linnea

Linnea er en nett og svært arealeffektiv bolig med alt på ett plan.

Dette er vår minste enebolig, men Linnea er allikevel arealeffektiv, for her får du alt du trenger på en flate. Ferdighuset rommer to soverom i tillegg til vaskerom og en praktisk sportsbod. Legg merke til spisestuen, som bades i lys og luft. Spisestuen nærmest omringes av store vinduer som trekker naturen inn. Her får man virkelig kontakt med omgivelsene utenfor.

product icon

Tradisjonell

2 soverom

product icon

P-rom: 101,1 m2

BRA: 107,7 m2


Utbygget har også mønt tak, noe som gir en mer eksklusiv opplevelse av rommet. Utbygget bidrar også til å gi en lun og skjermet uteplass på terrassen. Her kan lange, varme sommerkvelder nytes.

Linnea er en flott bolig for de som kanskje ønsker å bygge seg ned eller for de som ikke ønsker å bo så stort. Ferdighuset inkluderer blant annet moderne fliser på baderom, vaskerom og i entre, varmekabler på våtrom, og har et flott kjøkken med integrerte hvitevarer. En tidløs fargepallett er også inkludert, slik at du enkelt kan sette ditt eget preg med både møbler, dekor og tekstiler. 

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig. Huset har liggende bekledning og vinduer med sprosser, og et sjarmerende og tidløst design