Pris Øst: Nøkkelferdig fra 3.327.000 kr inkl. mva
Pris Vest: Nøkkelferdig fra 3.394.000 kr inkl. mva
Pris Midt: Nøkkelferdig fra 3.437.000 kr inkl. mva

Linnea er en nett og svært arealeffektiv bolig med alt på ett plan

Dette er vår minste enebolig, men Linnea er allikevel arealeffektiv, for her får du alt du trenger på en flate. Ferdighuset rommer to soverom i tillegg til en praktisk sportsbod. Legg merke til spisestuen, som bades i lys og luft. Spisestuen nærmest omringes av store vinduer som trekker naturen inn.

Utbygget har også mønt tak, noe som gir en mer eksklusiv opplevelse av rommet. Utbygget bidrar også til å gi en lun og skjermet uteplass på terrassen. Her kan lange, varme sommerkvelder nytes.

Linnea er en flott bolig for de som kanskje ønsker å bygge seg ned eller for de som ikke ønsker å bo så stort. Ferdighuset inkluderer blant annet moderne fliser på baderom, vaskerom og i entre, varmekabler på våtrom, og har et flott kjøkken med integrerte hvitevarer. En tidløs fargepallett er også inkludert, slik at du enkelt kan sette ditt eget preg med både møbler, dekor og tekstiler. 

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Det er ikke alle som vil eller har behov for å bygge et stort hus på to etasjer. Det kan også hende at det rett og slett ikke er plass nok på tomten. Vi leverer både moderne og tradisjonelle husmodeller på under 140 kvadratmeter.