arwen for skrå tomt

Arwen for skrå tomt

Nyheten Arwen for skrå tomt er boligen for deg når du ønsker god plass, rette linjer og en praktisk praktikantdel.

product icon

Moderne hus

4 soverom

product icon

P-rom: 154,3 m2

BRA: 164,9 m2


Dette er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk in garderobe. Et ekstra pluss med denne boligen er den deilige, lune verandaen i 2.etasje. Her er det rom for sene høstkvelder sammen med hele familien.

Den åpne planløsningen gir mulighet for gode samtaler, uansett hvor i huset du befinner deg. I 1.etasje finner du to soverom til barna, et praktisk kontor og vaskerom på hele 8,3 kvadratmeter. I tillegg består denne boligen av en praktikantdel med eget bad som kan være til stor fordel når barna i huset blir større.

Husmodellen Arwen finnes også for flat tomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Nelly – ferdighus for skrå tomt. Et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse

Nevie – ferdighus for skrå tomter, med praktikantdel i 1. etasje. En flott moderne bolig med oppholdsrommene i 2. etasje.

Populære innlegg

Arkitekttegnet hus

Starten på en husprosess er som regel preget av mange drømmer og store planer. Så slår realiteten inn, først og fremst i form av at du skal ha nok penger til å betale for alle drømmene.

Arwen- et av våre flotte funkishus

De siste årene har funkishus, ofte bare kalt funkis, blitt stadig mer populært her til lands. Det er som om funkis-bølgen skyller over oss. Nå er det til og med mulig å bygge funkis som modulhus, noe som var helt utenkelig da funksjonalismen var på høyden av sin popularitet i mellomkrigstiden.