad

Tuva for skrå tomt

Tuva - ferdighus for skrå tomter, en spennende tomannsbolig i en flott gråfarge. 

232,5 m2

3+3 soverom

2+2 bad

Vindy

Vindy- en liten bolig på to plan. En flott moderne bolig med tre soverom i underetasje.

106,1 m2

3 soverom

2 bad

Vindy for skrå tomt

Vindy- ferdighus for skrå tomter, liten bolig. En flott moderne bolig med tre soverom i underetasje.

104 m2

3 soverom

2 bad

Wide

Wide er en funkisbolig med spennende arkitektur og en romslig planløsning. Her får du både innebygd garasje og en stor, skjermet terrasse. Boligen passer den moderne og aktive familien med sine fleksible løsninger.

208,9 m2

3 soverom

3 bad

Wide A

Wide A er en funkisbolig med spennende arkitektur. Her får du rette, arkitektoniske linjer, store vindusflater og et hus med god flyt. Dette er boligen for deg som ønsker et ferdighus utenom det vanlige.

164,4 m2

3 soverom

2 bad

Wide skrå

Wide tilpasset skråtomt er en funkisbolig med spennende arkitektur og en romslig planløsning. Her får du både innebygd garasje og en stor, skjermet veranda.

206,1 m2

3 soverom

3 bad

Zara

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig. Huset har liggende bekledning og vinduer med sprosser, og et sjarmerende og tidløst design

143 m2

3(4) soverom

2 bad

Meld meg på nyhetsbrev!

Gjør som 800 andre personer i jakt på sitt nye drømmehus.

Få nyheter direkt i innboksen.

2021/03/img-1.jpg

Vi opptrer redelig og aktsomt og viser respekt for alle vi møter.

2021/03/image-3.jpg
2021/03/img-2.jpg

Ferdighus for enhver smak

«Boligdrømmen» - smak litt på ordet, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslig stue. Våre ferdighus er designet ut ifra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for sin drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg fra vår tilvalgskatalog.

Vi i ABChus vil gjerne være med på å realisere dine drømmer med våre spennende ferdighus. Etter lang tids leting og spekulasjoner kan vi gjøre din husdrøm til virkelighet på tomten du har funnet. Vi tilbyr gratis og uforpliktende tomtebefaring, samt en hyggelig boligprat med våre boligkonsulenter for å hjelpe deg i gang med prosessen. Ta kontakt med oss i dag, og les gjerne huskatalogen vår digitalt her på hjemmesiden! Vi gleder oss til å snakke med deg.

Enklere blir det ikke.