aurora for skrå tomt

Aurora for skrå tomt er et populært funkishus med praktikantdel

Dette moderne funkishuset har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. Huset har fire soverom, to stuer, peis, kjøkken, 3 baderom og en smart praktikantdel.

product icon

Funkishus

4 soverom

product icon

P-rom: 189,3 m2

BRA: 201,4 m2


Det største oppholdsrommet, stue og kjøkken har skrå himling, og store og flotte vinduer som slipper godt med lys inn. Kjøkkenet er svært delikat med mye skapplass og med et spiseområde som nærmest bader i lys. Husets utforming gir en spennende stueløsning hvor det er plass til flere sittegrupper. Dette er et unikt hus som er både enkelt og kompleks på samme tid. Huset har også en romslig praktikantdel, som også kan benyttes som hovedsoverom om ønskelig.

Boligen leveres også for flate tomter.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Trendy Aurora

Aurora er en av mine favorittboliger hos ABChus. Dette er en bolig med et kult eksteriør, men også med en spennende planløsning. Det er en ekstra morsom bolig å innrede, fordi husets form gir deg litt mer unike løsninger og miljøer. Og tilfører du litt trendy farger på veggene blir Aurora en skikkelig kul bolig.rnrnHelene Smogeli, Markedssjef

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

Hvilket gulv skal jeg velge?

Når du skal velge gulv til oppholdsrom som stue og kjøkken, står du som regel overfor et valg mellom parkett- eller laminatgulv. Hvilket gulv man velger handler selvsagt mye om personlig smak og preferanser, men også om hvem som bruker gulvet og hva slags slitasje det utsettes for.